Spaní na zádech v těhotenství
Ahoj, nekde jsem cetla, ze by se nemelo lezet v tehotenstvi na zadech. Proc? Je na tom něco pravdy? Me v noci strasne boli obe kycle a pretocit se na zada je jedina uleva, kdy se muzu trochu vyspat...
@sumitra Je to pravda. Dite/deloha Ti pak tlaci na dolni dutou zilu a muzes omdlit. Pozdeji ani na zadech moc chtit byt nebudes, protoze se budes dusit..
Viz http://www.porodnice.cz/tehotenstvi-a-z/obtize-...
Doporucuju poridit hodne polstaru a vypodlozit se jak je Ti to prijemne a pohodlne. Ja mam taky vyrobene takove "hnizdo"...
Takze miminku to ublížit nemůže? Pokud teda je to me ještě prijemne, tak to nicemu nevadi?
Ať jsem si v posteli lehla jakkoliv, vždycky jsem se stejně probudila na zádech, zle mi to vůbec nedělalo až do konce. Takže za mne - lež, jak je ti to příjemné.
Já se tak probouzela kazde ráno az do porodu. V noci sem se sama pretacela. A nic mi nebylo a mala byla ok.
Přes noc jsem se hodně točila,ale jak se blíží termín porodu už to ani nejde. Taky mě bolí kyčle. Takže střídám pravý a levý bok. Když ležím,tak se po pár minutách nedokážu překulit.

@sumitra Utlačuje to cévy vedoucí k placentě. Já jsem ležela, ale dokud to šlo. Ke konci už mi to nedělalo dobře a dělalo se mi špatně - tělo si řekne.