V ktorom som týždni tehotenstva?
Ahoj žienky, som tu celkom nová, už mám doma jedného prcka a teraz, dúfam, že už aj druhého na ceste...pri prvom tehotenstve som si nemerala bazálku, ani som nezisťovala ovu, takže výpočet tt klasika, podľa MS...ale teraz už bolo meranie, čiže aj určenie ovu, sex len v dňoch ovu..MS som dostala naposledy 10.2. ovu sa mi na grafe ukázala 23.-24.2. podľa MS som už v 5tt, no podľa ovu len 3tt+1... chcem sa opýtať na váš názor..chcela by som počkať až na 8tt a až potom ísť k lekárovi a už si od neho niesť s určitosťou poz. výsledok, lebo len ,,váčok,, mi z utz nebude ,,stačiť,, a v 8tt by už mohlo byť vidieť srdiečko.... tak mi prosím poraďte...
ja mela MS 1ě.2, ovu okolo 26. ted jsem byla na utz. 19.3, zatim byl jen gestacni vacek, hodne maly, mela jsem byt 5+1 (tzn. 6tt), nepujdu pristi tyden, ale az ten dalsi, protoze si myslim ze uz by mohlo byt i srdicko. vypada to ze uhnizdeni bylo az pozdeji, tudiz mi ty tydny nevychazi... ze jsem u dr byla maximalne v 4+1 (o tyden min nez dle MS). drzim pesti
žienky ďakujem...budem sa snažiť vydržať to do 8tt ale je to ťažké...som nedočkavá a zvedavá jak Kelišová :D

Ahoj, mě si MUDr. pozvala na konec 6.TT (počítáno od MS), že UZ už určitě vidět bude a mělo by prý i srdíčko. Tak myslím, že když půjdeš v 7.TT, tak v pohodě.