icon

Zmizí migrény během těhotenství trvale? Zkušenosti maminek

kocicimama24
27. led 2025

Ahoj holky, pred otehotnenim jsem mela silne migrény cca 7x do mesice. Momentalne jsem 10tt a migrenu jsem zatim neměla. Neurolog mi kdysi říkal, že některé ženy migrény v těhu nemají, i když normálně ano. Samozřejmě to může ještě přijít, ale mela jste to některá stejně ? Přijde pak po porodu migréna znovu nebo už bude pryč nadobro?

natilla
27. led 2025

Ahoj, já to tak měla, ani v jednom těhotenství nic, ale pak bohužel zase zpět..ne tak často jako ty, ale mívám je teď plus minus stejně jako před prvním těhotenstvím..

martulka88
27. led 2025

@kocicimama24 Velmi často těhotneství bývá zázrak na naše zdravotní neduhy. Po porodu se ale ty nemoce opět rozjedou ve vší parádě. Nevím tedy jak migrény, ale z 90% nemoc, kterou maminka trpěla před těhu, se rozjede. Adi bych si užívala dny, kdy je ti dobře 🍀

anonym055
27. led 2025

@kocicimama24 ahoj také trpím na migrény.. nemám je tedy tak často jako ty, ale v první těhotenství také zázračně zmizela po porodu se opět vrátila.. teď v druhém tehu, jsem opět bez migreny( momentálně jsem 27tt).. počítám, že po porodu se mi zase vrátí 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😁

emillyhk
27. led 2025

V těhotenství jsem měla migrénu snad jen 2x, ale mě migrénu spouští hodně i kolísání hormonů během cyklu. Po porodu snad rok, dva klid (migréna "jen" při ovulaci a MS), výjimečně i jindy. Potom se to nějak zlomilo a jsem kde jsem byla před těhotenstvím 😟

mizumys
2. únor 2025

@kocicimama24 přijde,mě začali 10 měsíců po porodu