Downův syndrom. Šly jsme na potrat. Podpoříme se?
Milé maminky, potkala mě moc smutná věc... z plodovky se potvrdilo, že miminko má Downův syndrom.. S manželem jsme byli rozhodnutí pro potrat... nemáme dost síly ani vůle vychovávat postižené dítě. Navíc doma máme 15měs. klučíka, který občas vydá za dvě děti.. ale to, že o miminko přijdete, když už kope, bylo to v 19tt, že rozhodnete o jeho životě, to je strašné... ráda bych proto založila toto téma, abychom se vzájemně podpořily, řekly si zkušenosti a vymyslely, co dál...
@zuzajulie Ja atb nemela. Urcite to bude v poradku, me delali pri propusteni z nemocnice utz, takze byla jistota, ze je deloha cista. A stejne me obcas podbrisek zabolel. Pij kontryhelovy caj, ten je na podporu rustu sliznice a celkovou obnovu cyklu. Ja na nej nedam dopustit. Jinak ja holky dneska na 1.kontrole, podle utz 7+5, srdicko tlouklo. Tak snad bude tentokrat vse v poradku.
Holky, mam dojem, ze zhruba po 10 dnech se mi spustila klasicka menstruace, je to mozne? Kusy sliznice a tak... Neni to bolestive... Nekde jsem snad cetla, ze ji nekdo mel taky takhle brzo? Kontryhelovy caj jiz objednan 🙂
@lentilkah jo, to mi zjistili na genetice, neb segra ji ma taky (taky zjištěno z genetiky, takze my obe x let na HA).
Cysticka fibroza naštěstí nic.
Jenze, ja to tu vlastně asi nepsala. Nejenze se ram ztrojil ten 13.chromozom, ale jeste se tam udelal nejaky spletenec ci co se 14.chromozomem, a to uz je horsi.... Takze tam jdeme ten dalsi tyden s peitelem na testy, jestli vlastne vubec muzem dal mit spolu deti. Jestli Juli nebyla nahoda. A pokud se to u nas prokaze, ze to nebylo jen u tohoto mimca, tsk asi radši nechat otestovat i ji. Jestli to nema zakodovane v sobe.
To je, co? :( my nemůžeme mit nic normální.
@zuzajulie Aha, tak snad to byla jen nahoda. Pri nejhorsim pry umi pri umelem oplodneni vyselektovat zdrava embrya od geneticky spatnych, takze neni nic ztraceno. Jeste se zeptam, ty si ted cekala kluka? Protoze nam geneticka rikala, ze spatne geny u kluku zpusobuje matka a u holek otec.
Ahoj holky, takže asi před dvěma hodinama mi potvrdili zdravé miminko 12+4 z ultrazvuku (pro info 2.11. 2016 jsme přerušovali ve 14 tt na DS ). Nic není vyhrané ještě čekáme na krev, ale kámen ze srdce nám spadl veliký. první miminko nemělo nosní kůstku, děsivé hodnoty šíjového projasnění, vadu srdce... to vše je nyní vpořádku. Tak snad jsme si tu smůlu už vybrali. Všem, co tu jste, držím palce, protože sama vím, jaké to je.
@makronka29 Moc gratuluju ke zdravemu miminku, ta krev to urcite jen potvrdi. Me to ceka za mesic.
@lentilkah tak pak taky napiš, jak jsi dopadla 🙂
@makronka29 Snad prijdu se stejne dobrou zpravou.
@makronka29
@lentilkah obema vam drzim palce :*

@zuzajulie
Taky mne občas bodne pěkně, prý je to normální, je to rána, no...
Jak jste na tom psychicky, holky, je to lepší ? My předěláváme být, tak se snažím zapojit, nemám pak špatné myšlenky, natiram futra a tak, a do toho odpočívám, bojím se..