icon

Genetické vyšetření po opakovaném potratu

baskervile
13. únor 2016

Ahoj,mám již jedno dítě-počato a donošeno bez problémů.Za několik let jsme se rozhodli pro druhé mimi,když se konečně zadařilo tak jsem prodělala spontánní potrat a pak zamlklé těhotenství (s následnou revizí).Domluvila jsem se s doktorem na genetickém vyšetření a zajímalo by mě,jestli některé z vás,které již dítě máte a potratili jste opakovaně,se na genetice zjistil nějaký problém.Jsem Rh negativní a po porodu i po těch potratech jsem dostala prďadlo do zadku,tak v tom,myslím problém asi nebude...Děkuji za příspěvky 🙂

Strana
z2
baskervile
autor
22. únor 2016

A ještě by mě zajímalo,jestli nevíte co znamená v žádance na genetiku "sterill.II" Děkuji

mariejosef
24. únor 2016

@baskervile spermiogram muži nikdy nikdo nedělal a Rh - jsem a muž+ a vždy mi bylo řečeno,že to má vliv až později na plod a šlo by to poznat ☹

mariejosef
24. únor 2016

@baskervile steril bude jen běžná dg.pro pojišťovnu že nemůžeš otěhotnět

veruska007
24. únor 2016

Mně na genetiku nikdy neposlali, jen na hematologii, kde mi zjistili trombofilii. Jinak dr. říkala, že nejlíp se těhotní hned po potratu, u nás to pak zpravidla dopadlo dobře. Máme skóre 1-0-0-1-0-1. Okolí taky bylo spíš proti. Po posledním potratu mi dr. řekla, že další těhu doporučuje hned nebo nikdy, takže se nám beruška povedla hned po šestinedělí. Ale upřímně, chtěla jsem 3 děti, mám 3 děti a do dalšího těhu už bych nešla.

baskervile
autor
24. únor 2016

@mariejosef Aha 🙂 Děkuji

kolibricek36
24. únor 2016

@mariejosef my to máme totéž - já mám Rh- a manžel Rh+ - myslíš, že to má nějaký vliv na první mimi? Já myslela, že první by mělo být v pohodě, ale měli by mi píchnout injekci - taky mi jí po revizi píchli
jsem úplně zmatená ☹

Strana
z2