icon

Potrat. Jak mluvit s přítelem po potratu?

dominikasim
30. lis 2019

Zdravím, potřebuju poradit co mám dělat, když si chci promluvit s přítelem o pocitech po potratu, se on tvrdí že není o čem. Je mi 22 a jsem 5 týden po potratu v 15 TT. , Který jsem podstoupila ze zdravotních důvodů kvůli omezené funkčnosti ledvin. Dítě bylo neplánované - z mé strany chtěné, z přítelové neutrální. Celé šestinedělí mám být doma a jsem, protože byli komplikace od krvácení až po laktaci prsou. A celou dobu jsem na tom fyzicky i psychicky dost blbě . A i přes 3 moje snahy o to aby jsme si promluvili o tom co se stalo ATP..( prostě se chci jen "vyspovídat"). tak mi přítel vždy řekne větu typu, "není se o čem bavit, dítě není smiř se s tim", " jsi měsíc doma a furt jen ležíš a nemluvíš tak uklid ".. A vzhledem k tomu, že kamarádky nemám a rodiče to neví protože se jim to bojím říct , tak nevím jak mám na to reagovat, protože sama teď jsem že všeho zmatená a vlastně se cítím trošku od všeho odstrčeně. Nevíte někdo jak na chlapy v tomto období mluvit? Třeba někde dělám chybu. Nicméně předem děkuji za reakce.

Strana
z8
dominikasim
autor
2. pro 2019

@martaskaaa
Kéž by 👍

dominikasim
autor
2. pro 2019

@mamio ukázal mi Facebook konverzaci s datumama a časama a vše i ten kluk potvrzuji pravdu.. jemu jsem volala pak z hotelu

dominikasim
autor
2. pro 2019

@llluckaaa doteď můj přítel se kterým jsem několik let žila

elis16
2. pro 2019

@dominikasim nechtěla jsem psát, ale po předštení toho co přítel předvedl mi to nedá. Osobně bych ho poslala do háje a určitě by to udělala každá normální ženská. V takových chvílích má být oporou a né si z toho dělat divadlo.

sudylichozrout
2. pro 2019

@dominikasim Muzes mi rict, JAK se dozvedel, kde jsi? Mluvila jsi o tom s nekym?

nazka
2. pro 2019

@dominikasim chápu to správně, že plánem.pri žádosti o ruku bylo i být na tebe hnusný, abys to pak vůbec nečekala?

nazka
2. pro 2019

@sudylichozrout tohle by mě taky zajímalo

dominikasim
autor
2. pro 2019

@sudylichozrout jak jsem psala ne a nevím neřešila jsem to zatím

dominikasim
autor
2. pro 2019

@nazka blbě řečeno ale ano ukázal mi video od kamaráda podle kterého to dělali

leneee
2. pro 2019

@dominikasim prosim vas, a vysvetlil vam i to hnusne chovani kdyz jste mela horecky pres ctyricet? A jako opravdu si tu “dramatickou udalost” nemohl naplanovat na dobu az vam bude lip? Mne to hlava nebere-vy zazivate jednu z nejtezsich chvil zivota a on jedna jak blazen a je na vas mega hnusny,abyste “to necekala”? WTF? Trosku se mijite v prozivani udalosti ne?

nazka
2. pro 2019

@dominikasim no, chlapi,oni mysli prostě jinak 😁 osobně bych to úplně nezatracovala, ale nechala bych si všechno pořádně vysvětlit. Taky Tě teda mohl "vyhodit" zdravou.. Tohle moc nedomyslel

nazka
2. pro 2019

@dominikasim jinak teda mně by zajímalo, jak Tě našel. Říkala jsi to někomu? Nebo ti prolezl mail, kde máš rezervaci? To je taky poměrně důležitý..

codal
2. pro 2019

@martaskaaa ale teda dost béčkového:(..
@dominikasim jako tohle bych vůbec nečekala a ani nevím, co ti poradit.. ale ty jsi chytra holka, co si nenechá s...t na hlavu, tak věřím, že se rozhodneš dobře.. je to teda mazec, na mě je to teda moc a to jsem velký romantik, ale tohle je silně přehnané i na mě a to co tomu předcházelo teda ještě víc.. je fajn, že sis dala čas... Dej vědět, jak to dopadlo🙂..

sudylichozrout
2. pro 2019

@dominikasim Jsem presvedcena o tom, ze ti vlezl do mailu. Jinak se to dozvedet nemohl. Jeste existuje moznost sledovaci apky v mobilu, ale to je prilis narocne.
Vsechno, co jsi nam sem napsala, by te melo varovat s spustit ti v hlave alarm. Radikalni zmena chovani, kdyz jsi byla nejzranitelnejsi, teatralni usmirovaci gesta a navrch jeste slideni v mailu. Ne, jestli nechces dopadnout jako naprosto zdevastovana osobnost s monokly, bez od nej pryc. Odmitni zadost o ruku a odstehuj se. To, co predvadi, nejsou znameni lasky, ale znameni manipulace. Tezke manipulace.

dominikasim
autor
2. pro 2019

@leneee všechno bylo podle toho videa .. to že mi do toho nebylo dobře s tím nesouhlasilo.. já opravdu nevím .. je to pro mě víc šokující než pro Vás .. jsem zaplavená hormonama který mi předepsal lékař a mám ve všem zmatek..

sudylichozrout
2. pro 2019

@dominikasim Zmatek je logicky, chova se jak Jekkyl a Hyde. Ale to je prave ono. Je to z jeho strany jen kalkul. Ne laska.

jade85
2. pro 2019

Já se nemůžu rozhodnout, jestli si tenhle příběh autorka vymyslela nebo aspoň hoooodně přibarvila, případně jestli blouzní někde v horečce nebo jestli je ten její frajer opravdu takovej magor.

sudylichozrout
2. pro 2019

@jade85 Tohle muze byt naprosto bez problemu real. Kdyz jsem jeste na studiich delala krizovou intervenci, byl toto muj denni chleb.
Taky jsem s tim pomerne rychle svihla, nemela jsem silu na neustale opakujici se chyby tech samych.

dominikasim
autor
2. pro 2019

@nazka myslí a kor když ho živí to co ho živí a je to jeho koníček to i hrát ( má svůj svět) a tím že mi ukázal konverzaci která začala den po potratu tak to dokazuje jen to že jsem měla pravdu v tom že do potratu ok v den potratu ok a pak bum... Ale zároveň neříkám že je to dobre a upřímně jsem ráda že oba jsme se shodli na tom že potřebuju ten čas

sudylichozrout
2. pro 2019

@dominikasim On ti ho da, protoze vi, ze se vratis.

dominikasim
autor
2. pro 2019

@jade85 i když jsem měla horečku 41 tak jsem přemýšlela racionálně.. není mi 5 let a opravdu neblouzbnim, jen jsem chtěla uzavřít tuto " konverzaci" tím co se mi stalo stejně tak tím co se mi stalo na začátku nic víc nic míň .. a rozhodně nemám důvod si něco něco vymýšlet nebo dobarvovat píšu otevřeně

dominikasim
autor
2. pro 2019

@sudylichozrout jenže to nevím ani já sama a to jsem mu i řekla

jade85
2. pro 2019

@sudylichozrout cestička z růží z hotelu do kostela, houslista? Nemohl vědět, do jakýho půjde hotelu, nějak na to přišel a zrovna byl příhodně opodál kostel? Včera ležela ve čtyřicítkách, dneska s ním jde v klidu na večeři? Ne, na mě je to trochu moc úlet.

jade85
2. pro 2019

@dominikasim ok, tak čistě pro zajímavost, v jakém jsi hotelu?

codal
2. pro 2019

@dominikasim teď jde o to, jestli chceš být s člověkem, který žije ve vlastním světě a přijdou mu normální takovýhle teatrální gesta.. jako buď je to fakt zdatný manipulátor, ale podle toho co píšeš, mi přijde jako počítačovém magor, co je pro reálný život úplně nepoužitelnej.. ono to může být chvíli zábavný, být s takovým člověkem, ale ve chvíli, kdy chceš rodinu atd., tak potřebuješ vedle sebe chlapa, co je nohama na zemi, zodpovednej,co alespoň trochu tuší, co obnáší realnej život, protože dítě je náročná zkouška i pro pevný vztah, natož pro takhle vachrlatý.. jako romantika je krásná věc, proč ne, ale co je moc toho je příliš.. jako já netvrdím, že to musí být úplně špatný kluk, možná to i myslel dobře, ale očividně je to furt kluk, nedospelej, nezralej, co žije v nějakým béčkovým filmu, to fakt do budoucna nechceš.. jako svatbu bych určitě dala ještě k ledu a pokud to s ním chceš zkusit, tak jako asi proč ne, ale s tím, že uvidíš u něj nějakou změnu, že ti začne pomáhat, že to všechno nebude jen na tobě atd. A uvidíš.. dala bych tomu čas...hooooodne času!!!

denny27
2. pro 2019

Už víš,jak tě na hotelu našel??

dominikasim
autor
2. pro 2019

Omlouvám se ale připadá mi to jak kdyby mi vyslýchali rodiče a je mi to dost nepříjemné. Vím jak to zjistil.. podle aplikace taxiku.. žádný email mi neprohlédal nic.. sám mi to řekl teď jsem mu volala .. @jade85 pokud mi nevěříš
a myslíš si že celé je to blabol nebo ti vadí že jsem tohle vlákno vůbec založila tak ho rovnou smažu přišla jsem si slušně pro řadu nikoho jsem neutíká to číst ani to komentovat.. p.s. od doby co funguje ibalgin horečky klesají a vecere ? Pro mě to nebylo takové žůžo .. tepláky mikina a tenisky.. hotová móda na večeři 👍

nazka
2. pro 2019

@dominikasim držím Ti palce. Dej pak ještě vědět, jak ses rozhodla. Nedej na nikoho tady a rid se podle sebe, abys jednou nelitoval, co ti někdo poradil na netu..
Jak říkám, já bych to úplně nezavrhovala. Čas vše ukáže 😊

dominikasim
autor
2. pro 2019

@codal upřímně po tom co se to stalo jsem se sama tak nějak uklidnila i když nevím jak se rozhodnu.. teď po tomhle návalu se mi chce spíše brečet, myslím že byla chyba sem psát 😣.. šla jsem do vztahu s tím že jsem to věděla a i jsme si sedli i kvůli těm hrám - náš společný koníček... Věděla jsem že to je takové velké " dítě".. ale to je teď asi jedno ..

daisymaminka
2. pro 2019

@dominikasim Partner má být v takové chvíli oporou ženě, ne s blbým kamarádem vymýšlet blbosti, které se v tu chvíli vůbec nehodí. Pardon, ale pro mě z toho co jsem přečetla, je tvůj přítel pěknej chudák a manipulátor. Milující člověk tě bude držet za ruku, ne si den po potratu vypisovat s kamarádem. Milující člověk by ti dal prstýnek jen tak bez divadla kolem, neterorizoval by tě ve 40 horečkách. Toto bych si nenechala vůbec líbit. A jestli toto vše dělal v "dobrém úmyslu", že to bude super truper romantika, při které mu padneš do náruče, tak je to nerozvážný tele. Blbec. Chudák. Pardon. Nemám slov. Bohužel (bohudík) na divadlo moc nejsem.

Strana
z8