Proč ženy volí potrat i přes možnosti adopce?
Proč ženy chodí na potrat. Pochopím vývojovou vadu.
Teď samé diskuze o potratech a v okolí vím nejméně o třech maminkách,co šly na potrat,protože to nechtějí.
Přitom je tolik žen co nemohou mít děti.
@pampelina18 tak hlavně, abys to někdy nemusela řešit ty🤦♀️. Rozhodně tvoje sociální IQ odpovídá tomu, u čeho tady obviňujes ostatní....
A zabití čeho? Shluku buněk? Přečti si trestní zákoník než "vyplivnes" takový nesmysl...
@pampelina18 věř mi, že jít na potrat snadné není, mám za sebou dvě zamlklá (chtěná) těhotenství a tři revize (stejný postup jak u potratu). A nic pohodlného to není. Ale když jsou vlastně "hloupí"...
@pampelina18, nedotkla. Jen si vážně jelito. Toť vše ;). Ale co bych od tebe, jako ženské s IQ tykve čekala, viď :D.
Protože dokud se ti to nestane, tak nepochopíš. Ono je hned. Stačí mít pořádnou střevní chripku, neuvědomit si to, je vymalováno.
Ono odsuzovat tady ženu, ze jde na potrat je jednoduché.
Ja pokud bych otěhotněla, jdu taky na potrat. A samozřejmě vím jak se chránit, co je kondom i antikoncepce ;). Stačil jeden těžký porod, ze kterého mam do dnešního dne trauma, a to malou miluji více než cokoliv.
@pampelina18 hrozně😀 😀 ale je s tebou sranda. 😀 každá druhá chodí min 3x do roka na potrat, pohoda! 😀
Každopádně pokud máš vážně kolem sebe ženský, co chodí na potrat jako na běžícím pásu, tak to spíš vypovídá o tve inteligenci. Často se totiž obklopujeme lidmi, co mají podobnou intelektuální úroveň jak my. 🙂
@enoli rozhodně nepůjdu na potrat, jen kvůli tomu, že jsem se nechránila. A střevní chřipka atd není omluva. Když už dítě v životě nechci je tu sterilizace.
@tasimia je vidět, že jsi hloupá. Když úplně v pohodě půjdeš na potrat, jen kvůli tomu, že se neumíš chránit
@me_druhe_ja tak stačí číst eMimino a modrý konik. 😂 Když čtu ty diskuze tak tu má inteligenci jen jedna z 1000 a ty to nejsi.
@pampelina18, já se umím chránit pokud neumíš číst. Já nejsem jednoduchá, jako ty. Protože ty neumíš ani pořádně argumentovat, jediné co umíš vypustit jsou buď urážky, nebo hlouposti. Budiž.
I doktor ti řekne, ze antikoncepce neni 100% ;).
A ano půjdu naprosto v pohodě, protože je to moje tělo, moje volba.
@tasimia říkám, že moc chytrá nebudeš. Mějte se hezky.
@pampelina18, u tebe platí podle sebe, soudím tebe, zejo? No smiř se s tim, ze lepší to ze sebou mít nebudeš.
@enoli teď jsem to chtěla napsat😀
@eviicka No tak mladá už taky úplně nejsem, a mám sice jedno dítě, ale taky je někdy jak stádo čertíků. Po šestinedělí jsem okamžitě najela na antikoncepci. Další dítě nebylo a není v plánu, ale byla jsem nucena antinu ukončit, a jednou se v zápalu vášně stalo, že jsem zapomněla že už antinu nemám 😄 Ale s manželem jsme se oba shodli, že kdybych otěhotněla, potrat fakt nepřichází v úvahu. Zatím se chráníme kondomem, víme že to není úplně ono, ale jdeme do toho s tím, že bysme si případné mimčo nechali. A zvažujeme do budoucna vasektomii. Ale určitě bych nešla dobrovolně na potrat. Stačilo mi když jsem u mimoděložního viděla mimčo s bijícím srdíčkem a věděla jsem, že musí pryč. Tohle bych nikdy už zažít nechtěla, a jen proto že už by se mi to třeba nehodilo. Ale pro mě je mateřství to nejvíc no...
@pampelina18 Hlavně by mě zajímalo, kdo by v době střevní chřipky chtěl mít sex...🤔
@klokanka31 hele já u sebe donedávna stejně, dítě bychom si nechali. Teď mi bude brzy 44 a najednou si už tak jistá nejsem. Bylo by to dítě zdravé? Ustála bych to zdravotně já? Kdo by se postaral kdyby něco... (děti máme ještě relativně malé...). Cyklus už taky přestává být spolehlivě pravidelný... doufám že toto nebudu muset řešit a samozřejmě proto i něco dělám. Ale sterilizaci i hormony alespoň prozatím nechci.
@eviicka Tak to já bych měla pochybnosti už v těch 37 a víc. Teď mi je ještě zatím 35...
@klokanka31, nikdo nepsal během střevní chřipky. Ale, ze bohatě stačí. Pár dní zvracis, neuvedomis si to a hotovo. Netřeba si to upravovat pro rypani..
Pak ti je dobře, ale už zapomenes, ze si třeba mohla pár dni za sebou vyzvracet antikoncepci.
A že už je to v loji..
Mě třeba až v lékárně, poucila lekarnice, ze tyhle antibiotika (nevzpomenu si ani za zlaté prase ted na název) snižují účinnost antikoncepcnich pilulek. Vždy jsem se doktorky ptala, ale pro jednou jsem spěchala, nezeptala se a díky, ze jsem šla pro ně já. Protože mladý je někdy pořádný zapometlivec.
A vidíš ? Bylo by možná vymalováno. A říkat, kvůli tomu, že je někdo hloupej a neumí základy páté třídy ?
Ale pokud je někomu ve světě, kde může někoho urážet lip, budiž.
@tasimia Já nechci rýpat. Ale jak už jsem psala, taky se mi vypařilo z hlavy že jsem bez antiny. Ale postavila bych se k tomu čelem. Já slyšela že antibiotika snižují účinky antikoncepce, a prý i některé bylinky.
@klokanka31, ale to si pořád ty. Já neříkám, ze třeba za dva roky nezmenim názor, ale momentálně u mě představa, ze bych znovu rodila, vyvolává záchvat.
A to je u nás malá zázrak, a miluji ji sebe více a sama jsem si prošla 3x zamlklým těhotenstvím.
Ale vubec mi to nedává právo soudit zenu, ze jde na potrat.
@cherie24 Jenže celá ta přirozenost pohlaví je právě o tom, že samec oplodňuje, střídá samice a zabíjí cizí mláďata, takže to naprogramování, že samice má co nejvíc rodit dává smysl, aby byl zachovaný živočišný druh. Současně se o mláďata stará do jejich pohlavní zralosti. Civilizace se už posunula někam jinam a jako se chlapi nechovají takto přirozeně naprogramovaně, tak už to tak nemají ani ženy. A já neodsuzuju ženy, které nechtějí mít děti nebo chtějí mít jen jedno, chtějí dělat něco, co je baví, kde je někdo ocení, být nezávislé na mužích. A fakt to není o tom cpát se do oboru, kde nepochopí, že máš dostávat výhody proti ostatním, protože máš děti, ale o tom, že některé specializace prostě vyžadují kontinuální seberozvoj a špatně se do nich po delší pauze naskakuje zpátky, soustředění na práci jde s x dětmi prostě hůř, když ti visí v hlavě, že Pepíček potřebuje nové bačkůrky, Anička má zítra rodičák a Franta začíná kašlat, a doma není nic k jídlu. Asi si člověk musí toto odžít, aby to pochopil.
@klokanka31 Píšeš, že neodsuzuješ, ale z kontextu tvých příspěvků tam to odsouzení cítím.
@pampelina18 "nepropaguji nic, ale hold jsou některý ženský hloupí. Když nechci dítě tak se chráním, klidně i sterilizací nebo vasektomii. Ale je snažší si zajít na potrat. Pokud nevíš jak se dá chránit, tak si najdi učebnice z páté třídy." Jako nařknout ostatní ženy z nedostatku inteligence, doporučovat jim zopakovat učivo ze základní školy a současně v tom nadělat tolik chyb, to je prostě absurdní 😂 To trolení se fakt dneska nedaří 😉
A prosím vás, vy, které se tu oháníte tou sterilizací jako 100 % účinným řešením, tak vám musím sebrat iluze a doporučit vám, ať tento názor konzultujete s odborníkem. Protože já mám od nich informace, že ani toto řešení 100 % není.
@klokanka31 ty prasata maximálně 😂 ale tak vždy se to na něco musí svést. Aby ze sebe neudělali úplné blbky
@tasimia ale tak to je známé, to neví jen blbec, že antibiotika snižují účinnost antikoncepce. To ví i 15 léta dcera. 😂😂
@pampelina18, jenže ne každé. To by si snad měla vědět ne ? Nebo sis nemohla pomoct ?
Ja se vždy ptam, a kolikrát mi řekla u tehle se nemusíte bát, tyhle nemají na antikoncepci vliv - to by si měla jako blbec vědět ne ? Ze se při některých nemusíš bat, když to ví tvoje patnáctiletá dcera 🙂.
@tasimia vím a stačí číst leták. Sice mě to může být u zadku 😂, ale to co tady řešíte vědí už 10 leté slečny 😂.
Prostě někdo bere potrat jako antikoncepci, někdo to bere jako vraždu, jiný to bere jako normálku, která se děje. Chápu interrupce ze zdravotních důvodu, nikdy nepochopí a vždy budu odsuzovat ženský co jdou na potrat z rozmaru v podstatě, jen proto, že jsou blbí a nedali jsi pozor.
@pampelina18 když už někoho poucujes o "blbosti", měla by sis zopakovat gramatiku. Opakuje neustále stejné chyby....
@pampelina18, no zřejmě ti to u zadní části těla není, protože se tu neustále o svůj názor pereš :D.

@me_druhe_ja pravda bolí co ☺️