icon

V 6tt nejde vidět plod. Můžu být ještě pořád těhotná?

motylek01
2. říj 2015

Holky prosím o radu,byla jsem u doktorky a neviděla plod,pouze žloutkovy váček,poslala mě do nemocnice,kde mi vzali krev a bohužel potvrdili,že plod není.Hcg ukazuje 22 000.V pondělí nastupuji na revizi,kde mi ještě předtím vezmou krev.Myslíte,že je nějaká šance,že by vypočítali špatně datum poodu a můžu být ještě pořád těhotná?Moc všem děkuji

Strana
z9
motylek01
autor
9. říj 2015

Ze nic nevidi ja videla jen malou kulicku....Ale ze to hcg je vazne zvlastni a vzali mi zase krev..Boze ja uz chci vedet na cem jsem.

werumka
9. říj 2015

@motylek01 Záleží, jestli se to od minula nějak pohnulo - jestli je vidět plod (v té černé dutince bys viděla takový bílý flíček). Určitě je lepší, když to ještě chvíli budou sledovat.

im4fun
9. říj 2015

@motylek01 no doufam ze to dopadne dobre. Uplne ti rozumim, prodelala jsem ZT a revizi v 13.tydnu...Pote kdy uz jsme embryo nekolikrat videli i s funkcnim srdcem...
Ta nejistota je fakt nejhorsi, ale zkus to vydrzet. Pri ZT hcg klesa. A pokud tobe stoupa, tak je to divny aby slo o ZT

motylek01
autor
9. říj 2015

@im4fun ani nevis jak jsem zoufala....v jedne nemocnici mi rekli 11+2 a v tehle 6+2....A pak se v tom vyznej...

werumka
9. říj 2015

@motylek01 Těch 11+2 je termín podle menstruace - ten je ale pro Tebe úplně lichý. U Tebe se musí řídit jen ultrazvukem a hcg.

saaralota
9. říj 2015

@im4fun já jsem měla něco podobného - vyvíjely se jen plodové obaly a HCG ukázkově rostlo. Ale s revizí jsme čekali asi do 10. týdne. Snad to není případ tazatelky a mimi se ukáže.

yukonek
10. říj 2015

@motylek01 je mi už fajn jsem ráda, že to mám za sebou a už jen odpočítávám dny, kdy se budeme muset zase snažit 🙂 byla jsem v Praze u Apolináře a musím říct že se tam všichni chovali strašně hezky, sestřička mě dokonce hladila po tváři když jsem se probrala, páč mě bylo hrozně zle z narkózy...pak už mě nic nebolelo, včera akorát trošinku břicho jako u MS ale nic víc...

dasa.77
11. říj 2015

souhlasim s misula29............ nechapu,proc tak BRZY revize,navic kdyz mas hladinu hormonu dost vysokou, Staci jen delsi cyklus, pozdejsi ovulace a vse je jinak
odchylka muze byt klidne i 7 dni,proto bych pockala

motylek01
autor
12. říj 2015

Holky,tak dnešní výsledky krve opět stouply na 112 000 hcg..v telefonu mi dr. rekla,ze si nemysli,ze by bylo tehotenstvi vitalni,ale mam dojit na ultrazvuk...ach joo

jetynka
12. říj 2015

@motylek01 Tak hcg stoupá, těžko říct jak to doopravdy je to dr. pozná až na uzv, držím palce ale věř tomu, že děláš pro to mimi maximum a kdyby to náhdou nedopadlo, budeš vědět že jsi bojovala do poslední chvíle, jsi strašně statečná a silná holka. Dej pak vědět jak si dopadla!!!

motylek01
autor
12. říj 2015

@jetynka moc děkuji za krásná slova🙂)) budu doufat,ze se mimi ukaze..

karlajasmine
12. říj 2015

@motylek01 Drzim palce! 🙂

dasa.77
12. říj 2015

@motylek01 ahoj a kdy ma byt ten ultrazvuk?
drzime palce

motylek01
autor
13. říj 2015

@dasa.77 ve středu 11.30 jdu...modlím se,aby už se ukázalo

motylek01
autor
13. říj 2015

Všem děkuji za podporu a srdíčka 🙂 Jste všechny úžasné 🙂

im4fun
13. říj 2015

@motylek01 ja myslim ze ve stredu se to uz musi rozseknout nejak...drzim palce a pak dej vedet

motylek01
autor
13. říj 2015

@im4fun doufejme,to čekání je nejhorší...kór když se to tak strašně prodlužuje☹ Děkuji 🙂

michaela_2
13. říj 2015

@motylek01 Já ti strašně moc držím palce! A vím, že bych tě spíš měla uklidnit, před zítřkem. Nicméně, neříkala ti doktorka o tom, že hcg může v děloze způsobovat i jeden druh cysty? Já s tím zkušenost nemám, ale prošla si tím švagrová. Potvrdili jí na ultrazvuku těhotenství, z krve také, srdíčko že zatím není. No a s kontrolama hcg stoupalo, ale v děloze se stále nic neměnilo. Nakonec se přišlo na to, že těhotenství bylo zamlklé, ale na jeho místě se vytvořila právě nějaká cysta, která způsobovala ty hodnoty hcg.

Hodně maminek, vidělo srdíčko až později zejména proto, že gynekolog v klasické ordinaci, nemívá tak kvalitní ultrazvuky. V nemocnici by jej ale snad mít měli.

Já ti každopádně strašně moc držím palce, budu doufat, že zítra pro tebe budou mít lékaři pozitivní zprávu. A i kdyby ne zítra, tak ať si k vám miminko najde cestu co nejrychleji! zrovna dotyčná, kterou jsem zmiňovala na začátku, si prošla také trápením, při snažení o miminko. A dnes mají dva zdravé kluky, 4 a 2 roky, kteří se pilně snaží, aby se ani vteřinu nenudila 🙂

Posílám srdíčko

jetynka
13. říj 2015

@motylek01 budeme na tebe myslet a držet pořádně pěsti!!!

motylek01
autor
14. říj 2015

Moc se bojim...

jetynka
14. říj 2015

@motylek01 neboj jsme s tebou, jestli to miminko v bříšku má ted být tak tam bude a bude bojovat s tebou, jestli to nevyšlo tak tomu byl nějaký vážný důvod, třeba by se nevyvijelo pak správně a proto se neukázalo, v tomhle případě je to pak lepší, než aby se narodilo nemocné.drz se, zvládnes to!!!

saaralota
14. říj 2015

@motylek01 držím dneska palce, ať to dopadne jakkoli, neboj, zvládneš to!

karlajasmine
14. říj 2015

@motylek01 Drzim ti dneska palce!

jhoki
14. říj 2015

@motylek01 Myslím na tebe!

motylek01
autor
14. říj 2015

Holky tak zase tyden musim cekat☹

motylek01
autor
14. říj 2015
jhoki
14. říj 2015

@motylek01 Moc tomu nerozumím, ale hádám, že ti řekli kulové, že vlastně neví...

motylek01
autor
14. říj 2015

Jojo, proste pry uvidi pristi tyden jestli se neco zvetsuje

im4fun
14. říj 2015

No jediny cemu na tom rozumim je missed abortion...Ta vrchni cast mi ani nejde precist. Co ti teda rekli?

jetynka
14. říj 2015

@motylek01 no tak ti toho moc neřekli, zvětšil se aspoň ten váček oproti minulé kontrole?

Strana
z9