V 6tt nejde vidět plod. Můžu být ještě pořád těhotná?
Holky prosím o radu,byla jsem u doktorky a neviděla plod,pouze žloutkovy váček,poslala mě do nemocnice,kde mi vzali krev a bohužel potvrdili,že plod není.Hcg ukazuje 22 000.V pondělí nastupuji na revizi,kde mi ještě předtím vezmou krev.Myslíte,že je nějaká šance,že by vypočítali špatně datum poodu a můžu být ještě pořád těhotná?Moc všem děkuji
@motylek01 no doufam ze to dopadne dobre. Uplne ti rozumim, prodelala jsem ZT a revizi v 13.tydnu...Pote kdy uz jsme embryo nekolikrat videli i s funkcnim srdcem...
Ta nejistota je fakt nejhorsi, ale zkus to vydrzet. Pri ZT hcg klesa. A pokud tobe stoupa, tak je to divny aby slo o ZT
@motylek01 je mi už fajn jsem ráda, že to mám za sebou a už jen odpočítávám dny, kdy se budeme muset zase snažit 🙂 byla jsem v Praze u Apolináře a musím říct že se tam všichni chovali strašně hezky, sestřička mě dokonce hladila po tváři když jsem se probrala, páč mě bylo hrozně zle z narkózy...pak už mě nic nebolelo, včera akorát trošinku břicho jako u MS ale nic víc...
souhlasim s misula29............ nechapu,proc tak BRZY revize,navic kdyz mas hladinu hormonu dost vysokou, Staci jen delsi cyklus, pozdejsi ovulace a vse je jinak
odchylka muze byt klidne i 7 dni,proto bych pockala
Holky,tak dnešní výsledky krve opět stouply na 112 000 hcg..v telefonu mi dr. rekla,ze si nemysli,ze by bylo tehotenstvi vitalni,ale mam dojit na ultrazvuk...ach joo
@motylek01 Tak hcg stoupá, těžko říct jak to doopravdy je to dr. pozná až na uzv, držím palce ale věř tomu, že děláš pro to mimi maximum a kdyby to náhdou nedopadlo, budeš vědět že jsi bojovala do poslední chvíle, jsi strašně statečná a silná holka. Dej pak vědět jak si dopadla!!!
@motylek01 Drzim palce! 🙂
Všem děkuji za podporu a srdíčka 🙂 Jste všechny úžasné 🙂
@motylek01 Já ti strašně moc držím palce! A vím, že bych tě spíš měla uklidnit, před zítřkem. Nicméně, neříkala ti doktorka o tom, že hcg může v děloze způsobovat i jeden druh cysty? Já s tím zkušenost nemám, ale prošla si tím švagrová. Potvrdili jí na ultrazvuku těhotenství, z krve také, srdíčko že zatím není. No a s kontrolama hcg stoupalo, ale v děloze se stále nic neměnilo. Nakonec se přišlo na to, že těhotenství bylo zamlklé, ale na jeho místě se vytvořila právě nějaká cysta, která způsobovala ty hodnoty hcg.
Hodně maminek, vidělo srdíčko až později zejména proto, že gynekolog v klasické ordinaci, nemívá tak kvalitní ultrazvuky. V nemocnici by jej ale snad mít měli.
Já ti každopádně strašně moc držím palce, budu doufat, že zítra pro tebe budou mít lékaři pozitivní zprávu. A i kdyby ne zítra, tak ať si k vám miminko najde cestu co nejrychleji! zrovna dotyčná, kterou jsem zmiňovala na začátku, si prošla také trápením, při snažení o miminko. A dnes mají dva zdravé kluky, 4 a 2 roky, kteří se pilně snaží, aby se ani vteřinu nenudila 🙂
Posílám srdíčko
Moc se bojim...
@motylek01 neboj jsme s tebou, jestli to miminko v bříšku má ted být tak tam bude a bude bojovat s tebou, jestli to nevyšlo tak tomu byl nějaký vážný důvod, třeba by se nevyvijelo pak správně a proto se neukázalo, v tomhle případě je to pak lepší, než aby se narodilo nemocné.drz se, zvládnes to!!!
@motylek01 Drzim ti dneska palce!
Holky tak zase tyden musim cekat☹
Jojo, proste pry uvidi pristi tyden jestli se neco zvetsuje
No jediny cemu na tom rozumim je missed abortion...Ta vrchni cast mi ani nejde precist. Co ti teda rekli?

Ze nic nevidi ja videla jen malou kulicku....Ale ze to hcg je vazne zvlastni a vzali mi zase krev..Boze ja uz chci vedet na cem jsem.