icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

lu_cy
19. lis 2016

@ivchez no ten UTZ byl hrozný, sám tam nic pořádně neviděl :(( měla jsem raději utéct a už se tam neukázat. Byla jsem vevnitř hrozně dlouho, bylo to nepříjemné a taky jsem to děsně obrečela ... u dalšího už dopředu vím, že chci do Olomouce i když bych tam musela každý týden

lentixx
19. lis 2016

Ahoj. Ráda bych se podělila o můj příběh a poprosila o Vaše zkušenosti.
V únoru jsme se s přítelem rozhodli, že jsme oba připravení na prvního potomka. Zadařilo se hned na první pokus, ale bohužel těhotenství skončilo v dubnu revizí (zamlklé těhotenství). Byl to šok. Revize jako taková proběhla dobře, neměla jsem zdravotní problémy, krvácení trvalo jen pár dní. Jenže MS nepřicházela, pomohl mi jí přivolat až agolutin - po osmi týdnech od revize přesně MS dorazila.
Rozhodli jsme se, že si dáme chvíli čas na vzpamatování a v září jsme štěstí zkusili znovu. Bohužel, v 10tt opět zamlklé těhotenství. Revizi mi dělali 9.11., krvácela jsem jen ten den, pak jsem jeden den špinila od té doby čisto. Za dva dny jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak to uvnitř vypadá.
No .... zajímá mě, zda mě i přítele už doktor může poslat na imunologii, nebo nějaká další vyšetření. Bojím se třetího pokusu, že to zas dopadne stejně a až pak nám řeknou, že u nás celou dobu byla nějaká chyba - lteré by třeba teď před tím třetím pokusem šlo předejít.
Denně piju kontryhel, baštím femibion 1. Nic víc do sebe necpu, snažím se vše nechat na přírodě. Doufám, že MS teď přijde nějak normálně a ne zas za 8 týdnů.
Děkuji všem za jakoukoliv reakci.
A k našemu věku - mě i přítelovi je 28 let, ani jeden z nás nemá žádnou nemoc, nebereme žádné léky.

ivchez
19. lis 2016

@lentixx ahoj, mám dvě kamarádky různého věku, ale obě do 30ky a obě potratily už dvakrát v různém stupni těhotenství a vše přitom mají v pořádku. Můj lékař mi řekl, že ted dvě ze tří těhotenství končí zamlklým. Je to asi tou dobou jinak nevím. Je toho ted fakt hodně.

simi1510
19. lis 2016

@ivchez to mas pravdu... je jedno kolik nam je, v kolikatem tydnu jsme a pak se tu potkáváme napříč městům, mozna i zemím, věku....

cibka
19. lis 2016

Ahoj ja mela spontánní potrat v lednu 2014 ted v červenci Zamlkle tehu cca 6tyden a dnes bych mela byt cca 5+2ale od včerejška jsem v nemocnici začala jsem špinit takze zitra kontrolní odběr zda se hcg zvedá nebo ne ale jelikož mi ustoupila bolest v prsou vidím to spatne ... po druhem nezdaru jsme meli dovysetreni na imunologii a mam zvýšenou imunitu takze my nasadili léky ale jak je vidět tak asi asi ty nezabrali uz taky nevim co dal. Jen podotýkám ze tyto tehotenstvi byli prirozene pred několika lety jsme prodělali i IVF ale ani jednou ze 3 pokusu se nezadarilo

saidy
19. lis 2016

@cibka To je hrozné, snad to bude v pořádku a miminko to zvládne. Držím palce 😉

saidy
19. lis 2016

Holky, berete nějak vitamíny? Brala jsem doteď jenom čistou listovku, ale těhu nedopadlo, tak uvažuju, jestli mi něco nechybí. Pokukuju po Femibionu, GS Mamavit, a podobných, ale je jich spousta a nevyznám se v tom. Máte s něčím dobrou zkušenost?

simi1510
19. lis 2016

@saidy mamavit nedoporučuji moc. Sama jsem mela po nem problemy a bylo mi z nej pri bráni na zvraceni, stejne jako to psalo i vic lidi. Ten femibion 1 ted beru a mam tu i ten nosifol. A ty mi nic nedělají 🙂

janea823
19. lis 2016

@saidy take femibion jako @siki1519. Brala jsem v pred otehoteninim, pak po revizi...doktorka doporučila pokračovat a rikala, ze je to jedna z nejlepších variant. Jinak nyní jiz 3 mesic po revizi a necháme volný průběh. Akorat zacina byt trosku depka...rikam si, ze uz by to mohlo vyjít, pak se pozoruji..nejde na to nemyslet, at si rika kdo chce co chce 🙂

simi1510
19. lis 2016

To je hrozne co tu holky píšete... at narazíte uz jen na lepsi pristupy doktoru!
@ivchez
@lu_cy

simi1510
19. lis 2016

@arielka222 tak jako ted vecer

lu_cy
19. lis 2016

@simi1510 děkuji, jsem připravená při dalším jet klidně x km jen ať je to v pořádku. Nechci přijít znovu o zdravé dítě.

simi1510
19. lis 2016

@lu_cy to se ti nedivím. Držím pěsti!!!!

arielka222
20. lis 2016

@simi1510 u toho ovulacniho testu mám takovou slabou čárku po celou dobu cyklu jen když je ovu tak je stejne výrazná jako druhá. Tak tím bych se moc neřídila. A na tehu už by šlo neco vidět si myslím, ale kdo ví.. Kočko bud v klidu a nech to na přírodě ;) zbytečně peníze za testy 🙂

arielka222
20. lis 2016

@simi1510 i kdy počkat na tom tehu něco málo vidím ;)

simi1510
20. lis 2016

@arielka222 ja to nechávám na přírodě vid 😃 stejne to dopadne, jak to dopadnout ma 🙂

cibka
20. lis 2016

Takze jak jsem předpokládala hcg kleslo takze opět neúspěch

ivchez
20. lis 2016

@cibka to je mi moc líto.

cibka
20. lis 2016

@ivchez kdybych aspon věděla co dal

saidy
20. lis 2016

Holky, jsem 4. den po revizi, krvácela jsem jenom půl dne po zákroku a špinila dalšího půl dne, pak už nic. Nic mě nebolí, jenom dneska když vstávám ze sedu mě sem tam bolí břicho a spodek. Myslíte, že je to normální? Jsem z toho trochu nervózní, že teď to bolí a předtím nic 😕

lu_cy
20. lis 2016

@saidy mě to taky trochu pobolívá i když krvácení a špinění je delší, ale vzhledem k průběhu se nedivím.Taky jsem nesvá jestli je všechno v pořádku, zítra kontrola tak snad ano.

simi1510
20. lis 2016

@saidy Tak všechno se při těhotenství začíná zvětšovat. A nyní po revizi se to zase začíná vše vracet do původního stavu.

Já třeba krvácela po revizi týden, přešlo to k tomu konci týdne do špinění, pak chvíli klid, pak zase špinění... a takto to šlo 6 týdnů. K tomu všemu občas bolení břicha, ....

Může se to objevovat a zase ztrácet během té doby. Hlavně buď v klidu a odpočívej 😉

A když by se ti jooooooo něco nezdálo, tak volej nebo rovnou zajdi za doktorem. Hlavní je, abys neměla pak teploty, které mohou značit zánět.

ivchez
20. lis 2016

@saidy přesně jak psala Simi. Já taky po 10 dnech znovu dostala výroky jako začínající MS a to se tak různě vracelo. Lékař řekl, ze se to stále čistí. Navíc Mám myom na děloze, tak mne tedy provázely prvních 10 dní opravdu bolesti jak se děloha zavinovala. Poradila mi na to známá bylinářka zsbal z říci nového oleje. Jako namazat celé to bříško, překryt ručníkem a na to něco teplého a lehnout si. Nevěřila jsem, ale po dvou dnech sbohem křeče.

ivchez
20. lis 2016

Ricinovy olej..... Mobil opět hvezdil s opravami jak koukam....

ivchez
20. lis 2016

@lu_cy zlati ty jsi už defakto porodila a miminko bylo v děloze dlouho, tak budeš mít šestinedělí jako u porodu. Budeš se čistit déle, ale neboj, určité bude vše v pořádku.
Nic nezvedat těžkého, klidový režim teď at se brzy vše zahoji. Hlavně žádná vana nebo bazén dokud ti nepřijde další MS at si něco nezavlečeš dovnitř za infekci a hlídat si teplotu jak psala Simi. Nejhorší je než se tělo hormonálně uklidní.

lu_cy
20. lis 2016

@ivchez už aby to bylo za mnou...teď to dokonce přešlo, to tělo si dělá srandu. Chvilku silné čištění a pak najednou vůbec nic. Ale už piju kontryhel a dobírám antibiotika tak snad to bude vše v pořádku bez dalších zásahů. Jen mě děsilo to pobolívání podbřišku i na levém vaječníku.

baskervile
20. lis 2016

@cibka Ahoj,můžu se zeptat na tu tvojí imunologii?Vyšly ti vyšší NK buňky?A kolik %?Co ti dali za léky a kdy jsi je nasadila?Mám podobný problém 😉 A je mi líto,že ti to opět nedopadlo.Já to mám za sebou 2x...

lentixx
20. lis 2016

@saidy ahoj. Já jsem 10 dnu po revizi. Krvacela jsem pouze pár hodin po revizi a druhý den jsem trošku spinila. Jinak nic. V dubnu jsem byla taky na revizi a průběh byl jiný ... tak jsem z toho taky nervózní, ale tělo se s tím pokaždé vyrovnává asi jinak. Zítra jdu na kontrolu ke gyn.

lentixx
20. lis 2016

@ivchez Achjo. To je hrozný. Zítra se dozvím výsledky vyšetření embrya. A doufám, že nás doktor pošle někam na vyšetření. Nesnesu tu nejistotu před třetím pokusem. ☹ během jednoho roku 2x zamlkle tehotenstvi. Hrůza!

simi1510
20. lis 2016

@lu_cy jako muzu ti rict, ze ja uz mela prvni porevizni mrchu, ted cekam na druhou, k tomu se mi objevuje duch na testech, tak nevim co cekat. Ale ani nevim, od kdy clovek ma brát zpozdeni....

Kamaradka, tady odsud, mela misto revize tabletky a ted to ma ze spini, pak ze krvaci... kdyz myslela ze mela ms, tak ted po 14 dnech zase neco takového... a uz je nejakych 8 tydnu po tom....

Ale co jsem chtela rict, je to pro telo nápor, rychla změna z jednoho na druhé... a kolikrat se budes asi jeste divit, co a jak. Budes si svym zpusobem mozna připadat, jak kdyz mas vse poprve, jako ja i kamoska, co jsme se na tom shodly...

Drzim pesti, at ti je uz jen dobre!

Strana