icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

lentixx
24. lis 2016

Líbí se mi, jaké tu panuje pozitivní myšlení 🙂 Jak se tu všichni těšíme na MS 😀 Při revizi v dubnu jsem na tu mrchu proradnou čekala rovných 8 týdnů! Nekonečné čekání!!! Přitom bolesti břicha a zad trvaly 3 týdny a nic se nedělo .... hrůza hrůzoucí! Nakonec mi doktor prdnul vyvolávačku a do deseti dnů od vpichu dorazila. A pak už chodila jak hodinky po krásných 4 týdnech 🙂 snad díky pití kontryhelového čaje.

xehachiwinga
24. lis 2016

@cibka Paráda 😉

xehachiwinga
24. lis 2016

@lentixx A jak jsi na tom teď? Snažící se či těhotná?

wendissek
24. lis 2016

@cibka paráda hcg krasne klesá už aby byla nula

cibka
24. lis 2016

@wendissek 8 prosince mam prijit na kontrolu ale krev uz mi brát nebudou. Je normalni abych Nela klasické 6 nedeli kdyz to odešlo bez revize?

wendissek
24. lis 2016

@cibka pokud to odešlo bez revize nemusela by si dodržovat šestinedělí hlavně jak se cítíš ty

cibka
24. lis 2016

@wendissek ja si to taky myslim 🙂

xehachiwinga
24. lis 2016

@cibka Jestli toho 8. na utz už nebudou v děloze zbytky (jakože určitě nebudou), jsi ok a šestinedělí se tě netýká...ber to jako opožděnou ms 😉 i na psychiku to tak bude lepší

baskervile
24. lis 2016

@cibka A nějaké trombofilní mutace?

baskervile
24. lis 2016

@lentixx Byli jsme v Gennetu na Letné,po dvou potratech.Sepsali rodokmen (kdo u nás má/měl jakou chorobu),udělali spermio,vzali krev na karyotypy,na cystickou fibrozu a trombofilní mutace.A pak mě poslali na imunologii.Z genetiky byly výsledky za dva měsíce a z imuna cca za měsíc

cibka
24. lis 2016

@baskervile melo by byt vse OK žádné mutace nam nenašli

xehachiwinga
24. lis 2016

@baskervile A vyšlo vám vše ok?

lentixx
24. lis 2016

@xehachiwinga Teď jsem na tom tak,ze jsem 9.11. prodělala další revizi. Zamlkle těhotenství 10tt. Takže opět čekám na MS!

lentixx
24. lis 2016

@baskervile trombo.mutace si doktor žádá přímo na zadance. O rodokmenu říkal. O tom dalším nic. V zadance mam pouze genetické vyšetření partnerů a vyšetření trombo. mutaci. Tak jsem zvědavá na co vše si nás testnou...

xehachiwinga
24. lis 2016

@lentixx 😢 ale bude líp... No to zatím čekáme obě, protože u mě stále nic 😀 jestli se to nerozjede tak šestinedělí nešestinedělí a zítra na muže hopsnu, že se nestačí divit 😠 😀 a za jak dlouho to vidíš se snažením? Hojíš se dobře, vše probíhá ok?

cibka
24. lis 2016

Holky a mate některá zkušenosti s cvičením dle Ludmily Mojzisove?

wendissek
24. lis 2016

@cibka ano chodim v Brně primo na fyzio začala sem u druhého ivf je pravda ze me neboli žádá ale trošku to zase flakam dlouho sem nebyla na stimulaci patere

wendissek
24. lis 2016

@lentixx ach jo to me mrzí nás když odeslali na kontrolu do čáru tak nam dělali spermii+ fragmentaci DNA spermii, pohlavní nemoci, imunologii,i protilátky na spermie,hormonální profil,štítnou žlázu, toxoazmozu,hematologii

xehachiwinga
24. lis 2016

@cibka Mojžíšová je hotová legenda 😀 cvičení i čaj - spíš je to tedy pro ženy, které vůbec otěhotnět nemůžou, ale ve finále i na to udržení je dobré mít správně postavenou páteř i pánev, aby mělo miminko dostatečně velké hnízdo a taky aby proudila energie...určitě tím nic nezkazíš, ba naopak...já na něj chci v lednu taky - a tady jsem našla všechny ty cviky popsané a vyfocené pokupě: http://www.cviceni-mojzisova.cz/node/13 a určitě budou nějaká videa i na youtube...

lentixx
25. lis 2016

@xehachiwinga Se snažením musíme počkat. Jdeme na genetické vyšetření a až jak dopadnou výsledky. Doktor říkal, že pokud budou výsledky ok, tak snažení nám povolí únor/březen. Do té doby určitě ne! 😖

xehachiwinga
25. lis 2016

@lentixx Tak to máte akorát vhodně dlouhou dobu na to se s chlapem nadopovat vitamínama a vším dobrým ať výsledky vyjdou jakkoli 😉 četla jsem (a pořád čtu, jsem asi na str. 80 😀) tohle fórum od začátku a jsou tam holčiny, které v r. 2009 měly úplně mizerné testy (nějaké imuno, jejich muži spermio) a chodily neúspěšně na ivf a pak se jim podařilo jako zázrakem přirozeně a hlavně - ta těhotenství a dětičky z nich byly naprosto zdravé!!! Takže testy netesty, příroda je stejně mocnější a když to tělo vyčistíme a posílíme, jistě to dopadne dobře, případně i navzdory evidence-based medicíně, kterou se všichni dnes ohánějí... Kromě všeho co jsem tady už různě psala jako tipy na doplňky a superpotraviny a byliny, jsem narazila ještě na blahozpěvy o mateří kašičce, tak bych ji v lednu vyzkoušela 🙂 A co u vás, lentixx, snažíte se nějak připravit i sami nebo teď vyčkáváte? Jo a na hojení bezprostředně po samotné revizi mi krom kontryhele pomohla i hluchavka - doporučila mi ji magistra v bylinkářství - na regeneraci sliznice...a je pravda, že dorostla ukázkově, jen mě teď pořád napíná, že se jí nechce ven, takže dnes ráno zase silný odvar ze šalvěje a uvidím 😀

cibka
25. lis 2016

@wendissek ja se na to ptala te rehabilitacni a napsala mi ze pokud muzu otehotnet tak ze je to zbytečne ta Mojžíšova metoda tak teda nevim jinak ja mam doma i knížku tenkrát jsem si ji koupila a cvičila doma

xehachiwinga
25. lis 2016

@cibka Cvič dál, nic tím nezkazíš a uvolní tě to i psychicky 😉 všichni odborníci jsou chytří jak rádio, ale udělej to tak, jak to sama cítíš!

cibka
25. lis 2016

Tak jsem volala na imunologii a mam si zavolat v pondeli primárce abychom se domluvili co a jak dal

wendissek
25. lis 2016

@cibka právě ze jsme se bavili s fizioterapeutkou ze pokud potravin tak to zbytečný není

cibka
25. lis 2016

Aha tak me napsal ka tohle 😞

lentixx
25. lis 2016

@xehachiwinga : Já se dopovala femibionem půl roku dopředu před prvním těhotenstvím (které skončilo revizí) a nevysadila jsem je ani teď. Jedu si femibion rok a půl a stejně je to prd planý - dvě revize. Moje praktická doktorka (mladá super ženská, která si revizí taky prošla) mi napsala prášky (nevím teď název), která obsahují hodně železa a hodně listovky. Taky jsem k tomu dostala hodně vitaminu C a zinku. Prý je takhle kombinace po potratech dobrá. Gynekolog to schválil s tím, že i nadále mám baštit femibion, že se to dohromady nebude tlouci. No a od první revize až do dalšího pozitivního těhu testu jsem se prolévala kotryhelem (který mi krásně srovnal cyklus, MS byla bez bolesti) - tak jsem na něj teď po druhé revizi zase najela a cca 2 litry denně vypiju. Už mi dokonce chutná 🙂

S tou hluchavkou to zkusím. Taky stačí sypaný čaj? Nemám ráda sáčkové...

Tak furt si říkám, že mi teď v říjnu bylo 28, tak máme ještě čas na vytoužené miminko ... pořád je čas případný problém léčit. Ale hned jak doktor povolí, jdem do toho! 🙂

Jak dlouho po revizi jsi? Já si právě při tý první počkala 8 týdnů na MS a bylo to fakt hrozný, to čekání. Pak přišla po vyvolávačce a byla normální - možná slabší, než bývávala a hlavně nebyla bolestivá. A dopředu o sobě nedala vědět, můra! 🙂 Přišla nečekaně. Břicho a záda mě bolely několik týdnů předtím ....

lentixx
25. lis 2016

@wendissek to je hrůza, co vše jste museli podstoupit. No děsím se toho, co vše čeká nás. Jsem z toho v jednom velkém nervu a přítel ve druhém. A našli něco?
mě gynekolog tvrdí, že si je na 99% jistý, že nic nenajdou ... Ale samozřejmě mě chtěl jen chlácholit, abych tam nešla s děsem v očích 🙂

xehachiwinga
25. lis 2016

@lentixx Určitě sypaná - porcovaný bylinky nepiju, fungujou jen sypaný a nejlépe domácí... je to hluchavka bílá - květ, je trochu dražší. Normálně ji přidej 1:1 k tomu kontryhelu co si běžně děláš - navíc hezky zjemní tu chuť. Pojala jsi to zodpovědně, to je super! Ale co tvoje chlapisko? Dopuje se taky? Četla jsem smutnou statistiku, že potraty u mladých zdravých žen jsou nejčastěji způsobené (ne)kvalitou spermií ☹ můj pije kotvičník, bere vitamíny (hlavní je prý C, E, selzink, koenzym Q10...) a macu, nechci ponechat nic náhodě a rozhodně ani vám to neuškodí ať už testy vyjdou jakkoli... Každopádně ti taky moc držím palce 😉 je mi líto, že je nás tolik,ale na druhou stranu se můžeme aspoň podporovat a vážně se strašně těším, až se z nás pak budou stávat maminy 🙂

Jinak, dnes jsem 35 dní po revizi, podbřišek začal včera nějak pracovat tak mám pocit, že je to na cestě, ale uvidím...ráno jsem si udělala silný odvar ze šalvěje - i na mě už to byl docela dryák a to bylinkám holduju ve velkém, takže to zafungovat prostě musí! 😀

xehachiwinga
25. lis 2016

Teda, sotva jsem to dopsala, tak se pomalu začaly rozjíždět tlaky a tupé křeče do podbřišku a beder, kam se hrabe vyvolávačka - ta šalvěj je vážně divotvorná 😀 Já bych si vyvolávačku ani píchnout nenechala, ze stejného důvodu jako jsem přestala před lety brát HA - prostě se mi příčí, že to není pro tělo přirozené, ale tím to nechci hanit, je to každého věc 😉 jen já bych spíš třeba zkusila akupunkturu kdybych čekala hodně dlouho... Tak uvidím co z toho teď bude a dám vědět!

Strana