icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

babeta1
22. pro 2016

Ahoj holky, prosim muzou se pri prvni porevizni ms pouzivat tampony?

arielka222
22. pro 2016

@babeta1 mě bylo od tří dr řečeno že tampony v žádném případě. A teď nám druhou porevizní a zatím teda taky bez tamponu. Nechci riskovat zánět ;)

saidy
22. pro 2016

@babeta1 Mi bylo taky řečeno, že jenom vložky, tampony ne.

mruk
22. pro 2016

Já měla při první porevizní vložku, ačkoliv jji nesnáším a při druhé porevizní už jsem měla kalíšek, ale pečlivě jsem ho každý večer vyvařovala.... a teď už zase jedu jen na kalíšku. Tampony bych určitě ještě nedávala....

babeta1
22. pro 2016

Dekuji vsem, taky mi bylo receno vlozky, ale nebyla jsem si jista, jestli nemyslela jen po zakroku.. No co se da delat, snad to nejak pretrpim, uplne jsem odvykla 😝

trilien
22. pro 2016

@saidy mna to bolelo este 6. t. od revize. Dovtedy sme neskusali, drzali sme sestonedelie. Posledny tyzden sa to zlepsuje, zajtra zacinam 8. t.

mruk
23. pro 2016

Tak holky, dnes opet //, letos potreti. Jsem dnes 28 DC a uplne slabe jsem zacala spinit, tak nevím. .. asi to neni dobre znamení. Normalne bych dnes dostala menstruaci, tak jestli to neni tim.... no kvuli svatkum se to asi musi vyresit samo-vsichni moji doktoři maji dovolenou.... tak drzte prosim pesti at to tentokrat vyjde..

cibka
23. pro 2016

@mruk co jsem četla tak v dobe ms muže byt spineni treba se prcek zavrtava držím pěsti

lentixx
23. pro 2016

@babeta1 dva cykly používat vložky - to mi bylo řečeno při propouštění. Hrůza a utrpení, ale přežít se to dalo 🙂

mruk
23. pro 2016

@cibka Dekuji moc za podporu, taky doufam ze je to ten pripad, ze je to normální a nic to neznamena 🙂 no uvidíme 🙂

simi1510
23. pro 2016

@mruk drzim palce, ja našla jak minuly mesic tak i tento dve carky a bohuzel prisla hodne silná ms ☹ tak poprve revize, ted dvakrat toto... ☹

mruk
23. pro 2016

@simi1510 to me moc mrzi ☹

sedlackovak
27. pro 2016

Ahoj holky,6.11 jsem samovolně potratila v 7tt,podle doktorů to byla statistická chyba.Hodně jsem krvácela a podle mě se to neudrželo.3.12 jsem dostala Ms která trvala do 11.12 podle ovulačního kalendáře mě vycházela ovulace na 17.12 a sex s manželem sem měla 12,14,15,16 a pak 18,21,24,25 a 26.Má otázka a prosba zní mohu tyhle dny otěhotnět a kdy nejlépe si test udělat. Ms mám podle kalendáře dostat 31.12 ale po Sp teď vůbec nevím kdy.Moc vám děkuji za rady😢

ivchez
27. pro 2016

@sedlackovak ahoj pokud jsi nebyla na revizi což jsem pochopila, že jsi se vyčistila přirozenou cestou sama, tak se můžete pokouset hned a nemusíš na nic čekat. Takže tak jak to tu píšeš jsi mohla otěhotnět. Jen z vlastní zkušenosti doporučím kontrolu u gynekologa zda odešlo z dělohy vše, aby ti pak nový plod neohrožovaly zbytečně krevní sraženiny jako se to stalo mi, ale prcek to i tak zvládl a udržel se, jen jsem musela fakt dva měsíce ležet a klidový režim. Tak mnoho zdaru a držím pěstičky.

ivchez
27. pro 2016

@simi1510 Zlati to mne moc mrzí. Zkoušela jsi pít ten kontryhel pro lepší nárůst sliznice? Popř jaký test jsi měla. Mi totiž jednou Mamatest hodil falešné duchy. Zkus si zajít ted na kontrolu aby ti lékař řekl, zda máš dost narostlou sliznici. Hodně štěstí. Tentokrát to vyjde držím palce

cibka
27. pro 2016

@sedlackovak ja si myslim ze kdyz to odešlo samo tak by to melo prijit jako vzdy. Ja treba stále cekam 22.11. To odešlo tak cekam kdy ms dorazí a zatim nic :(

sedlackovak
27. pro 2016

@ivchez moc děkuji za radu u doktora jsem byla hned po první Ms a jsem naprosto v pořádku

simi1510
27. pro 2016

@ivchez právě jiné než mamatest/cemio, ten mi teď nic neukazoval, byl to comfort a pak ještě jeden. Kontryhelový čaj tu mám, ale nejsem schopna ho pít, nechutná mi to vůbec ☹

byla jsem u doktora před 2 MS a říkal, že mám nechat ještě tu druhou defakto pro jistotu a pak se můžeme snažit, že už je to vše v pořádku.

Ten doktor, ačkoliv mi dělal revizi a já k němu přešla, že mi přišel super v tu chvíli, tak mi řekl, že mám počítat do roka otěhotnění ☹

Držím palce, ať to máš vše v pořádku a žádné trable už!

ivchez
27. pro 2016

@simi1510 díky taky doufám, ze už jsme si všechnu smůlu vybrali a doklepem to zdárně k porodu a následné uspesné operaci.
Hele to oni tak straší s tím do roka. Vetsinou se zadaří do 3 měsíců max půl roku.

mruk
28. pro 2016

@simi1510 Simi, zkus začít brát kapky z jeřábu ptačího. Četla jsem tady na koníkovi, že to pomáhá, já si ho koupila hlavně kvůli srovnání cyklu - sice jsem ho měla stále 28 dní ale ovulace si chodila jak chtěla a kdo ví jestrli chodila. Teď jsem nedobrala ani jednu lahvičku a mám pozitivní test (a to jsem byla na revizi 1.9.) a dva cykly se snažíme. Kape se to normálně do vody nebo čaje či šťávy a minimálně mi to srovnalo cyklus ;)

simi1510
28. pro 2016

@mruk kouknu na to 🙂 Dekuju 🙂

simi1510
28. pro 2016

@ivchez me ted prisla 3 ms od revize no

ivchez
28. pro 2016

@mruk to máš kapky od Podhorné ty pupenové tuším byliny.EU?

ivchez
28. pro 2016

@simi1510 hlavně klid. Já ted taky počítala a mela jsem 3 MS az tu čtvrtou jsem už nedostala. Ale rozumím ti. Já sama jsem to tak moc chtěla, že jsem porad litala do lékárny pro ovu a těhu testy a pokaždé jsem byla desně zklamaná. Az když jsem tomu přestávala věřit najednou to přislo. Tady jsem se v reálu o to nemohla s nikým podělit, protože by se na mne koukali jako na magora, protože ty kamošky kolem bud byly těhotné a tak si to neuměly představit vo prozivam a nebo už maji dospělé děti a tak byly taky mimo chápání. Pamatují ze věta typu nesmí s na to pořad myslet a tim se stresovat mne pokaždé vytočila jak býka do ruda. To může fakt říct jen někdo kdo to nezažil.

simi1510
28. pro 2016

@ivchez prave, ja mam bud lidi co nemaji deti a nebo je ani nechteji, ktere maji deti tak maji sve starosti... a stale nesmis na to tlačit, nezkoumej kdo co ma nebo nema, ...

Ja prave dva cykly pred ms objevila slabsi carky a pak prisla... ale driv kdyz jsem nebyla tehu tak bilo, kdyz jsem poprve otěhotněla v tom Cervenci/srpnu, tak proste carky byly... tak nevim co to prave melo byt. A to nekvič leze pak na psychiku.

Kdyz clovek chodí domu unaveny, nema chut na sex (u me uz bylo co rict), tak je neco divne... tak snad bude lepe. Jen se rozmyslet, zda se vrhnout hned do hledání nové práce a nebo si dat chvilku oraz, aby se telo uklidnilo ...

Kez by to vyslo uz

ivchez
28. pro 2016

@simi1510 asi by sis mela dat chvilku pauzu. Mám kamarádku na Slovensku co ze stresu v práci nemohla otěhotnět, taky potracela a dala výpověď a byla doma a ted maji miminko dva měsíce. Vyplatilo se to. A jo o téhle kecech od "kamarádek" se da napsat román. Já navíc poslouchala vsak je ti už 39 nejsi nejmladší to už ani nepůjde a však máš aspoň Natálie (15let) ... Je fakt ze s některými vazby notně ochladly a dodnes tajim, ze jsem těhotná, kdyby mi ještě k tomu všemu některá řekla nějakou hovadinu na téma, ze jsme si nechali dítě s VVV tak bych se už Adi neudržela. Je to obcas těžké i bez zlých lidí. V práci jsem to řekla šefce protože musela vědět proč jsem doma a proč už nepřijdou a samozřejmě to vykecala, takže kolegyně co byly v mém věku a starší si taky mysli, ze jsem se zblaznila.

simi1510
28. pro 2016

@ivchez Máš to taky pěkný, ale je to snad každého věc, ne? Nechápu toto.... Je to tvé rozhodnutí, resp. vaše, jestli chcete dítě, jestli si ho necháte i přes nějaké problémy nebo ne... jestli se rozhodnete mít další.... Když mi doktor byl schopen po zamlklém těhu říct, že mám dost času, že jeho manželka měla první až po 40? Tak co prý plaším 😀

Já včera šla za šéfem a říkám, že ze zdravotních důvodů prostě rozvazuji pracovní poměr (defakto není potřeba nic ve zkušebce vysvětlovat) a jeho zajímalo jen to, kdo bude dělat ty firmy, že na toho nikoho nemá atp. A ještě jestli prý fyzické nebo psychické potíže.... A jak jinak? Hned to vykecal kolegyni, ta hned začala špitat s druhou kolegyní. A v takovém případě tam zůstávat?

Jinde na pohovorech řeknou, že jsem ve věku, kdy bych chtěla dítě a nechtějí mě, jinde zase řeknou, že na ně mám dost času... Podle čeho jako soudí?

Nikdo ani neví z okolí o tom zamlklém, a to stejně si myslím že bylo z předchozí práce a toho stresu. I když tam aspoň bylo více peněz než tady...

Ale peníze, práce, stres mi za nic nestojí.

Tak hold vyřídím teď pracák do 3 dnů, papíry z práce nemám, po novém roce se tam stavím předat mu to a říct, ať si trhne, že mi ukázal pravou tvář...

ivchez
28. pro 2016

@simi1510 hodně štěstí a odpočiň si 🍀🍀🍀

mruk
28. pro 2016

@ivchez Já měla od doktora Popova. Každopádně teď jsme mluvili s imunologií a asi je to blbý. Zjistili mi vysoké hodnoty NK buněk, nasadili mi hrozně vysokou dávku prednisonu s tím, že je na nasazení léčby už docela pozdě a tak se uvidí :/

simi1510
28. pro 2016

@mruk a to znamená co? Já se v těchto věcech nevyznám....

Strana