Zamlklý potrat, donosily jste další miminko bez problémů?
Ahoj holky..chci se zeptat najdu tady nějaké maminky které měli zamlkly potrat následně vyčištění a pak otehotnely a donosili další miminko bez problémů? Doktor řekl šestinedělí a pak další 3 měsíce ale to já prostě čekat nechci, chci co nejdřív začít znovu a tím si dusicku trošku zahojit! Prosím o rady a zkušenosti ty co také necekaly případně budu rada když mi povite kdy jste se začaly snažit za jak dlouho se povedlo a jestli doktor hodně nadával pripadne kdy jste si troufaly na prvni nechraneny sex,Jinak po vyčištění jsem zatím jen 5den ale po kontorole děloha zavynuta nekrvacim nikde není nic špatně zatím mám sice sem tam bolest břicha a spinim ale zda se ze brzo bude vše v pořádku a může prijit první MS..
@kacka125 mě při poslední kontrole Dr. říkal, že tam mám 7mm sraženinu. Píchnul mi oxitocyn a že to prej vyjde ven do pár hodin, nebo se to vstřebá a nebo to odejde s první menstruací.
Závidím ti, že už to máš za sebou!!!!! ☹ Už bych taky ráda ... chceme jet do Alp na tůry (jarní vzdoušek) - rekonvalescence. A tam s vložkama nikde šplhat nehci 🙂
A snažila ses té menstruaci nějak pomoci? Já piju od druhého dne od kyretáže kontryhelový čaj, baštím každý den femibiony a už týden popíjím kařdý večer 2 dcl červeného vínka 🙂
@lentixx nezavid taky se dockas 😉 ja byla tak nejak vnitrne smirena s tim ze mam stale cas. Vsude udavaji 4-6 tydnu tak jsem to nejak nehrotila ale vinko jsem si davala taky 😎 jinak ted piju caj z maliniku na podporu rustu delozni sliznice a beru listovku. Vzhledem k tomu ze beru i hormony na stitnou zlazu nechci toho brat zbytecne moc. Tak uvidime jak to bude dal 🙂
Snad ti dodám trochu optimismu. Já měla dva zamlklé potraty za sebou v rozmezí cca půl roku, napotřetí už se naštěstí podařilo dítě donosit (a těhotenství bylo absolutně bez problémů) a máme doma krásnou holčičku. Také jsme čekali pokaždé ty 3 měsíce, aby se vše zahojilo, já bych to nepodceňovala. Přeju ti, ať se brzo dočkáš vytouženého dítěte. Vím, jak je to těžké, jak jsem psala, prošli jsme si tím 2x a ty pocity byly šílený.
@elishka87 Tak to tě naprosto chápu, taky jsem se po dvou zamklých těhotenstvích děsila každé kontroly, ale cca po 20. týdnu to bylo lepší. Když jsem šla na první velký ultrazvuk cca ve 12. týdnu, tak mi tak bušilo srdce a měla jsem vysoký tlak, že jsem musela čekat u sestřiček, než mi trochu klesne, aby mě tam vůbec pustily 🙂 Když mi pak doktor řekl, že je miminko zdravé a v pořádku, tak mi fakt spadl kámen ze srdce!
@lachtanice86 Červené vínko je taková babská rada ... ale u mě zatím nezabírá 😀 5 týdnů a dva dny ... nic ☹ Děsím se, kde mě to přepadne 🙄 určitě až budu u nějakého klienta na sociálním šetření 🙄 🙄 🙄
@lentixx no mě začíná bolet hlava, to mě bolí vždy před ms, tak uvidím jestli je to z toho a nebo jen prostě bolí hlava. si vsugerovávám každé píchnutí v podbřišku, že už to je tady
@lachtanice86 Tak to mám stejné ... píchání, pobolívání - pak divný pocit, honem na WC a prd 🙄 Dnes mě taky bolí hlava jak střep! Ale počítám, že to je z celodenního sezení u počítače v práci. Ale co kdyyyyž.... 😀 😀 😀
Už si to taky vsugerovávám, že to te určitě jiné pobolívání než bylo včera a že už je to tady. NIKDY jsem se na MS tak netěšila! 😵
No holky já minuly týden bolesti jako před MS fakt hrozny a ta nechá furt nikde
@lentixx souhlasím, taky se těším až přijde a pořád nic
Denně 0,7l kontryhelového čaje a ten "zázrak" neúčinkuje 😢
Holky jsem šťastná 27 den po revizi a je to tady MS dorazila,to je radostíííí... 😀
@lentixx četla jsem že kontryhel jen do ovulace pak ne že prý oddaluje MS,já ho pila jen 10 dní po revizi pak už nee,ale jestli je to pravda,každý píše něco jiného!
@beruszka82 No právě - každý píše něco jiného. Já se chytla toho, že od revize, včetně první menstruace (protože tlumí bolest) a přestat tak 14 dní po menstruaci. A pak jak píšeš, vždy do ovulace.
Jestli jsem to dělala špatně a oddaluju si jí tím, tak praštím hlavou do zdi 😠 😠 😠
Tak teď nevím - přestat pít? 😕 😕 😕
@beruszka82 to se máš, já dnes 31 den a nic, ani náznak. už začínám být naštvaná na sebe a svoje tělo
@beruszka82
@lentixx nepiju vůbec a taky nemám ms
@lachtanice86 já už na své tělo taky nadávám!!! 38 dní !!!!! 🙄 Už mi to přijde fakt hodně ☹
@beruszka82 projela jsem si zas pár diskuzí a článků a prý se může pít po celou dobu, protože pomáhá obnově sliznice a hojí dělohu. První menstruaci "tlumí" - údajně méně krvácení, méně bolesti a je kratší. A po druhé už se má naskočit na to pravidlo - jen do ovulace. Ale i to není úplně pravda, protože kontryhel prý pomáhá udržet těhotenství.
Takže budu pít dál, když už ho mám koupený 😀 😀
@lentixx já to četla v jedné diskuzi snad tady na koníku,každý říká něco jiného,já pila do ovulky a pa dost,držím palečky ať je to brzy,vím jak ti je taky jsem na ni čekala jak na zázrak
@lentixx
@lachtanice86 holky mě napadlo zkuste ten čajík jak já je hnusný ale je na to jak dělaný třeba mi pomohl,bypila jsem jedno balení 2* denně Himalájský Ayurvédský bylinný čaj ASHOKA. já na tyto čaje nedám dopustit.
těhotenství po IVf v 8tt zamlklý potrat způsobený autohavarii - revize 1.3.2012, proběhla 1MS, druhá se už nedostavila - přiorozené těhotenství, ukončené porodem v 8.2.2013. Jinak endmetrioza 4. stupně, jeden vaječník, neprůchodný vejcovod. A zadařilo se. První synek přes IVF - porod 10/2010. Určitě začít hned po revizi, jsou šance vysoké, já na to měla myšlenky až po tom 1,5 měsíci. Psychika byla hodně na dně - autohavarie s 1ročním synkem, potrat....
@beruszka82 Kde je k sehnání? 🙂
@lentixx v bylinkách ho mívají jinak zadej na netu objednej stojí okolo 100kč
@beruszka82 Tak už ho mám 😀 2x denně? Kolik dní jsi ho pila?
Dneska mám divné pobolívání .. mám pocit, že mi to vystřeluje i do stehen (ale jen mírná tlumená bolest, nic extra, co by mě omezovalo). Ale je to podezřelé 😅 Jeden čas jsem myslela že UŽ, tak jsem letěla na WC a tam na mě čekal jen "kus" sraženého bezbarvého výtoku... tak já už nevim 🙄 39 dní !!!!
@beruszka82 Fuj... smrdí hrozně 😀 Tak snad bude chuť lepší. 😀 😀 😀
@lentixx výtok jsem měla pár dní před MS,ale jako menstruace to je mazec takovou jsem nikdy neměla ani po porodu,silná. já vypila celou krabičku čajíku je i na psychiku a tak...
@lentixx 2 krát denně můžeš i 3 psali na krabičce

Já byla na zákroku 11.4.2016 a na mrchu zatím čekám ... zatím ani žádný náznak, že by měla přijít ☹