Zamlklý potrat, donosily jste další miminko bez problémů?
Ahoj holky..chci se zeptat najdu tady nějaké maminky které měli zamlkly potrat následně vyčištění a pak otehotnely a donosili další miminko bez problémů? Doktor řekl šestinedělí a pak další 3 měsíce ale to já prostě čekat nechci, chci co nejdřív začít znovu a tím si dusicku trošku zahojit! Prosím o rady a zkušenosti ty co také necekaly případně budu rada když mi povite kdy jste se začaly snažit za jak dlouho se povedlo a jestli doktor hodně nadával pripadne kdy jste si troufaly na prvni nechraneny sex,Jinak po vyčištění jsem zatím jen 5den ale po kontorole děloha zavynuta nekrvacim nikde není nic špatně zatím mám sice sem tam bolest břicha a spinim ale zda se ze brzo bude vše v pořádku a může prijit první MS..
@lentixx pila jsem ho asi 14 dní občas jsem uvařila i 3krát jak jsem stihala ale pokud máš čas dej si ho 3 krát rychleji zabere
švagrová měla cystu doktor ji řekl že tahle se určo nevstřebá pozval si ji po MS a ona praskla už tam nebyla,divil se!!!po pití čaje ale jiného názvu,je jich moc druhu a každý na něco jiného,takže mu věř a příjde to!!!
@beruszka82 Není dobrej 😀 😀 😀 Jak mokrá sláma 😀 😀 😀 Ale budu věřit v jeho moc... budu ho prokládat i tím kontryhelovým, ten mi chuťově chutná. Pokud to do čtvrtka nepřijde, poprosím doktora o vyvolávačku. Když už u něj budu na kontrole. 🤐
@lachtanice86 Tak coooo? Já pořád nic 😖 Zítra je to přesně 6 týdnů a první MS stále nikde 🙄
@lentixx je hnusný a věř že pomůže... držím palečky,mě to dneska pomalu končí tak jsem ráda a věřím že další nedostanu!!!
@lentixx Já už jo. Dostala jsem ji včera. 33 den. Ale ty bolesti byly hrozný. Dva dny sotva žiju. Vždy jsem ji měla bolestivou ale tohle je hrozný. Ještě že jsem si koupila vložky. Tampony bych nezvládla jak to vše bolí
@lachtanice86 Tak to moc gratuluju - i když si jí "užíváš", určitě jsi ráda, že přišla 🙂
Tak já už fakt nevím co se sebou... 42 dní 😖 Asi je něco špatně 😢 ☹ ☹
@lachtanice86 A poznala jsi, že to přichází? 🤐
@lentixx jj poznala, dva dny mě bolelo břicho, měla jsem návaly a bolela mě hlava. tak četla jsem, že to někdo dostal i 8 týdnů po.
Ahoj holky, chci se zeptat,taky jste mely tak bolestivou ovulaci po revizi?Ted si rikam,kdyz byla tak bolestiva ovulace, tak jak pak bude vypadat menzes? ☹
@sanour86 ovulaci jsem cítila dost a ted prožívám první porevizní ms a dva dny jsem skoro nemohla chodit jak mě bolel člověk, dnes už je to lepší
@lachtanice86 tak to se mam asi na co tesit 🙂 i tak...uz ať mam tu první MS za sebou a mužu začít normálně žít ...Tenhle mezicas je hrozny...neustále odpočítávání každého dne ☹
ty jo holky v patek to bude 6 tydnu a ms stale proste není
ahoj, já jsem prodělala revizi v únoru 2014 v 10tt.. bohužel jsem měla po zákroku zdravotní potíže a musela podstoupit dvě hysteroktomie na rozrušení děložních srůstů, které po revizi vznikly. Po druhé hysteroktomii jsem otěhotněla do dvou měsíců a mám ročního chlapečka. Myslím, že mi k těhotenství pomohla i čínská medicína, kterou jsem užívala. Přeji vám štěstí a brzy další těhotenství.
@sanour86 taky jsem stále počítala dny. Nejdřív do první kontroly, potom do ms, teď do konce ms a potom aby se zadařilo.
@klaraslavickova Tak si říkám že jsem ráda že přišla relativně brzo.
@klaraslavickova Já jsem 6 týdnů a 1 den a taky stále nikde 😢 ve čtvrtek jdu k doktorovi.
Je to ttu ted přišla MS
@klaraslavickova Gratuluju a jsem ještě víc zoufalejší ☹ ☹ ☹ Dala o sobě vědět dřív, než přišla? Pobolívání, nebo něco takového?
@klaraslavickova A pila jsi nějaké čaje, nebo něco, co by pomohlo? 😒
@lentixx heled minulý týden bolelo vše co mohlo dokonce obrovske křece v břiše a pak nic dnes rano boleli vaječníky a najednou krve jak z vola takže se to hlasilo jako každa jina ms
@lentixx prvních 15 dní od zakroku kontrihel a celou dobu od zakroku ja nosifol a manžel folandrol a teda včera sem si koupila forfemina na zadržovaní vody a celkový detox tela tak nevím..mam spíš pocit že je to tím že dozrál čas
@klaraslavickova ja mela zamlkly tehotenstvi v kvetnu, pak jsem otehotnela v srpnu a v rijnu dalsi zamlkly tehotenstvi. v obou pripadech jsem byla ve 12tt a jeden plod odpovidal 8tt a druhej 9tt. ceka se kvuli tomu, ze kdyz ti delaji revizi, tak deloha se vyskrabuje a to je dost velkej zasah, takze kdyz by se to nepovedlo tak jako me dvakrat za sebou po jeste kratsi dobe, tak se taky muze stat, ze se ta deloha nezhoji vubec...proto se rika ze se ma par mesicu pockat. ja dodrzela 3 a stejne to nevyslo, ted sme museli cekat aspon pul roku. takze zaciname snazeni od znova a do tretice snad uz zdarne...
Vcera se do prace prisly podivat kolegyne (obe tehotne) no a mezi nimi jsem mela byt ja.... Jedna mela termin mesic po me druha mesic prede mnou.. Strasny pocit ☹ prorvane cele odpoledne 😎
Holky, pořád nic :( Dnes 6 týdnů a 2 dny. Musím však říct, že mám celý den nepříjemný pocit, pobolívání a popichování nejen v podbřišku, ale dokonce ve stehnech??????? Nerozumím, proč stehna? 🙄 A včera večer mě příšerně bolela hlava. Ale nic! 😖 😖 😖 Zítra k večeru jdu k tomu doktorovi.... 😕
@lentixx jako by žíly ve stehnech mě bolí vždycky, ale až v průběhu ms, tak třeba už ti tělo naznačuje, že to přijde
@lentixx to příjde brzy...
@lachtanice86
@beruszka82
tak zatím nic 😠 odpoledne návštěva doktora ... dám vědět 😉
ahoj holky můžu se zeptat kontrolovali některé z vás hodnotu HCG po revizi? a případně jaká byla?

@beruszka82 A vzpomenš si, kolik dní jsi ho pila? - na kolik dní ta krabička vyjde při pití dvou hrníčků?
Tak já mám slaboučký výtok už dva týdny. Dnes o trošku víc a hlavně takový hrudkovitý. Království za menstruaci!!!!! 😵
Právě před silnou MS mě všichni varovali .. tak mám v práci nadělány dva dny navíc (+4 dny indispizičního volna k tomu), který si vezmu až to propukne - pokud se jí dočkám 🙄 🙄