icon

Zamlklý potrat, donosily jste další miminko bez problémů?

klaraslavickova
26. dub 2016

Ahoj holky..chci se zeptat najdu tady nějaké maminky které měli zamlkly potrat následně vyčištění a pak otehotnely a donosili další miminko bez problémů? Doktor řekl šestinedělí a pak další 3 měsíce ale to já prostě čekat nechci, chci co nejdřív začít znovu a tím si dusicku trošku zahojit! Prosím o rady a zkušenosti ty co také necekaly případně budu rada když mi povite kdy jste se začaly snažit za jak dlouho se povedlo a jestli doktor hodně nadával pripadne kdy jste si troufaly na prvni nechraneny sex,Jinak po vyčištění jsem zatím jen 5den ale po kontorole děloha zavynuta nekrvacim nikde není nic špatně zatím mám sice sem tam bolest břicha a spinim ale zda se ze brzo bude vše v pořádku a může prijit první MS..

Strana
z7
beruszka82
26. kvě 2016

@lentixx tak jak jsi dopadla u doktora?

kacka125
26. kvě 2016

@janaspo me nic nekontrolovali. Jen !i bylo receno, ze kdyby se neco delo tak mam jet na pohotovost... ☹

janaspo
26. kvě 2016

@kacka125 Moc děkuji ... mně právě kvůli nějakému podezření brali krev a mám pořád zvýšený HCG ... a sestřička se divila, že mi hned po revizi nedělali kontrolní odběr na HCG ... tak jsem se chtěla zeptat jak to máte ostatní

janaspo
26. kvě 2016

@kacka125 já dnes byla na pohotovosti, několik dní mám bolest v podbříšku - hodně nepříjemnou a do toho to zvýšené HCG a doktor mě postrašil možnou komplikací v podobě mimoděložního těhu nebo molárního těhu :( ... ale dle dnešního vyšetření by snad mělo být vše v pořádku (už jsem z těch všech komplikací na "prášky") a jde jen o velmi velmi bolestivou ovulaci, paní doktorka se divila, že k ní došlo docela brzy

sanour86
26. kvě 2016

@janaspo ja mela taky hodne bolestivou ovulaci,az jsem se divila a přesně po čtrnácti dnech. Tak jsem zvedava, jaká bude MS .Uvidime.Kazdopadne jsem rada,ze ovulaci konecne mam,mela jsem s ni docela dlouho problem

lentixx
26. kvě 2016

@beruszka82 Píchl mi agolutin - měla by přijít do 10-14 ti dnů. Jinak je vše ok 😀 SLiznice roste, děloha prázdná, vše se zdá být naprosto ok, jen ta MS chybí ke štěstí 😀

emisekkk
26. kvě 2016

@janaspo mně teda HCG nekontrolovali a při tom jsem po revizi 5 dnů špinila a pak se zas rozkrvácela, měli strach, že tam ještě něco zůstalo. Dnes jsem přesně 3 týdny od revize a konečně bez vložky!

janaspo
27. kvě 2016

Moc vám děkuji na vyjádření 🙂 Já si prošla bohužel dvěma revizemi po sobě, musela jsem na dočištění 4 dny po té první, takže si říkám kolik té smůly si ještě musím vybrat. Holky přeji ať se vám moc daří a snad brzy budeme řešit mnohem příjemnější etapu našeho života

beruszka82
27. kvě 2016

@lentixx neboj příjde brzy...já mám dokonce už i ovulku po ms docela bolestivou s hlenem,takže vše v pořádku funguje 🙂

kacka125
2. čer 2016

Tak co holky? Jak se daří? 😎 🙂

lentixx
2. čer 2016

Já pořád čekám na MS ... 7 týden a 3 dny a nic. 7 dní po agolutinu .. nic ...

lachtanice86
2. čer 2016

mám po první porevizní ms, mohli by jsme se snažit, ale v práci to je takové všelijaké tak čekám. asi mám i ovulku a bolí to jako čert. takže nechám ještě tuto ms a potom se uvidí

lentixx
2. čer 2016

A máte tu některá zkušenosti s agolutinem? Po kolika dnech vám zabral? Já jsem z toho zralá už na Chocholouška 😖 Doktor mi říkal 10-14 dní .... kamarádce zabral po pěti dnech. Já jsem sedmý den a nic ...

kacka125
3. čer 2016

Já to měla taky celkově nějaké divné... ov byla desaty den cyklu a nevydržela jsem a dneska jsem zkusila tt (12dpo) a samozrejme že nic. Chjoo to čekání je ubíjející 😖

jezz13
4. čer 2016

@lentixx Ahoj, tak co, už se MS rozjela? Nechceš zkusit třeba nějakého homeopata? Já mám revizi v úterý - zamlklé těhu zjištěno teď ve středu, chtěla jsem zkusit počkat na samovolný potrat. Homeopat mi doporučil Caulophyllum, prý pomáhá při porodu zlepšit stahy dělohy a obecně z ní vypudit to, co tam nepatří. Mně se nakonec potrat rozjel dřív, než jsem to sehnala, ale třeba by pomohlo (nebo něco jiného) i k nastartování MS...

prostejina
4. čer 2016

Já mela mít termín za měsíc... Je to jen par dnu, co jsem na to nemyslela. Dost me to mrzí, ale život jde dal a já mám v břiše naší princeznu 🙂 pomohl mi kontryhel a gynex, a hlavně pozitivní myšlení. Prostě jsem věděla, ze po dvou MS otěhotním, brala jsem to jako něco normálního, prostě jsem s tím počítala. Vyšlo to 🙂 ta psychika dokáže neuvěřitelný věci...

lentixx
4. čer 2016

@jezz13 porad cekam. Dnes 9.den po vyvolavacce. Pockam do 14.dne a naklusu na druhou a detailni ultrazvuk, jestli to nebrzdi cysta, napriklad.

sanour86
4. čer 2016

Ahojky holky, konecne jsem se taky dočkala! První porevizni MS dorazila po 32 dnech. Je pravda, ze jsem od revize užívala homeopatika na hojení a vše je dobre. Ovulace i MS jako před otehotnenim, takže si rikam, ze je to dobre znamení a hlavne...zase novy začátek!

lentixx
5. čer 2016

Ahoj, holky! Je to neuvěřitelné, ale i já jsem se dnes ráno dočkala první porevizní mensturace! Bez jednoho dne 8 týdnů po revizi. 10.tý den od injekce agolutinu.

jezz13
5. čer 2016

@lentixx Holky to je super, by jeden neřekl, že se jednou bude na MS i těšit, co 🙂 Teď už to určitě půjde dál jak po másle a za pár týdnů budou //

kacka125
5. čer 2016

@lentixx vidis krásně ses vlezla do termínu (6-8 tydnu) 😉 🙂

lentixx
5. čer 2016

@kacka125 s pomocí vyvolávačky 😠 😠 😠

lachtanice86
6. čer 2016

@lentixx tak to ti gratuluji, a ted už jak bylo napsáno přeji brzy //

breberushka
6. čer 2016

Holky, dodam tu trochu pozitivni energie 🙂 v rijnu ZT s naslednym SP, tedy nakonec bez revize. Hned po prvni MS (6 tydny po potratu) v dobe ovu jsem zase otehotnela nyni jsme jiz u cilove rovinky v podobe 29tt 🙂 takze apokud vam dr neshledal zadne problemy, tak se podruhe urcite povede 🙂 hlavne se vy samy musite citit dostatecne psychicky fit na dalsi mimco 🙂 preji brzke // na tehu testu ;)

elaniee
6. čer 2016

@lentixx take se pridavam. vcera prisla prvni porevizni MS 🙂

janaspo
6. čer 2016

holky u mě dnes - po 28 dnech ... jsem šťastná že tělo funguje, ale zároveň "řvu" bolestí 🙂

za_bu_ska
6. čer 2016

V září 2015 jsme přišli o našeho Andílka. 11.9. 2015 revize po ZT. Dodnes čekám na dálnici na testu a stále nic. Jen vždy dva dny smutku a zoufalství každé první dva dny cyklu...

dressage
6. čer 2016

Holky me by hrozne zajimalo jakou jste meli menstruaci po potratu? Ja potratila 1.5. a dostala jsem ji ted 2.6. a byla to katastrofa... ty obrovsky cucky bych jeste prezila, ale po cca 6ti hodinach ze me doslova tekla curkem krev a v kuse... po 5 minutach jsem menila vlozku... cca po pul hodine me pritel odvezl do nemocnice kde me servala doktorka, ze co si myslim jaka bude asi menstruace po potratu... ale kdyz me videla pak krvacet tak zacla byt mila a pichla mi neco do zadku a nasadila ascorutin... druhy den taky nic moc, ale aspon to krvaceni preslo...dneska uz v pohode... zaver ve zprave z nemocnice mam "hypermonarche"... jak jste na tom byli prosim vy? Dekuju 🙂

janaspo
6. čer 2016

@dressage já mám tedy velký křeče a co se týče intenzity krvácení tak na první den je dle mých zkušeností silná, ale určitě ne tak jak popisuješ ty :( ... a prodělala jsi revizi, nebo jsi nemusela?

dressage
6. čer 2016

@janaspo preju ti at te to brzo prejde a ulevi se ti ;) ...ja nastesti v 8 tydnu spontani potrat bez revize

Strana
z7