Maminky, poraďte, prosím.
Za 2 týdny mě čeká sekce. Kdy jste poprvé jedly po císaři ? Měly jste u sebe na sále telefon? Jaký názor máte na wobenzym po sekci a aplikací hemanngelu na operační ránu? Děkuji moc za odpověďi.
@ursulahan Ja jsem se dostala na jipku kolem 11h a odpoledne jsem jedla. Dokonce nejakou sekanou s bramborovou kasi. Rikala jsem si, jestli se z toho ne po 🙂 Ale byla jsem pri cs pri vedomi. Jinak po cs mi dali do ruky telefon a mela jsem u sebe batuzek, kde jsem mela sprchac, kartáček, nabijecku a brýle. Zbytek nemůžu poradit, nevím. Rodila jsem v pražském motole. Manzel samozřejmě také fotil na sale
A kam jdes? Kazda nemocnice to ma trosku jinak?
Rodila jsem v 6:45 ráno a jídlo jsem dostala den pote az oběd.
Měla jsem sekci v půl druhé ráno, přes den pár piškotů a další den polévku. Upřímně mě po ní vzaly takový křeče v břiše, že jsem to ještě nezažila. Určitě nejezte dřív než vám jídlo dají. Telefon jsem měla u sebe hned jak mě vzali na JIP. Ránu jsem ničím nemazala, v nemocnici říkali, že to není nutné.
Ja jedla asi druhy den po swkci, nejak si to presnw nwvybavuji. Nwbo mozna vecer, rodila jsem rano mi dali nejakpu kasixku. Ja musela teda v celkove. Nic jsem neuzivala a za me swkce lepsi nez muj 1. Porod
Telwfon jswm mela u swbw hned jak jswm se vubidila
Wobenzym jsem brala, ale účinek nějak ne silný, nevím, jaké by to bylo bez něj, ale nic moc ani s ním. Ránu jsem pak mazala různými i drahými krémy na jizvu a zda pomohlo nevím, ale jizva vypadala špatně, ale nyní po 7 letech vypadá jizva velmi dobře, není skoro vůbec vidět. Jídlo myslím dali až druhý den malý dietní boěd, ale snědla jsem jablko a banán z vlastních zásob.
Já sekce v 6 ráno,jídlo mi daly až večeři. Na Jip jsem měla telefon,všechny ostatní věci na pokoji. Jizvu jsem nechala od začátku napokoji,nemazala,nic jsem nebrala a teď už ani není pomalu vidět. Ale tím bych se moc neridila,každá to může mít jinak 🤷♀️
Děkuji moc všem za odpověďi. 🙂
Ja jsem byla v Podoli a ve Vinohradech - v obou pripadech se jde po CS na cca 24h na jip, v podoli jsem telefon mit nemohla, ve vinohradech ano, oba CS jsem mela v utery, ve stredu rano pekelna vstavacka (ten druhy den byl pro me v obou pripadech velmi bolestivy), pote presun na oddeleni sestinedeli, prcka mi vozili jen na krmeni, dalsi den byl uz nesrovnatelne lepsi a prcka uz jsem mela celou dobu u sebe. V Podoli jsem byla propustena 5. den, ve Vinohradech 4. (2. dítě, oba dva bez komplikaci a zdravi, navíc v době covidu asi nechteji zbytecne prodluzovat pobyt, kdyz neni nutne). Drzim palce, at vse dobre dopadne ✊

@ursulahan mam za sebou dve a nic krome telefonu jsem nemela. Wobenzym jsem uzivala po tezkym urazu, ale zadne zazracne ucinky jsem nezpozorovala. Na sále mel tel.manzel a fotil. Jist muzes az ob den po operaci, je to velka brisni operace. Na operacni ranu mi bylo receno nic nedavat, jen sprchovat casto a zahojilo se to celkem rychle.