icon

Menstruace na konci šestinedělí, je to možné?

qz
10. pro 2015

Ahoj, je možné, že už to je MS? Ze zdravotních důvodů jsem kojila měsíc. Jím hodně česneku, může to být tím? Pocitově by to odpovídalo, ale v jakém případě jít k dr.? Děkuji.

luciamala1979
10. pro 2015

ano, stalo sa mi to u oboch detí, dostala som M presne po 6 týždňoch. Potom už každý mesiac znova, klasicky. Kojila som zhruba do roka veku mimi, napriek tomu som pravidlene menstruovala.. každý to má inak

lenbela
10. pro 2015

Kojila jsem 15 měsíců a přesto se MS dostavila ihned po šestinedělí. Jak to bude po porodu druhého dítěte teprve uvidím...

ladyhacek
10. pro 2015

já kojila stále kojím dostala jsem to 2 měsíce po porodu (vlastně hned po nasazení antikoncepce a také jsem to měla dost rozházené) takže to klidně už může být MS .
Stravou to podle mě není 🙂

qz
autor
11. pro 2015

@luciamala1979 ja teda ne uplne presne sest tydnu, ale 4 dny pred, no ale asi to tedy bude normalni 🙂
@lenbela
@ladyhacek je to psycho, jak se rika, ze kdyz se koji, tak se ten darecek nedostava, a ono tak nejak jo 🙂 diky za odpovedi, holky. Ja teda mliko mam porad, ale kojit nemuzu.

ladyhacek
11. pro 2015

@qz psycho to bylo - asi 3 měsíce jsem to měla po ca 7-10 dnech > vlastně pernamentně. Konečně se to pomalu dostává do těch správných kolejí (Túk ťuk 🙂)

qz
autor
11. pro 2015

@ladyhacek aha a dr.na to nic? Aspon vim, ze mozny bude vse, hlavne nesmi byt bolesti a teplota, ze jo. Zasobu propriet doma mam...🙂)

ladyhacek
11. pro 2015

@qz no pak že ať beru dva prášky denně a srovnalo se to.

qz
autor
11. pro 2015

@ladyhacek no to jsou veci, to jsem jesze neslysela. Ja budu chtit asi nehormonalni telisko idealne, hormony uz ne, jsem z toho znicena :-/

petule284
1. led 2016

Ať nemusím zakládat nové téma, zkusím se zeptat tady.
Jsem dva měsíce po porodu. Krvácela jsem téměř celé šestinedělí. Poté kontrola u doktora a vše v pořádku. Do 14ti dní po skončení šestinedělí přišla silná menstruace na 10 dní, zakončená klasicky špiněním. Za cca 4 (naprosto čisté) dny jsem začala opět krvácet čerstvou krví.... 😕 Je to normální nebo jsem divná zase jen já. 😖 Co by tam ještě krvácelo, nic mě nebolí.... V pondělí zavolám doktorovi, ale už jsem z toho fakt špatná. Máte někdo podobnou zkušenost?

qz
autor
1. led 2016

@petule284 myslim, ze je to normalni, pokud z tebe vylozene porad neleje, bude to trvat, nez si to sedne, pokud by to bolelo, zapachalo, melas teplotu, tak zeptat se dr., jinak clovek nevi, co se to v nas deje. Pry tak 10 tydnu, pak radsi k doktorovi.