icon

Revize po porodu, miminko s sebou. Máte zkušenost?

akcccina
3. srp 2015

Ahoj holky,

Ve středu nastupuju na revizi po porodu. Maličké bude měsíc a budu jí tam mít sebou. Máte s tím některá zkušenost?
Kojení po anestezii?

pajdousekk
3. srp 2015

Ja byla na revizi vecer po porodu a na dalsi druhy den rano. U obou jsem mela plnou narkozu a malou mi nosili ke kojeni. Ale to jsem jeste poradne "nekojila", tak nevim jak to budes mit ty.

anina32
3. srp 2015

Byla jsem na revizi ještě v porodnici, pátý den po porodu. Před zákrokem jsem nakojila z jednoho prsu a elektrickou odsávačkou odstříkala z druhého do zásoby. Syna si odvezli na sesternu, a později mu mé mléko podali stříkačkou.. Dvě hodiny po zákroku jsem měla z obou prsou odstříkat co se dá a vylít. A po dalších dvouch hodinách už jsem mohla normálně kojit.

fifina86
4. srp 2015

Byla jsem 3.den po porodu na revizi (v celkové narkóze),nakojila jsem před zákrokem, setřička mě přišla upozornit, že cca za 30 min jdu na sál, ať malou nakojím. Zákrok jsem neměla dlouhý a primář mi řekl, že mám 2 hodiny po probuzení z obou prsou odstříkat (dostala jsem k dispozici el.odsávačku), mléko vylít a kojit normálně jsem mohla za další 2 hodiny (tj. 4 hodiny od probuzení). Malá mezitím dostala 20ml UM 😉

me79
4. srp 2015

Tak me tento problém odpadl. Okamžitá revize hned na porodnim sále za plného vědomi - na narkozu nechtěli čekat. :D Držím palce, ať vse proběhne v klidu.

marhulinka
4. srp 2015

Byla jsem na revizi 2 týdny po porodu, odstříkala jsem do zásoby a před zákrokem nakojila....po zákroku jsem musela odstříkávat a vylívat ... to za jak dlouho po narkóze můžeš kojit ti musí říct,protože já např.měla jinou narkózu a mohla jsem až později .-)