Sex po šestinedělí a krvácení
Ahoj holky, po prvním sexu po skončení 6tinedeli jsem začala krvácet trvá to už třetí den. Měla jste to tak některá nebo si mám radši zajít k dr. Žádné bolesti nemám jen ruda krev přijde mi to jako menstruace je to možný plně kojím a beru personální antikocepci
@urtica no jen je divné že hned po sexu že mě vypadl jakoby hlen se směsí malilinkato krve a od druhého dne večer po koupeli krev rudé cervena
Ja bych zasla na gyndu. Radu bych tu nehledala...
@beata200519 taky jsem po šestinedělí pořád splnila/krvacela a doktorka nic neshledela a po styku jsem to taky mela :/ ted už ne naštěstí. Jinak jedna známá právě při antiko mela problémy krvácením. Obě jsme plně kojily... Ale pro jistotu na gyndu bych zašla, at ma člověk klid v duši 😉
Ahoj, já sem to tak měla. Normálně sem už vůbec nekrvacela ale po sexu jo. Ale ja sem měla vnitřní siti tak asi z toho?
@corry21 já šla císařem ale delohu síly
@borjuvka v 6ti neděli jsem krvacela tak dva tDny potom jenom špinění žádná krev na gynde vše v pořádku a potom po styku krev jak z vola

Tak nevím, jak funguje ta antikoncepce, ale já dostala ms hned po šestinedělí i přes plné kojení...