Zápach v intimních partiích. Máte zkušenost?
Dobré ráno,
poprvé píši dotaz anonymně.
Jsem 3 měsíce po porodu a ze spoda to zapáchá. Je to jak starý ponožky, propocený nohy.... Dost mě to obtěžuje... Tak chápete, že slovo sex je pro mě tabu.
Ještě nejsem dole zpevněná, tak se nevyhnu ani občasnému úniku moči. Bolesti žádné nemám, co by signalizovaly problém. Máte s tím někdo zkušenost?
Děkuji 😣😣😣
Tak zrovna voňavej vlhčenej toaleťák je pro přirozený poševní prostředí naprosto nevhodnej. Základ je zajít si na gyndu na stěry, nic jinýho nepomůže. Můžou to být kvasinky nebo jiný zánět. A i s těma intim gelama opatrně, pokud ano, pak nějaký nechemický a šetrný.
Kamarádce se to stalo a gynekolog zjistil, že ji tam zapomněli tampón, malém z toho měla otravu krve. Po šestinedělí na kontrole doktor nic neříkal? Šla bych k doktorovi.
@lucifux Umývám se po každé, ale za minutku začne smrad znovu....
@codal Po šestinedělí bylo vše v pořádku... gynekolog mě prohlížel důkladně, protože mě to dole pořád bolelo
@whocares Děkuji, stěry mě napadly. Mám mít kontrolu až za půl roku, ale to nevydržím.
Sedací koupele heřmánek a řepík
Zavolej na gyn a objednej se, může to být zánět a je zbytečné se trápit...
Nečekala bych a skočila na gyndu. Někde háček bude , ale spis vevnitř než zvenčí .... jasne , nikomu z nás se do toho nikdy nechce, je to osobní a trosku ponižující , ale od toto tu gynekolog je a ver mi , ze se s tím shledavaji denno denne ;) nejsi první ani poslední ... já měla před týdnem taky zavadeci tobolky na kvasinky
Hele,já mám léta intim gel od Chilli,zelený. Dost jsem v pubertě trpěla na zánět. Ať už z bazénu,nebo jsem blbec použila parfemovane intimky. Zajdi na gyndu,tam určí,co to je. A stydět se za to nemusíš, každá jsme to min jednou zažila
ahoj určitě val na gyndu a to hneeed!! bude to nejky bakteriální zanet..po porodu se snadno něc ochytne jak hje to cele rozervane ta děloha i spodek...asi si to nechala zajit celkem daleko pokud to tak to zapáchá..což by nikdy nemělo..vždy to signalizuje problém..at ti okamzite udela kultivaci a hned začít lecit...asi nic nezkazi macmirorem..a pak dle toho co ti vyjde ze steru...ale tos uprime mela jit davno..prece nejsi mlaa a musi ti byt jasne ze to dole smrdet nemá
Po druhem diteti jsem taky smrdela. I na hrudniku, kolem rukou. V podpazi ne. A tam dole taky. Prsote jen se myt a myt. Gely na intimni hygienu se to jen zhorsi. Proste hormony. Za mesic uz to bude lepsi, kolem 4m to zmizelo.
Zdravím všechny, kteří mi zde radili. Skončila jsem se zánětem dělohy a vaječníků. Léčba antibiotiky.

Nemáš kvasinkové onemocnění? Já třeba pro lepší hygienu, používám intimní mycí gel. Koupila jsem si vonný vlhčený toaletní papír a po toaletě vždy použiju. Na klasický toaletní papír už ani nesáhnu. Nebo se po každé toaletě tam dole umyj ve sprše.