icon

Gynekolog Kladno a okolí

zajule
16. kvě 2019

Ahoj holky, nevíte o dobrém gynekologovi v okolí Kladna? Měla jsem ho v místě bývalého bydliště a dojížděla jen na preventivní kontroly takže to nebyl takový problém, ale teď ho nejspíš budu potřebovat blíž a častěji 🤰🏻😍

swan42
17. kvě 2019

@zajule Ahoj.
Nechci tě moc strašit, ale nakonec budeš ráda, když seženeš vůbec nějakýho.
Já chodila roky k Lukáčovi (soukromý),celou dobu mi neseděl, byl hrozně arogantní a neměla jsem k němu důvěru (ne co se týče zdraví,ale spíš svěřování se). Pak nastal problém a měla jsem jít na operaci. Moc jsem se bála a chtěla po něm detaily,alternativy, konzultace... V podstatě mě poslal do hajzlu,že on je doktor,tak mam držet hubu a podrobnosti mě nemusí zajímat.
Po operaci jsem začala shánět jiného a nikdo mě nevzal...Obešla jsem jich snad 7 a všude, že mají plno...
Až Voráček (na pojišťovnu), protože jsem potřebovala chodit po operaci často na kontroly a brečela jsem mu tam, že nemam kam...
Ten je hodnej, ale moc se se mnou nebaví. Je třeba se ptát, ptát, ptát, otravovat, otravovat, otravovat...

zajule
autor
17. kvě 2019

@swan42 Tyyjo tak děkuji za info, no já jsem našla nějaká jména na internetu tak to zkusím obvolat a uvidím jestli mi bude štěstí přát. Při nejhorším si zajedu k té své 🙈

lucisek1984
26. kvě 2019

@zajule ahojky já teda nechodím na kladno ale do Prahy na sídliště Dědina je to vlastně hned u vjezdu do Prahy k dr.Tomáš bílina platím u něj 600 kč za rok ale je to fakt super doktor,před 5 lety jsem hledala taky na Kladně a už tenkrát to byla bída na dr se nemůžu stěžovat vážně vše řeší a je s ním řeč