Gynekolog zaměřený i na neplodnost, Praha. Poraďte
Ahojky holky, poradite mi nejakeho dobreho? Jde mi o to, ze bych chtela zkusit CAR v Brne, tak abych nemusela na vsechny ultrazvuky jezdit tam... Hledam nejakeho vstricneho doktora, ktery mi napriklad zmeri velikost folikulu, vysku delozni sliznice... Diky moc, eva
Tak tohle by měl změřit každý doktor, který má ultrazvuk. Otázka, jestli o to bude CAR stát a druhá věc, jestli to nespolupracujícímu (některé CARy mají spolupracující gynekology mimo svoje pracoviště) gynekologovi pojišťovna uhradí.
A koukám, že jsi z Prahy, tak proč nezvolit CAR přímo v Praze?
@evulatko
Ja chodim k doktorovi Amulance u Arbesa. Bohuzel ale neprijde mi jako moc zrovna dobry. Objednala jsem se nyni do Caru Gennet. Ale tento gynekolog ti samozrejme zmeri vse. Na mereni jsem k nemu chodila nekolikrat. Tak jak chces. Muzu ti poslat kontakt do IP. Jsou vsak holky, ktere maji lepsiho gynekologa.
holky, dekuji🙂
@moudivlacek, o Gennetu uvazuji taky, dekuji🙂
@jmisa, prave, ze se bojim, aby me nevyhodili kvuli tomu, ze jim to pojistovna neproplati... Ja chci zkusit Reprofit v Brne, protoze blbe reaguju na stimulaci a tam mi navrhli po mailu minimalni stimulaci, ze to vyjde na stejno, jestli brat malo nebo hodne hormonu,ze vajicek bude stejne... Ale trochu se bojim, tam jezdit na kazdy UZ...
@adriadri, ne moc dobreho radsi ne,diiik🙂
@evulatko Myslim, ze bys mela zkusit ten Gennet. Tam delaji lecbu taky hormonalne mene zatezujici. Ja jsem sice objednana az na 7.7., ale vim, ze tam delaji setrnejsi metody a nezenou te hned na IVF. Chces tedy poslat kontakt?
Ja jsem byla v Brne v Repromede. Mela jsem ovarialni hyperstimulacni syndrom, a proto se dalsich hormonu bojim. Jdu proto do Gennetu. Od imunologa vim, ze je velmi dobra volba. Jdu tedy do toho. 🙂
@evulatko no já chodila do Pronatalu, měla jsempokaždý taky málo vajíček - 4.
Ale doktorka, co jsem s ní většinou přišla do styku a taky embryolog se trhli a mají vlastní centrum, oba je fakt můžu doporučit http://www.pragueivf.com/

holky, vazne nikdo nejakeho takoveho lekare nemate?🙂