Porodnice Děčín, vaše zkušenosti?
Tak už to máme za pár. Čeká nás porod v děčínské porodnici a musím říct, že pocity odsud mám zatím jen dobré a důvěru v personál mám. Přesto by mě zajímaly vaše zkušenosti z posledních let. Našla jsem pouze recenze staršího data.
Děkuji za všechny příspěvky 🙂
Rodila jsem tam dvakrát, poprve v roce 2009 a podruhé v roce 2014 a pokaždé super, nemela jsem jedinou výtku, ted jsem ve 14tt a rodit budu urcite opet v Děčíně.
@janavincalkova Já teprve v 8., tak pak dejte prosím vědět :D V roce 2015 byla gynda fakt úžasná, ale novorozenecké se potýkalo s nedostatkem personálu, nedlouho po mém porodu ho i dočasně zavřeli, a bylo to prostě znát. Sestry byly protivné, doktor unavený a vše šmahem bez vysvětlení, žádné rady ohledně kojení, žádné vysvětlování, přístup vážně na prd... Novorozenecké v UL je prý mnohem lepší... Ale že by se mi chtělo úplně s porodníma bolestma harcovat do Ústí...
Dobře dam vědět 🙂 verim ze to bude dobré, do Ústí se mi prave taky nechce

Tak po více než dvou letech... Tenkrát gynekologie špičková, novorozenecké docela blbé... Víte někdo, jak se to změnilo??? Čekáme druhé a přemýšlím, zda Děčín, nebo Ústí.