icon

Porodnice Krč, neboli Thomayerova porodnice

lucias1
28. led 2007

Ahojky...Nevím jestli tohle téma tady už někde je a jestli je tak se omlouvám.
Chtěla bych vědět veškeré zkušenosti maminek s touto porodnicí.
Předem děkuji za odpovědi.

ducky
29. říj 2008

Petule taky tiše závidím. Doufám, že ten porod zvládnu.
I když říkám si, že matka příroda to dobře zařídila, že je člověk v těch posledních dnech či týdnech fakt nemotorný a oteklý, že se začne na ten porod nakonec těšit.
😀

katchula
29. říj 2008

Tak ja nez to nadatluju tak uz to napsala o Vrane Ducky 🙂

petule.h
29. říj 2008

no jo to chápu..hlavně ten konec mě fakt drtil, břicho, nemotornost, nízký tlak..., u prvního jsem taky byla natěšená na ty věci a mimi ddoma...u druhého jak jsem se neotvírala jsem už věděla, že to zase bude přenášení na 11 dní jako u toma a říkal mi to i doktor v krči, abych s tím počítala...fakt jsem se neotevřela ani na prs a u druhého porodu jsem přijela s otevřením na 4 prsty 🙂

matru
29. říj 2008

Ahoj Petule: jsem si myslela, že máš s klukama co dělat 🙂
Vrana rodila normálně ale po termínu a museli jí porod vyvolat, jsou ještě v nemocnici, malá byla na JIP,ale už to je dobrý a snad je brzy propustí 😉
ted čekáme, že porodí Oskarka, je tam už od pondělí a vyvolávají, ale zatím nic, tak čekáme
jinak dík za info o tělísku, asi si ho taky dám, zatím jsem to nedostala, tak později 🙂

ducky
29. říj 2008

Katchu já tam jen tak vlepila oči a viděla ty hrůzy, co jsem napsala 😀
A vzhledem k tomu, že jsem na takový věci většinou pečlivá, nějak jsem to prostě musela opravit.
Ovšem nešlo to úplně hladce, že? 😀 😀

matru
29. říj 2008

a já u toho ještě jokím, takže než to napíšu, už včšechno víte 😀 😀 😀

matru
29. říj 2008

kojím-sakra! 😀

ducky
29. říj 2008

Tak já než napsala odstaveček, tak jsou tu další tři zprávičky.
Nestíhám 😀

ducky
29. říj 2008

Matru tak teď jsi mě rozesmála 😀
Krásný překlep 😉

petule.h
29. říj 2008

díky za vyčerpávbající info 😀 😀

petule.h
29. říj 2008

taky to trochu sekám- blbej den 🙂

petule.h
29. říj 2008

jinak jojo je to záhul s oběma, nevím co mě čeká, jak začne lukášek lézt 😀 , ale hlavní je, že je tomík na něj hodnej a pusinkuje ho, jen je rozlítanej a strašně aktivní a tuhle ho kopl do hlavičky...no prostě někdy je to o nervy, musím si dát někdy pivo, abych se trocu odreagovala 😀

ducky
29. říj 2008

Já myslím Petule, že to bude v pohodě. Kámoška má děti necelé dva roky od sebe a s tímhle nebyl žádný problém.
Navíc já ti mám někdy pocit, že ty děti jsou takový gumový, že občas vydrží věci 😉

petule.h
29. říj 2008

fakt bych vám ráda přidala konečně ty fotky, ale máme program v anj...nějakej složitej ...takže to nechápu a zmenšit to prostě neumím a večer nejsem schopná se k tomu dokopat, ale holky dočkáte se nebojte 🙂

petule.h
29. říj 2008

no právě, oni vydrží všechno, v létě přivřel manžel tomovi prsty ve dveřích od auta, řev jao kráva a co myslíš, na rentgenu nic, pohoda 🙂

petule.h
29. říj 2008

jen se bojím krz tu díru v hlavičce, jinak jsem celkem otrlá, když mě viděla jedna těhotná kamarádka, jak jsem klidná v určitých věcech, tak jsem jí řekla- neboj , taky k tomu dospěješ..což každá z nás
lukáš je vzhůru letím papa

ducky
29. říj 2008

Já fotky zmenšuju normálně přes Start,Programy, Příslušenství, Malování.
Tam si daný obrázek otevřu a dám Obrázek, roztáhnou či zkosit.
Zmenším to vždycky na 60/60 a tím se mi zmenší i kB.
Ale není spěch, až tu bude, tak dej vědět, abychom to nepropásly. Ty alba tam někdy přibývají takovou rychlostí 😀

petule.h
29. říj 2008

a jak tam dám ty fotky jestli mi rozumíš??? 😅

ducky
29. říj 2008

A máš je ve foťáku?
Já je tam našoupu vždy z foťáku přes kabel do počítače a pak už si s nima dělám, co chci 😉

petule.h
29. říj 2008

jasně, uložím je s fotáku do souboru, ale jak tu fgotku dostanu do toho programu malování? jinak odeslat je samo umím emailem i skype

ducky
29. říj 2008

V malování si dáš Soubor, Otevřít a pak si musíš najít ten soubour. V tomto směru to funguje jak např. ve Wordu.
Já si ale vždycky ještě nejdřív vytvořím novou složku a tam si dávám ty zmenšený fotky, abych to pak nespletla.
😀

matru
29. říj 2008

Petule: nic si z toho nedělej, mě všechny fotky stahuje a zmenšuje Kačenka, vlastně celé moje album je Kačky práce 🙂
Ducky, ty albíčka se ti ukážou, když klikneš na ten foták vedle svého jména, takže nikoho nepropásneš 😉

oskarka
29. říj 2008

Ahoj holky, tak jsem ještě pořád s mimi jeden celek.
Sice pociťuji docela silné menstruační bolesti v podbřišku, v kříži, ale ty stahy už nejsou tak pravidelné jako byly. No, uvidíme. Teď se těším na návštěvy - na sestru, maminku a pak na manžela. Tak snad mne trochu rozveselí.

ducky
29. říj 2008

Jj Matru, já vím. 😉 Já se ale na to kolikrát nekouknu a až se narodí Bětka, tak nevím, jak na tom budu s časem.

Hele neozvala se někomu Háňa?
A Alenka?

matru
29. říj 2008

Teda Alenko, jsem zvědavá, jestli nakonec nebudeš mít listopadátko 😉 řekli ti, jak dlouho chtějí čekat?

ducky
29. říj 2008

Alenko to už je fakt neuvěřitelný 😲
Já jsem tak přemýšlela, že když se neozýváš, tak už je mimi na cestě a my už jen dostane zprávičku o těch mírách a váze.
Ten váš drobeček si teda s váma pěkně pohrává 😉

matru
29. říj 2008

Je to teda dlouhá doba, snad nejsi moc unavená...přece jednou vylézt musí 😉
Nejsi tam v kontaktu s Hankou?

katchula
29. říj 2008

Alenko, asi se mu nechce do toho pocasi, dneska je teda opravdu extreme hnusne 😖 Zkus at mu domluvi Tvoje navstevy, treba manzel, protoze Ty u nej evidentne zadnou autoritu zatim nemas 😀 😀

Ja myslim, ze kdyz ani to druhe vyvolani nepomuze, tak pak uz mozna nasleduje ten ciasar, ne? Do Vanoc snad cekat nebudou...

matru
29. říj 2008

Katchu: já to taky tak vidím...ale je hrozný, když se tam 3 dny trápíš a pak to skončí císařem ☹ snad bude mít Alenka štěstí a rozjede sieto, určitě si to zaslouží, je statečná, vůbec si nestěžuje, to já bych nadávala jako špaček 😝

ducky
29. říj 2008

Taky bych asi už vyšilovala. Ale je to zvláštní, že se miminku fakt tolik nechce.
Ani po druhé tabletce.
Ten císař je vždycky zásah do organismu. 🙄

Strana