Ahojky holčiny tak zakládám nové téma pro nás liberečandy,pište jaké máte zkusenosti s libereckou porodnici slyšela jsem na ní dost stížností... 😨 😨
@zarzuela Nefrologie neni samostatnej obor, je to proste v ramci pediatrie. A Dr. Rota, kterej to ma na starost, je hlavni odborar 😉 Pediatrie je ve vypovedi cela krome primare. No a kdyby se zrusila pediatrie, tak asi ani z Prahy nebudou jezdit na konzultace (docent a asistent z urologie), tak buhvi kam bysme pak patrili.
http://liberec.idnes.cz/clanek.asp?c=A110208_19... tak Turnovská porodnice končí 😠
Posouvám 🙂
kde nic tu nic, ale už to brzo zjistím na vlastní kůži 🙂
Ahoj holky, nemáte některá aktuální seznam věcí do liberecké porodnice.Zajímalo by mě,jestli si musím např. brát svoje noční košile,oblečení pro miminko, plínky, kosmetiku atd. Děkuju za odpovědi.
@weruuunka Ahoj, košile ti v porodnici půjčí...můžeš si je kdykoliv vyměnit. Oblečení pro mimi ti také půjčí. Ona to je vlastně jen košilka a zavinovačka...také měníš kdykoliv podle potřeby.Plínek dostaneš pár, asi jen 10. Takže určitě si nech donést další z domova. Pak už dostaneš jen mastičku na zadeček pro mimi a pro sebe pár vložek. To je všechno. Třeba vlhčené ubrousky na zadeček pro mimi si určitě vem z domova. Nebo třeba bepanthen(je pro tebe i mimi).
@weruuunka Ahojky, ano jak píše chaala. Košile si svoje ani neber, zbytečně si je zničíš. Já si brala po každém koupání novou. Oblečení pro mimi ti dají (zavazovací košilku, zavinovačku a dečku) - jen si vem ponožtičky, čepičku a rukavičky. Pak si vem plínky, vlhčené ubrousky. Kosmetiku na mimčo na mytí a krém na mazání tam je.
A pak samozřejmě hygiena a kosmetika pro tebe, ale to už máš asi zbalené 😉 Jo a vem si pantofle a pantofle do sprchy - někdy se na pokoji vyskytne někdo, po kom by se ti nechtělo šlapat bosýma nohama do sprcháče (bohužel se mi stalo ☹
a přeji krátký a bezproblémový porod! 😵 Klidně bych měnila! 😵
Holky mockrát děkuju a nevite kolik se plati za epidural? 🙂 mockrát děkuju 😉
@weruuunka Ahojky. To nevím. Ale radím Ti, aby ses na něj moc nespolýhala. Každý na to reaguje jinak, dá se píchnout jen v určitou dobu, někomu to porod zpomalí (až zastaví) a pokud nebude volný anesteziolog (bude třeba u operace), tak ti ho nedají 😢 Tím tě nechci nějak strašit, ale jen postřeh 😵
Porod bolí, hodně bolí, ale myslím, že se to dá přežít i bez toho 😉 Pro toho drobka vydržíš všechno na světě 😵
@zarzuela Mili,myslím, že už jsme se o tom bavily dřív. V Jablonci na kojení děti vyndáváte ze zavinky a v Liberci ne.Na kojení jsme děti nechávaly v zavinovačce, proto nepotřebovaly dupačky. Já teda byla ráda, protože v té zavince se mi s nimii lépe zacházelo...chvilku mi trvalo, než jsem se naučila tak malé mimi chytnout bez obavy, že dělám něco špatně. Obě moje děti měly pod 3kila 😀 Dala jsem jim ponožky a měly je skoro na celé nohy 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jasekd to by zavřeli i nefrologii?