Porodnice v Plzni, kterou doporučíte?
Kterou z porodnic v Plzni by jste mi doporučily?Jarka
Určitě Lochotín !!! Zrovna dneska nás odsud pouští a bylo to tu fajn. Všichni moc příjemní, prostředí krásné.
FN na Lochotíně. poporodní oddělení je uplně úžasný, jen je tam frmol, ale jinak spokojenost. s porodem jako takovým moc ne, ale určitě lepší než třeba v Mulačovce. já měla pak už velké bolesti a epidurál mi nedali, protože jsem rodila poprvé a ono to pak prodlužuje porod a to docela o hodně. dali mi nějaké 2 injekce na bolest, ale ty mám pocit že nezabrali.
jinak naprostá spokojenost...hlavně por. asistentka Černá, té musím ještě poděkovat, až bude prcek větší.
Ahojte holky a nevíte jestli se má vyběhávat příjem do porodnice kde bych chtěla rodit?Jsem z Karlovarského kraje.Ve Varské nemocnici jsme před rokem,s manželem o miminko přišli,kvůli zanedbání péče ☹ takže tam se nechystám jsem teď ve 30tt a celé těhotenství jezdím na genetiku do Plzně,rodit bych chtěla na Lochotíně v té nové,a tak nevím jestli tam mám nejdřív zajet nebo ne?
Ahojte som z Tachova a neviem sa rozhodnut ci plzenska porodnica alebo mam ist do stodu nemame auto a chcem to mam blizko dakujem vopred za radu.pekny den

FN Plzeň - za mě spokojenost 😉