Rregistrovat se k porodu dle menstruace nebo ultrazvuku?
Holky prosím o radu, jsem z toho už celá zmatená. Chci se registrovat do Podolí a tam píšou že je jedno zda podle Ms ci utz.jenže já mám rozmezí dva týdny,mimi je o dva týdny mladší. Jenže v průkazu mám zapsán pouze termín dle Ms protože podle utz se to stále není. Jenže mi přijde divný se registrovat na termín na dva týdny dřív než je miminko v termínu porodu. Nebo je to fakt jedno protože člověk nikdy neví?Jak to máte vy?děkuju za rady🙂
Já bych se zaregistrovala podle toho, co máš uvedené v průkazce. Nikdy nevíš, kdy se miminko rozhodne podívat na svět. Někdo rodí o měsíc dřív a někdo zase přenáší.
A to že je teď miminko "menší" nic neznamená. Může to také dohnat 😉
Jojo malování už mám zjištěne,naštěstí to vychází až na říjen a to snad přenášet nebudu😀 je fakt že ono to je stejně rozmezí několika týdnů, to je fakt. Já jen že na všechny vyšetření a screeningy chodím dle utz,takže týdny dle menstruace vůbec neřeším. Jen tohle mě právě zarazilo.
Sonik:to máš taky pravdu, taky se mimco už posunulo o dva dny dle posledních dvou ultrazvuku. A aspoň mám ještě jeden pokus kdybych se tam teď nedostala🙂
Já na všechna vyšetření chodila dle MS a na UTZ mi třeba akorát řekli, že je miminko o 2 týdny "menší" po obvodu bříška. Ale to já nijak neřeším. Do "tabulek" se stále vejde, tak bude prostě drobnější...k porodu je to o to lepší 😉
@terezapetrova jé, moc děkuji. Už jen týden do termínu. Ráda bych to měla už za sebou 😉
Sonik:to mě zase zatím všude dle utz,no je v tom trochu zmatek, i jak počítat tt,každý taky říká něco jiného. Je tak to taky moc držím palečky, určitě bude vše ok😉
@sonik05 Doufam, ze se mi to pratelstvi podarilo a dekuji 🙂 Letim za Vojtou, zacina vysilovat 🙂
Zaregistruj se podle toho TP co máš v průkazce, tedy dle PM. Kdyby náhodou - v pravidlech registrace je psáno, že akceptují oba termíny....takže třeba kdyby ses náhodou nedostala dle PM. Hodně štěstí!

Ja bych rekla, ze je to jedno, skutecne dopředu nevis kdy porodíš.. at mas v průkazce jakokykoliv termin, ten je pouze orientacni. Dulezite je abys tam byla registrovana pokud tam chces rodit. A pak aby měli místo az to na Tebe prijde 🙂 Taky je fajn zjistit si kdy budou malovat a mit omezeny provoz atd. Ja tam rodila a spokojenost.. Drzim palec