icon

Tak co, komu se v lednu 2020 splní taky velký sen?

veeev
30. kvě 2019
kristjir
4. lis 2019

@leymea K dnesnimu dni jsem 28+4 🙂

kristjir
5. lis 2019

Tak holky, já dnes kontrola 28+4 a placenta stále nízko možná ještě níž než na začátku. Začínám z toho mít dost strach

leymea
5. lis 2019

@kristjir jaj ☹ a co Ti rekl doktor?

handra_38
5. lis 2019

@kristjir jeeej tak to me moc mrzi, ale nedes se toho, dulezite asi ted bude hodne polehavat, zasahuje ti do vnitřní branky? Pokud ano tak budes muset nejspis na cisare, to neni nic zas tak hrozneho, hlavni je byt v pohode a pokud mozno letet doma. Me ikdyz uz placenta nezasahuhe do vnitrni branky je stejne moc nizko, tak bohuzel krvacim a od nedele jsem v nemocnici a hlidaji me. Takze pokud budes moci byt doma tak to bude ten lepsi pripad 😉

leymea
5. lis 2019

@handra_38 to me mrzi, ze krvacis a jsi v nemocnici. Nevis jak moc nizko ji mas? Jak daleko od vnitrni branky?

handra_38
7. lis 2019

@leymea ja uz jsem za sve tehu po 3. takze uz mi to ani neprijde, ale nedovedu si predstavit jak by to bylo kdybych uz nejake deti doma mela, to bych spechala domu co by to slo. Mam 15mm ikdyz ted v neděli rikal doktor ze mozna jen 12mm.

leymea
7. lis 2019

@handra_38 ja mam naposled merenou 13mm ve 21tt. Vcera jsem byla u doktorky a opet mi ji nezmerila, ale pry je porad nizko, ze se nejspis nevytahuje. Objednala me za dva tydny ciste jen na utz. A uz mi to konecne zmeri (docela me nici kdyz nevim jak je daleko od vnitrni branky). Uz nekrvacis?

handra_38
7. lis 2019

@leymea to teda nechapu proc ti to rovnou nezmerila, me to doktor meril pokazde kdyz jsem tam byla. Nastesti uz ne...trochu jsem jeste spinila ale to uz taky prestava, tak snad vse bude dobry 🙂 To chapu ze jsi z toho vystresla kord 2 tydny tj dlouha doba.

leymea
7. lis 2019

@handra_38 no docela se mi ten pristup nelibi, doktorka dela jakoby to vubec nic nebylo. V tomhle pripade mi prijde mereni dulezity, hlavne kdyz to sama vidi, ze je nizko a nevytahuje se. Ale furt bez cisla vime prd. Hlavne at nezacnu krvacet a ty dva tydny nejak vydrzim.

handra_38
9. lis 2019

@leymea zkus co nejvic odpocivat, chodis jeste do práce? Nejhorsi jsou pry otresy, treba dlouha jizda autem nebo chuze, takze lazo plazo a co nejvic lezet, pro jistotu 🙂

kristjir
9. lis 2019

@handra_38 Zatím říkala, že je jen hodně nízko, na kontrole v 21.tt mi zasahovala do vnitřní branky, takže myslím, že se nic nezměnilo. Teď akorát čekám na další kontrolu za tři týdny, co zjistí doktorka. Měla by mi dělat 3.screening, tak uvidíme.

kristjir
9. lis 2019

Já ani nevím, jak moc to zasahuje holky, ale bojím se toho, že to bude na císaře a jak to bude probíhat.

leymea
9. lis 2019

@handra_38 ne, jsem doma s dvouletym synem. Uvidime co mi rekne doktorka za ty dva tydny.

leymea
9. lis 2019

@kristjir cisare se taky bojim, tak moooc ho nechci, ale co mi trapi vic je krvaceni a predcasny porod :-/

kristjir
12. lis 2019

@leymea noo zatím se nevytáhla. Další kontrola mě čeká za dva týdny, bohužel se obávám, že se nic nezlepší. A u mě je právě to divné, že i když ji mám nízko, tak nemám žádné příznaky, které by poukazovali na to, že bych ji měla nízko. Pohyby cítím kolikrát až moc a co se týče krvácení, tak vůbec žádné ani špinění :/

leymea
12. lis 2019

@kristjir tak o pohybech to neni (samozrejme je dobre, ze je aktivni), ale tady jedinej priznak je to krvaceni. Ja nastesti taky nekrvacim a ani nespinim. Doufam, ze to ani neprijde. Uplne se toho desim. Pristi tyden uz budu vedet jak na tom jsem i s merenim. Tak zas budu chytrejsi.

kristjir
12. lis 2019

@leymea tak klidně potom sem přidej informace. Mě poslední screening bude doktorka dělat až ta 14 dní, tak pak snad budu vědět víc. Jinak co se týká císaře, tak se bojím, že se mu nevyhnu, kvůli té placentě.

leymea
12. lis 2019

@kristjir jojo, urcite dam vedet 😉

pajulisek
13. lis 2019

Ahoj holky, tak já jsem byla dnes na kontrole v 31 týdnu a máme odhad 1760 gramů ❤️ prý máme dlouhé nožičky 🙂 paní doktorka mě docela vyděsila když se mě ptala jestli tam má být pindik 😂 doufám Teda že to byl opravdu zadeček a ne kávové zrno když už máme vše v modré 🙂

kiki1912
13. lis 2019

@pajulisek tak i holčička může chodit v modré barvě lepší než žít v domnění že to bude holčička a ono po porodu ejhle chlapeček 😂😂😂😂 Já budu mít odhad v pondělí po víkendu to budu 30+1

pajulisek
13. lis 2019

To jo no 🙂 ale tak paní doktorka říkala že má dlouhý nožičky tak že tam nevidí že to byl asi zadeček tak uvidíme 🙂

kristjir
13. lis 2019

@pajulisek to já jo vudu mít až za dva týdny a to budu taky 31tt 😊

handra_38
14. lis 2019

@leymea @kristjir Ahoj holky. Jdu vas povzbudit co se tyka nizko polozene placenty. Sice jsem zakrvacela a skoncila v nemocnici, ale 3.11. jsem mela placentu 12-15mm od VB a dnes 14.11. mam 22mm od VB takze stale se vytahuje, placentu mam na zadni strane. Takze klidek, pohodicku a vse bude dobry. Az na male zakrvaceni se pak uz nic nedelo 🤗 My uz jsme dnes 32+0 takze tech 8 tydnu uz nejak doklepem a dokonce nas pustili ze spitalu domu 😊

leymea
14. lis 2019

@handra_38 jezis, tak to jsou skvele zpravy 😊 to je opravdu super, ze se vytahuje nahoru. Za dva tydny cca 1cm. To je hodne 🙂 dekuji za povzbuzeni, budu doufat, ze se mi tez bude takhle krasne vytahovat 😊 ja dneska 30+2tt 🙂

handra_38
14. lis 2019

@leymea drzim palce určitě to dobre dopadne 😊

leymea
14. lis 2019

@handra_38 dekuji a Tobe taky drzim palce aby se takhle krasne vytahovala i nadale 🙂

kristjir
15. lis 2019

@handra_38 závidím. Mě zatím doktorka neměřila jak vysoko mám placentu, ale říkala, že je nízko. Tak snad mi řekne víc na další kontrole kterou mám 26.11. 🙂

leymea
15. lis 2019

@kristjir Tobe ji jeste vubec nemerila?

handra_38
15. lis 2019

@kristjir budem na tebe myslet at je co nejvys 😉 dej pak určitě vedet 🤗

kristjir
15. lis 2019

@leymea měřili to snad jen v nemocnici a řekli, že překrývá vnitřní branku, ale jinak pořád říkám jen, že je nízko.
@handra_38 děkuji moc, snad už jo. Jinak nevím, asi bude jinak císař. Zatím malý prospívá, tak snad bude i dál. Určitě pak dám vědět 😊

Strana