Tak co, komu se v lednu 2020 splní taky velký sen?
Tak holky, já dnes kontrola 28+4 a placenta stále nízko možná ještě níž než na začátku. Začínám z toho mít dost strach
@kristjir jeeej tak to me moc mrzi, ale nedes se toho, dulezite asi ted bude hodne polehavat, zasahuje ti do vnitřní branky? Pokud ano tak budes muset nejspis na cisare, to neni nic zas tak hrozneho, hlavni je byt v pohode a pokud mozno letet doma. Me ikdyz uz placenta nezasahuhe do vnitrni branky je stejne moc nizko, tak bohuzel krvacim a od nedele jsem v nemocnici a hlidaji me. Takze pokud budes moci byt doma tak to bude ten lepsi pripad 😉
@handra_38 ja mam naposled merenou 13mm ve 21tt. Vcera jsem byla u doktorky a opet mi ji nezmerila, ale pry je porad nizko, ze se nejspis nevytahuje. Objednala me za dva tydny ciste jen na utz. A uz mi to konecne zmeri (docela me nici kdyz nevim jak je daleko od vnitrni branky). Uz nekrvacis?
Já ani nevím, jak moc to zasahuje holky, ale bojím se toho, že to bude na císaře a jak to bude probíhat.
@leymea noo zatím se nevytáhla. Další kontrola mě čeká za dva týdny, bohužel se obávám, že se nic nezlepší. A u mě je právě to divné, že i když ji mám nízko, tak nemám žádné příznaky, které by poukazovali na to, že bych ji měla nízko. Pohyby cítím kolikrát až moc a co se týče krvácení, tak vůbec žádné ani špinění :/
@kristjir tak o pohybech to neni (samozrejme je dobre, ze je aktivni), ale tady jedinej priznak je to krvaceni. Ja nastesti taky nekrvacim a ani nespinim. Doufam, ze to ani neprijde. Uplne se toho desim. Pristi tyden uz budu vedet jak na tom jsem i s merenim. Tak zas budu chytrejsi.
Ahoj holky, tak já jsem byla dnes na kontrole v 31 týdnu a máme odhad 1760 gramů ❤️ prý máme dlouhé nožičky 🙂 paní doktorka mě docela vyděsila když se mě ptala jestli tam má být pindik 😂 doufám Teda že to byl opravdu zadeček a ne kávové zrno když už máme vše v modré 🙂
To jo no 🙂 ale tak paní doktorka říkala že má dlouhý nožičky tak že tam nevidí že to byl asi zadeček tak uvidíme 🙂
@leymea @kristjir Ahoj holky. Jdu vas povzbudit co se tyka nizko polozene placenty. Sice jsem zakrvacela a skoncila v nemocnici, ale 3.11. jsem mela placentu 12-15mm od VB a dnes 14.11. mam 22mm od VB takze stale se vytahuje, placentu mam na zadni strane. Takze klidek, pohodicku a vse bude dobry. Az na male zakrvaceni se pak uz nic nedelo 🤗 My uz jsme dnes 32+0 takze tech 8 tydnu uz nejak doklepem a dokonce nas pustili ze spitalu domu 😊

@leymea K dnesnimu dni jsem 28+4 🙂