Tak co, komu se v lednu 2020 splní taky velký sen?
@leymea Ahoj, nečetla jsem úplně všechno, ale koukám na tu nízko položenou placentu, mám rodit +- do měsíce a na poslední kontrole v 31tt jsem měla placentu 2,3cm od branky a řekla mi, že už mě nechá s takovou hodnotou rodit normálně, že od těch 2cm´sice hraniční, ale už porodu schopná. Teď u tebe vidím, že ti říkali minimálně 3cm a trochu jsem znervózněla tybrďo 😅
@leymea ano, taky na zadní stěně. Já jsem právě poprvé rodila před 37tt, takže jsem se začala na porod připravovat už teď a říkám si, že si teď vlastně nejsem jistá, jestli můžu například používat aniball se kterým se teda už začala. Já to brala, jako, že když jsou 2cm tak je to v klidu. Ale je fakt (zrovna koukám do průkajdy), že se postupně vytahuje v 29+1 jsem měla 0,8cm a v 31+3 už 2,3cm. Další kontrolu mám až za 3 týdny a to už bych byla ráda připravená, kdyby to zas přišlo dřív.
@kristjir na me zatim zelezo nema vedlejsi ucinek 😀 tak uvidime jak to pujde dal. Ja jdu ted ve stredu, ale myslim, ze placentu uz nijak resit nebude (jedine kdyby se sesunula niz, pry to neni mozny, ale uz jsem to xkrat cetla). Ale uz jsem fakt v klidu, verim, ze prinejhorsim zustane na stejnem miste, ale klidne by se pomalu mohla vytahovat dal 😉 coz bych byla rada 😀
@kristjir tak dnes (32+1) a vše v pořádku a je zase trošku níž než byl minule takže už se nemůže ani otočit KP a vypadá to na normální porod a přes Vánoce půjdu do péče porodnice protože tam moje dr přes Vánoce nebude a těším se na 1e.12 protože jdu ukončit neschopenku a na mateřskou od 15.12

@kristjir jo tak to je jak u me. Mne naposled merili ve 21tt (13mm od branky) a od te doby slysim jen, ze je nizko, ze se nevytahuje atd.