Tak co, komu se v lednu 2020 splní taky velký sen?
@kristjir Drzim palce aby jste to vydrzeli co nejdele 🤗 Me od minuleho tydne odcházela hlenova zatka a zatim se nic jineho nedeje, tak to snad tak zustane. Ja mam plan 8.1. na CS tak taky pevne verim ze si to nerozmysli a zustane co nejdyl. Vsem bych prala aby mimca vydrzeli aspon ores Vanoce v brisku at ty svatky nemusime travit v porodce 😁
@handra_38 tak to už bylo v pohodě, když se narodil v tomhle týdnu, ne? 🙂 Já jen čekám, kdy mě to čeká. Teď jsem 35+5 a bojím se kdy to přijde, abych měla vše nachystáno a vůbec nevím, co mám mít v kufru do porodnice a jestli mám mít taky tašku na sál a co tam. Prostě jsem zmatená jak lesní včela. Ale na to, že se doktorka bála, aby malý vydržel alespon do 35tt, tak se drží dál a doufám, že nejméně do nového roku tam bude 😀
Tak dnes poprvé v poradně. Malý byl klidný, váhový odhad je 2960g a podle dnešního ultrazvuku jsem 36+6, na to, že jsem přišla s tím, že jsem 36+3, tak dobrý, ne? Jinak hrdlo je pry dlouhé 1 cm, jinak beze změny. Tak snad už bude vše ok. Jinak další kontrola v pondělí
Tak já holky ještě 13 dní do termínu, jsem zvědavá, kdy ten malý přijde na svět 🙂

@kristjir taky jsme včera byly