37. tt - streptokok, máte zkušenost?
vyšel vám taky někomu po tom co jsme četla na netu se tedy bojím.....
Nějak nechápu otázku...ale jestli jde o streptokoka, na kterého se dělají testy ke konci těhu, tak toho jsem měla pozitivního a nedělo se nic zvláštního, jen při porodu po prasknutí vody mi dali kapačku s antibiotiky, nic víc
Měla jsem pozitivní - při porodu jsem dostala akorát kapačku. Miminko bylo v pořádku, žádná infekce se k němu nedostala. Není se čeho bát, to určitě ne 🙂
ano myslim stěry s pochvy.... uprvniho dítěte jsme měla vše ok a ted tohle tak se docela bojí....
Ahoj, určitě se nemusíš ničeho bát. Já měla u prvních dvou děti nález pozitivní, u třetího potom negativní ... Jen mi během porodu dali kapačku s antibiotiky, aby se mimčo při průchodu porodními cestami nenakazilo ... vždy vše bylo vpořádku, tak se nestresuj a těš se na miminko 🙂 🙂 🙂
@verunatom mela jsem ho pozitivniho poprve a potreti, dostala jsem kapacku antibiotik a vsechno bylo v pohode. Neboj se 😉
Uplne v pohode..clovek ani nevi ze ho ma..neomezuje nic...max u porodu dostanes atb a je to neni treba mit obavu ci strach..ja ho mam stridave u prvni nebyl, u druhe jo, u treti nebyl. A ted u ctvrte je 🙂
Mela jsem pozitivniho streptokoka, meli mi dát při porodu kapacku, porod byl tak rychly ze to nestihli. Atb dostal malej hned po porodu. Nic se nestalo. Malej je a byl zdravej.
Děkuji za uklidnění vsem.
Ja budu rodit po druhy chci aby byl porod rychli ale ted nevim no.
A dr riks jed včas ale to jak odhadnu taky nevim.jen do nemocnice do mame 40min

A jinak se prolivam malinikem a mateřídouškou tak snad to k něčemu bude 🙂