39. tt, teploty a pocity na zvracení. Mám jet do nemocnice?
Ahojte holky jsem 39 tt včera jsem byla na kontrole, ale prý mala ještě nechce jit ven. Od včerejšího podvečera me chytli teploty, nemam chuť k jídlu, mam pocity na zvracení, ze i někdy jdu. A poboliva me zespodu záda.. A cítím se úplně ko. Test jsem si jen tak delala, kdyby náhodou a je negativní.
Myslíte ze je to nějaká viroza? Mam jet do nemocnice? Nebo počkat ještě den třeba zda to nezmizí? 😔🤷♀️
Nevim zda to ublizuie nějak mimcu. K tomu mala prý moc nepribira. Ze za měsíc pribrala 400g, tak váží nejak 2700g tak já nevím.
@pechyna4 Ja to vidim spis na virozu, jestli mas opravdu podezreni na covid tak bych si spis jela nechat udelat pcr, abys byla v klidu. Ty ag jsou na dve veci. Znama mela paty den priznaku antigen negativni, sedmy den prisla o cich, tak si pak uz celkem s jistotou sla udelat pcr a pozitivni.
@pechyna4 Cipek se muze zmenit z hodiny na hodinu, ale taky mi spis prijde, ze jsi neco prichytla... tak spis se snazit odpocivat a dat do kupy, abys byla co nejdriv fit a mela silu na porod...
Těžko říct. Muže to být nějaká viróza, muže to být covid (antigenni testy jsou ve většině spolehlivé asi tak na 50%), muže to být začínající porod. Nebo taky proste jen stav, související s koncem těhotenství.....
Odpocivej a pokud se to nebude zlepšovat, zavolej doktorce 🍀
Holky moc dekuju za vaše rady ☺️!

A ještě chci podotknout ze me poboliva břicho.. mala se hybe takže aspoň to mě uklidnuje.