Bolest v oblasti pysků během těhotenství. Jak ji zmírnit?
Ahoj , jsem v 19 tydnu a mam takovou tupou bolest kolem pysku, nevim jestli to je lonova kost ale myslim ze ano, mam to takhle asi dva tydny uz , doktor rekl ze je to normalni jak rostouci deloha tlaci na spodek. Je to neprijemne, nekdy to citim pri chuzi , kekdy kdyz si sednu , v sede to ale necitim, spis kdyz rozkrocim nohy nebo se z lehu postavim, nebo i pri jinych polohach ktere vyzaduji pohyb .. ja jen ze mate nejak rady jak si ulevit? Co by mohlo pomoct ? neni to zadna neznesitelna bolest nebo neco ale kdyz pomyslim ze by to mohlo byt intenzivnejsi, jestli je na to nejaka masaz nebo neco... dekuji predem 🙂
To už tak prostě je, když chtějí být ženy těhotné, tak to musejí vydržet 😝
Nestresuj se takovou malou bolestí, ve 3.trimestru to bude ještě horší až bude mimčo opravdu velké a teprve ti bude pořádně tlačit na spodek...a intenzivnější bolesti? Tak to pro tebe bude první porod zážitek 🙂
Zkus si dát třeba nějakou uvolňující koupel, prohřej se dole a nemysli na to..
@fioreta nastesti to bude uz druhy porod :D tak vim co me ceka.. Je jsem Chtela jestli existuje nejaka uleva protoze vim ze to bude vic bolet mozna.. Je s prvni si moc tohle nevybavuji, mozna jen ke konci, v 3 trimestri bylo neco podobnyho.

jo a taky bolest kostrce, ty byli jiny level, vetsi bolest a dej se to kdyz mam nadmerny pohyb a ta bolest mi signalizuje kdy si lehnout :D nekdy vydrzim dele, nekdy mene, ale ted nastesti delsi dobu nic... 🙂