icon

Bolesti na hrudi až mezi lopatky a třes patří k těhu?

monkapa
3. led 2014

Bolesti na hrudi až mezi lopatky,pocit na omdleni,třes v nohou a rukou. Měla jste nškterá něco podobného,nevím jestli to patří k těhu nebo ne.Jsem na začátku 6 týdne.

smigolol
27. bře 2014

Ahoj,bolesti hrudníku a lopatek k tomu kyčle prožívám taky.. jsou to až křečovité stavy ..není oč stát mám taky cca od 20tt ...teď jsem v 27tt a trošku se to ustálilo konečně můžu spávat 🙂 Dr mi na to nic neřekl nejspíš to k tomu patří...celé své těhu pozoruji tak že je fakt moc změn s tělem jako takovým ..teď mě třeba docela trápí že necítím tolik pohybu prcka...ataky nevím od čeho si to odvodit zda je to tím že se zvětšilo bříško a má víc místa nebo jestli je v tom jinej háček...jsou to hodně smíšené pocity :(

lolelole
27. bře 2014

Já jsem měla podobný stav a vyklubala se z toho žlučníková kolika. Trvalo to jeden večer, hodně intenzivně. Bylo to v 7 měs. a měla jsem pocit že z toho porodím 😖 Druhý den mě dr. poslala na sono a objevili mi žluč. kameny. Držím palce. A prosím neber to jako strašení, jen píšu svou zkušenost. Předtím by mě ani ve snu nenapadlo, že mám něco s žlučníkem.

lenkalenulka
27. bře 2014

Zajdi k mudr. Lepsi aby te zkontrolovali, na ten tres asi napisou magnesium ale bolesti na hrudi ... to si radsi zajdi.. udelaji ekg, aspon..

megy
27. bře 2014

to, co píšeš nepatří k těhotenství v žádném případě. patřilo by možná bolesti zad, nebo těžší dýchání, ale to až v pokročilém stádiu těhotenství. takže má rada je jít k doktorovi