icon

Covid v těhotenství: Jaké jsou zkušenosti a dopady?

annoonniimm
9. dub 2022

Ahoj , jsem v 15tt a dnes jsem se dozvěděla, že mám covid. Někdo zkušenosti? Dopadlo to tam dobře pro miminko? Mám velké bolesti hlavy a teploty. Takže lehčí průběh. Poradnu mám až za 3 týdny... Díky moc

mizumys
9. dub 2022

@annoonniimm ja mam ted taky covid 17tt,strasne bolesti v krizi a kasel, ryma, taky lehky prubeh, taky by me zajimalo zda bylo vse v poradku uvidime jestli nekdo pisne. Preji brzke uzdraveni🍀

novacek21
9. dub 2022

@annoonniimm
@mizumys být vámi zavolala bych na gyndu a informovala je, někteří doktoři předepisují léky na ředění krve jako prevenci sraženin v krvi.

lachtanice86
9. dub 2022

@annoonniimm bez příznaků ve 13tt, dcera je ok

misaa56
9. dub 2022

@annoonniimm ahoj, taky jsem před pár dny zjistila že mám covid, jsem ve 14tt. Měla jsem dva dny rýmu a kašel a před tím mě bolela den hlava teď už skoro nekašlu ani nesmrkam. Test jsem si dělala protože je mamka pozitivní, jinak bych ho asi nedělala.
Dnes jsem se náhodou na Instagramu dočetla že by se měli preventivně pichat injekce na ředění krve, tak si v pondělí zavolám doktorce.

l01991
9. dub 2022

Ja měla hned na začatku (cca 4tt),teměř bez přiznaku a ditě je v pořádku

annoonniimm
autor
9. dub 2022

@novacek21 Jsem na pohotovosti tady mi to i oznámili a teď mi dali recept na injekce na ředění krve

srnii
9. dub 2022

Covid a lehkým průběhem v cca 35tt. Vypadá to, že to dceru nepoznamenalo 🙏 Já si píchala clexane až do konce šestinedělí.

mizumys
9. dub 2022

@novacek21 jj ja vim, ja si stejne picham protoze mam leidna. Takze klid.

leilinkaa
9. dub 2022

@annoonniimm ja jsem mela covid v 30 tydnu, od doktorky jsem dostala leky na redeni krve na 20 dnu. Na kontrole po covidu vse v poradku a v utery jdu na dalsi poradnu. Aktualne 34 tyden a verim ze vse bude dobre 😉

annoonniimm
autor
9. dub 2022

@leilinkaa a co to bylo za léky? Já jsem dostala injekce fraxiparine

lucie0205
9. dub 2022

@annoonniimm Ahoj. To samé. Od Pondělí covid ( syn dotáhl ze školky ) pozitivní celá rodina. Děti funguji jak černá ruka, manžel jen bolest hlavy. Já od pondělí 39 teplota kašel bolest hlavy únava bolest kloubu prujem.
Sama modřina - modrá a bolí mě břicho … nic nikdo nic neřeší prý počkat až vše odezní. MUDr. Mám skvělého ale i tak žádné injekce. Břicho modré čím dal víc - bolí a prý je to normální 😬

annoonniimm
autor
9. dub 2022

@lucie0205 tak bych zašla na covidové oddělení do FN a třeba pomůžou víc. Věřím, že kdybych šla ke svému udělá test a řekne ať beru paralen a hotovo. Já tam přišla v hrozném stavu jak zombie a odcházela jsme po 3h jak výměněná dali mi kapačku usnula jsem a za hodinu mi bylo dobře a zatím se to drží. Jsem zvědavá co bude zítra 🙃 na gyndu mě tam nevzali aby se podívali jestli je malá v pohodě.. Báli se mě, že sem pozitivní a hlavně nemám bolesti břicha a nekrvácím takže prý to bude v pohodě... musím počkat na poradnu ke svému

leilinkaa
10. dub 2022

@annoonniimm ano presne tyto injekce jsem mela 😉

wulady
11. dub 2022

@annoonniimm ja ku koncu 6mesiacia a len upchatý nos inak všetko okej zatiaľ 🙂

terena15
13. dub 2022

@annoonniimm já Covid prodělala v 35tt. První 2 dny jsem viděla všechny svatý. Sice jsem měla nízké teploty ale takovou bolest svalů,kloubů a kůže po celém těle jsem nikdy nezažila. Nemohla jsem ani chodit a o zimnicích nemluvím. Nešlo mi spát, nevěděla jsem jak si lehnout. Průběh nic moc. Po 4 dnech jsem vyskočila z postele jak rybka.. ale další týden jsem byla taková dost "přejetá" a rozjel se mi kašel a rýma. Miminko v pořádku, prospívá jak má 🙂