icon

Covid v těhotenství. Jaké jste měly příznaky a jak jste to zvládly?

michaelarousova
6. kvě 2021

Zajimalo by me jaky priznaky jste meli v tehotenstvi a jak jste to zvladaly? Podle toho co jsem cetla by se to ma plod nemelo dostat ,ale i tak me zajima jestli mel nekdo problem?

martulka88
6. kvě 2021

Ve 37.týdnu se na to přišlo - měla jsem jen zánět nosohltanu - pouze rýma a zarudlý krk - to mám každý rok na přelomu ledna/února. Syna to neovlivnilo, ikdyž jsem měla nešťastný konec. Covid příčina nebyl.

supermatka
6. kvě 2021

Ahoj, já zkušenost nemám ale přidám se protože mě to taky vrtá hlavou. Snad nevadí 😊

lachtanice86
6. kvě 2021

Prodělala jsem covid cca v 16tt, příznaky vůbec žádné. Dle všech dostupných vyšetření dítě zatím ok. Do porodu mam zhruba 10tydnu

michaelarousova
autor
6. kvě 2021

@martulka88 to me mrzi ,ze to dopadlo spatne😞

pexi
6. kvě 2021

Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka měla v 8. měsíci. Měla to spíš jako nachlazení. Miminko je v pořádku (už se narodilo).

hawah
6. kvě 2021

Prodělala jsem teď před 14ti dny, 32tt. Příznaky jako horší nachlazení.. Pálení dutin, bolest očí, svalů, únava, motání hlavy, suchý kašel - ten teda mám furt a je dost otravný. Mimčo ok, ale bojím se, že by to mohlo něco potento….

raquelka
6. kvě 2021

Covid jsem prodelala někdy v 17.-20. tt v listopadu. Přiznaky byly bolest svalů(zamenila jsem to za těhotenské priznaky), měla jsem 5dnu horeček, silna únava, kašel, ztratila jsem cich na 3dny...maly je v pořádku a zajímalo by mě zda má protilátky🙂

nazka
6. kvě 2021

@michaelarousova kamarádka měla, byla bez příznaků. Bylo to v nějakém jejím 7.mesici. Holčička je zdravá

emiju
6. kvě 2021

@michaelarousova zdravím, prodělala jsem dvakrát - v září a v prosinci, TP začátek února. Miminko v pořádku. U mě příznaky- poprvé horečky, bolesti očí,hlavy,zimnice, zánět spojivek, průjem, angína, únava atd. Podruhé bolesti zad, únava, kašel, ztráta čichu a chuti, otoky prstů.

nattt
6. kvě 2021

Ja to chytla v poslednim mesici, tri tydny silenyho dusivyho kasle, teploty nastesti nepresahly 38stupnu (jen 1x teda), zimnice, unava, bolest hlavy, ztrata cichu a chuti, bolest kuze. Po karantene jsem jela uz do porodnice v 38tt na registraci a kontrolu, necitila jsem moc pohyby a uz si me tam nechaly - akutni cisar (pomale odezvy a spatny prutok pupecnikem). Vsechno dopadlo dobre, mala je zdrava, ale prisly jsme pry zavcas. Rozhodne doporucuju nic nepodcenit a hlidat si okysliceni a prutok krve (riziko srazenin). Jinak kasel se me drzel pres mesic, spis takove drazdeni v krku.

meggie12345
6. kvě 2021

Měla jsem covid na konci těhotenství - 37tt. Ztráta chuti a čichu, jinak nic. Miminko to nijak neovlivnilo. 🙂

mizumys
7. kvě 2021

Mel nekdo covid na zacatku tehu? Neovlivnilo to vyvoj?

blbajulca
7. kvě 2021

@michaelarousova v cca 6.měsíci, jen ztráta čichu a chuti....malá se narodila předčasnê v 34 tt, ale je zcela zdravá😊

lobella
7. kvě 2021

Akorat tim prochazim, jsem 37tt, pozitivni PCR jsem na zac. 36tt, nejdriv suchy kasel, bolest v krku, pridaly se teploty, nastesti jsem musela srazet horecku jen jednou, unava a bolest tela, paleni oci, postupne se mi ucpaly dutiny, to mam bohuzel uz druhy tyden a nechce se to hnout, ryma, vratil se kasel, ztrata cichu, chuti, mam jeste 3 dny izolace, pak mam odlozenou ko na gynde, to budu 38tt, prcek se mrska porad stejne, tak jsem zatim v klidu, ale uz se tesim az se zkontroluji prutoky, pripadne udela monitor a vubec az bude mrne na svete, tak si oddechnu🙂

lobella
7. kvě 2021

Jinak kamaradka prodelala v samem zacatku tehu, v prubehu covidu tehu zjistila, ted je ve 30tt a prcek je ok, ztratila tedy jen cich a chut a byla unavena, bez kasle, teplot, dalsi dve kamaradky prodelaly kolem 5-6.mesice, teploty, kasel (dlouhodoby i x tydnu po covidu), unava, bolest tela, prckove jsou take ok

kevi1
7. kvě 2021

Ja som maa covid na zaciatku a dnes na screeningu vsetko v poriadku 🙂 ale nemala som ziadne priznaky

pommpomm1
8. kvě 2021

Měla jsem Covid na konci 5. měsíce. Slabost, horečka. Ztratila chuť a čich se kterými mám do teď problémy. Malá se narodila naprosto zdravá. Hůř mi bylo v druhém měsíci když jsem měla horečky přes 38 st. Naštěstí to dceru nepoznamenalo