Donosily jste prosím zdravé dítě při nízkém PAPP-A?
Dobrý den, jsem v 16tt a mám PAPP-A 0,482 mom a zajímá mě, jestli jste někdo měl stejný problém. Děkuji
Ja jsem mela PAP-A par desetinek pod normou a hnaly me na plodovku.Myslim tim z genetiky.Muj lekar mi rikal, ze mi nemuze nic vyvratit ani potvrdit, rozhodnuti ze je na nas.Ale vzhledem k tomu, jakou maji normu a jaky byl muj vysledek mu to pripadalo zbytecne.Byla jsem na plodovce uz u druheho a taky bylo vse ok(tam nam vysel Down).Plodovku jsme radsi absolvovali, sice jsem nechtela, ale bala jsem se möznych nasledku a asi uz bych nebyla do konce tehu klidna.Ale Misanek je naprosto v poradku,je to dablik a z kluku snad nejvetsi podes a dablik🙂)).Jestli neplasi vas gynekolog, nejstesujte se.Uzivejte si tehotenstvi a teste se na miminko 😉
Mě jen doktor říkal že sCreening je Celkově negativní, ale že to bude hlídat v průběhu těhotenství. A ješt+ k tomu mám nízko plaentu :-/
@anyna1992 s tou placenou klid, měla jsem ji také dole a nakonec se vytáhla. Jak bude deloha růst tak půjde nahoru 🙂
Děkuji za samé pozitivní příspěvky 🙂

Já měla nižší hodnoty, ale nevím kolik. Doktor mě na to upozornil, ale nijak se to během těhotenství neřešilo. Dítko v pohodě, jen při narození trošku podměrečné. I placenta byla menší. Ale mimi prospívá v pohodě.