icon

Gestační váček (náznak) v 5+3 tt

kkacenkkast
16. čer 2018

Ahoj holky😊me to neda spat, pred tydnem jsem skoncila na pohotovosti s tim, ze jsem lehce spinila. Dr mi spocitala 5+3tt podle menstruace, do zpravy mi napsala, ze mam mirne zdurely levy vejcovod a NAZNAK GS 4mm v deloze. S tim, ze nabrala krev a mela jsem si zavolat druhy den, nerekla mi hodnotu jen ze je pozitivni, mam se obavat? Neni ten Vacek na 5+3 malinkej? ❤️🙏 je to moje prvni tehu, ja se v tom vubec nevyznam. Kontrolu mam za tyden.

1nelinka
16. čer 2018

Nebala bych se..mudr ti to spocitala podle ms ale ovulka mohla byt klidne dyl takze muzes byt teprve napr 4+3... ja jsem podle ms 8+ a podle ovulace 7+..na kontrole v 6+3 byl vacek nejakych 16mm

lmartinkova85
16. čer 2018

Taky jsem byla 5+3 a byl jen vacek... později i mimi ;)
Musela jsem tak brzo, kvůli předchozímu potratu. Jinak bych ještě potkala tak 14dni

kaca21
18. črc 2018

@1nelinka Dobry den, muzu se zeptat zda je vse v poradku u vas ? podle ms sem 7+5 a na UTZ jen vacek a vubec neodpovida 7+5 ani nevim jak velkej doktorka me vystrasila ze to nemusi dopadnou dobre ...

lmartinkova85
18. črc 2018

@kaca21
Ono tam vždy lítá 14dni...nemusí to dopadnout špatně, klidně mohla být pozdější ovulace.. pokud nejsou bolesti a nekrvacis, musíš vydržet..nejlépe by to zjistili z krve jak roste hcg

kaca21
18. črc 2018

@lmartinkova85 krev mi nebrala jdu zas za tyden na kontrolu a uvidi se nekrvacim bricho me boli ale minimalne jen kdyz neco delam jinak ne 🙂

lmartinkova85
18. črc 2018

@kaca21
Tak dej tomu jeste čas ;) moc držím palecky.

monikaa91
18. črc 2018

Já byla minulý čtvrtek na utz v nemocnici. Podle poslední ms jsem měla být 6+6tt, ale měla jsem nepravidelné cykly a podle utz to viděl na 4tt. Jinak tam šel vidět gestační váček 7mm, náznak embryjka a žloutkový váček. Zítra jdu k mému gynekologovi, tak jsem zvědavá, co uvidí on 🙂

kaca21
18. črc 2018

@lmartinkova85 dekuji i kdyz uz se nato nejak neupinam 🙂