Hematom a ,,odchlípnutá,, placenta. Máte zkušenosti?
Zdravím Maminky,
jsem ve 13.týdnu těhotenství a dnes na ,,nucené,,
kontrole z důvodu krvácení zjištěn hematom a dva cm odchlípnuté placenty.Má s tím některá z vás zkušenosti?
Samozřejmě nařízen klidový režim,utrogestan a diovarix mikro.
Za případné reakce děkuji 😊
@cysticka bolesti žádné
@radusinka24 mám zkušenost s hematomem ale s tou odchlípnutou placentou ne.
Každopádně ten klidový režim nepodceňuj. Nechci tě strašit, ale oni moc dobře vědí co a proč ti to říkají. Já jsem ten boj ve 13tt s hematomem prohrála. I přes že jsem ležela měsíc ve špitále.
@lucifux Děkuji za reakci 😊 doma máme tři kluky,tak ono to s tím klidem je na štíru,i když se maximálně všichni snažíme a všichni pomáhají.Budeme doufat,že se brzy vše zlepší.
Chapu, ze dodrzovat klidovy rezim se starsimi detmi se zda nemozne, ale pokud mas zajem ten zivot v sobe zachranit, meli byste tomu ihned prizpusobit situaci. Zjednodusene receno - pokud se ta placenta odchlipne, miminko zemre. Takze tohle bych brala za jednu z nejzavaznejsich tehotenskych komplikaci, a jeste spolu s hematomem. Na tvem miste bych udelala naprosto vse pro to, abych 24hod denne lezela a vstavala jen na zachod. Drzim pesti a posilam silu a energii.
@krupka3 Děkuji za podporu 😊 ve čtvrtek mám kontrolu,tak dám vědět jak vše pokračuje.
@radusinka24 Budu cekat na zpravy, a verit, ze prijdou jen ty pozitivni 😉
@krupka3 Poslaná síla a energie zabrala ☺ Vše vypadá lépe,hematom se vstřebal,krvácení ustalo,placenta vypadá také dobře,miminku se daří 😊 Děkuji všem za podporu a doufám,že vše bude dále probíhat v pořádku.
@radusinka24 Tak to jsou ty nejlepsi zpravy, cos poranu mohla prinest 🙂 Ja jsem 30tt a celou noc me trapily zada a poslicky, tak jsi mi zlepsila aspon naladu 😀 Jen tak dal, at se miminku i tobe dobre dari.

@radusinka24 ja to bohuzel odpovim na tve otazky, ale zajimalo by mne jestli mas bolesti?