Hematom a odtržení plodoveho vejce od stěny
Zdravím holky, chtěla bych se zeptat, zda se s tím někdo setkal, vím ze je spousta diskuzí ale doktorka mě včera tak vyděsila ze se nemůžu moc uklidnit. Jsem 8+1 podle ultrazvuku plod roste dobře, srdíčko roste, ale vlivem hematomu došlo k odtržení plodoveho vejce od stěny a kolem je hematom a doktorka říkala ze to nevypadá vůbec dobře. Tak ze mám tabletky a klid na lůžku a za týden kontrola. Ze prý údajně praskla nějaká cevka. Když jsem odcházeli chtělo se mi brecet a ona ze viděla i horsi situace a nakonec to dopadlo dobře, ze nezbývá než čekat, mate někdo podobný příběh ? Děkuji za info. Nekrvacim ani nespinim zatím.
Je to velmi běžné,hematom v to.to týdnů se V Dy ud la tak že se v jednom místě odtrhne plodové vejce a nalije se tam krev,je důležitá velikost hematomu a uložení,nicméně je to vždy buď a nebo,velmi často slycham že to vše dopadlo dobře,jen je to běh na dlouhou trať,já mám hematom od 13tt následkem prasklé cévy při zavrtavani placenty,už s tím bojuju 4 týdny,2x hospitalizace pro masivní krvácení,mezi tím spinim a teď zase ráno i večer krvácím starou krev
Hematom se zmensil pak zvětšil naposledy zmensil a hodně,v největší části 1,5cm ale s tím jak teď zase krvácím je asi větší,dnes jedu na kontrolu,nemá to konce,hlavně pozitivní mysl
Ahoj, ja som mala v oboch tehotenstvach hematom. Pri prvom to nedopadlo dobre a o dvojčatá sme prišli. Pri druhom sa hematom po troch týždňoch vstrebal a máme 2rocne dvojcata😀

Ahoj, já s hematomem v děloze potratila. Ležela jsem s tím měsíc ve špitále, abych byla opravdu v klidu. A stejne jsem ve 13tt potratila. Byl to můj třetí potrat v řadě, takže to semnou pěkně seklo. Nechci tě děsit, tobě se ten hematom může klidně ještě vstřebat, ale opravdu jen ležet. Tohle není žádná sranda. Přeji hodně štěstí a ať ti to dobře dopadne.