icon

Imunita v těhotenství

strapocka
17. dub 2016

Zdravím všechny,
chtěla jsem se zeptat, jak jste se opatrovaly v těhotenství, já jsem pořád na hromadě, v prvním těhotenství jsem to nějak neřešila, ale teď nechci z práce hned na nemocenskou a vůbec, je to otravné, pořád nějaké nachlazení apod. Pořídila jsem si oscillocoxinum, stravuji se celekm kvalitně řekla bych, spím, tak co tomu ještě chybí??? Díky za vaše zkušenosti a rady 🙂

magdalenan
17. dub 2016

Já mám doma odšťavňovač, takže si často dávám čerstvou šťávu ze všech možných druhů ovoce. Mám pocit, že to mimču svědčí. Ačkoli si teda hned musím dát Rennie, jak mě hned začne pálit žáha 😀

A v každém trimestru beru nějaké ty doplňky pro těhotné (neřeším, jestli je to marketingová masáž, těch pár stovek mě naštěstí nemusí trápit)

A pak mám už mnoho týdnů Magnesium, kvůli tvrdnutí a křečím.

Ne všechno je samozřejmě přímo na imunitu, ale tohle všechno dohromady mi dává pocit, že se cítím tak nějak lépe. O Vánocích jsem neměla nic z toho a z obyčejného nachlazení jsem se hrabala tři týdny jen s Paralenem a inhalacema a bylo to peklo. Od té doby ale nic, i když jsem třeba zmoklá nebo prochladla.

Ať se daří 🙂

strapocka
autor
17. dub 2016

@magdalenan ten odšťavňovač mám v hlavě už dlouho,asi je na čase ho pořídit.magnesium užívám roky-musím a ty vitamíny jsem tehdy taky brala,ale nic z toho..Díky za tip 🙂

bioneeds
Odpověď byla odstraněná
hanpavka
24. čer 2016

Ikdyz dotaz není aktuální, přidávám se k vám. Před těhotenstvím jsem mela alergie na vse, co roste, hraniční. Takže jsem nemusela brát žádné léky a nikdy jsem alergii nezaznamenala. Od te doby, co jsem tehotna, mám pořád problém s neustálým kýcháním, slzenim, rýmou a už podruhé v těhotenství se mi z toho rozjel zánět dutin, antibiotika...