icon

Jaké jsou možnosti léčby kvasinkové infekce v těhotenství?

26. srp 2022

Ženské, pomooooc. Jsem ve 13tt, včera jsme odjeli na dovolenou a já začínám pociťovat, že mám kvasinkovou infekci - svědění, výtok... Co Vám zabralo? Zvládnu to vyléčit i bez dr.? Domů přijedeme až příští týden.😓

miskaa31
26. srp 2022

Ahoj, zkus vyřadit mléčné výrobky, plisňové sýry, pečivo, sladké....zařaď nejlépe fermentovanou zeleninu, acidofilní mléka, vyzkoušej probiotika na zavádění.

inssomnia
27. srp 2022

Rosalgin. V těhotenství asi radši jen zvenku, ale nárazově by to neměl být problém. Seženeš normálně v lékárně. Zdál se mi drahý, ale zabere rychle a hlavně to pálení přejde do druhého dne určitě.
Nemám tu jejich lahvičku, normálně jen ten prášek rozdělám do petky, do víčka udělám tři dírky a tím to sprchuju. Klidně po každém WC a ve sprše. Ten jeden pytlík myslím můžeš používat 24 hodin a pak připravit nový.

barunkiss
27. srp 2022

Měla jsem také zhruba kolem 20tt dostala jsem od gynekolozky globule ty byly sice na předpis, ale hodně mi pomohl volně prodejný Fungicidin 😊

draceka
28. srp 2022

Boraxove globule.Uzivala jsem je ve všech 3 tehotenstvich...

ajja87
28. srp 2022

Přesně jak píše pani výše, kup si boraxove globule, vzdycky mi zabraly rychle. Jsou bez predpisu