icon

Kontryhelový čaj. Skutečně pomáhá na zmizení hematomu?

laurinka0102
17. čer 2025

Dobry den jsem dnes 12+1 v 9 tydnu jsem zacala krvacet u doktora mi byl zjisten hematom s prestavkama spinim pak extremne krvacim hematom mam nad deloznim cipkem o vel.28x16 mm nekde jsem cetla ale uz nemuzu dohledat ze holky pili kontryhelovi caj a ten hematom jim zmizel co si o tom myslite ma nekdo zkusenost ?

ileni
17. čer 2025

@laurinka0102 je to na emiminu...kontryhel se v 1.trimestu nedoporučuje vůbec a později pouze po domluvě s lékařem...

felis
17. čer 2025

Na hematom spis klid, vitamin C, progesteron... ty jo, do kontryhele bych se vubec nepoustela.

bebyna
17. čer 2025

Také jsem měla... Bylo mi nařízeno odpočívat. Hodně tekutin. Progesteron. Vím že někdo zobe tabletky, já užívala čípky. Resp. stále užívám. Mít zkrátka klid pokud je to možné

ellyem
17. čer 2025

Mně pomohl jen klid na lůžku a železo. Pak hematom sám zmizel. Nic jsem nepila.

squezy
18. čer 2025

@laurinka0102 nic radeji nepij. S bylinkama se musí velmi opatrně v těhotenství. Na hematom podle me nic nepomůže,chce to čas,sam se ztratí.

laurinka0102
autor
18. čer 2025

Holky a za jak dlouho se vam vstřebal ja už ho mam od 9 tydne ted jsem 12 a porad tam je chvilkama luxusně krvacím lezim nic nedelam mam 2x denne amelgen vkladam pak ascorutin 3x2 a nejaky magnezium mam ale tim strachem se ani nemuzu radovat s tehotenstvi nic jen porad mam vhlave co a jak bude

bebyna
18. čer 2025
@laurinka0102

Holky a za jak dlouho se vam vstřebal ja už ho mam od 9 tydne ted jsem 12 a porad tam je chvilkama luxusně krvacím lezim nic nedelam mam 2x denne amelgen vkladam pak ascorutin 3x2 a nejaky magnezium mam ale tim strachem se ani nemuzu radovat s tehotenstvi nic jen porad mam vhlave co a jak bude

@laurinka0102 mě hematom trápil cca 3 týdny... Já hlavně jedla hodně dietně, vitamíny beru pořád.. Beru i hlívu ústřičnou. To je za mě úplně super věc..

ellyem
18. čer 2025
@laurinka0102

@laurinka0102 mně to trvalo celý druhý trimestr

laurinka0102
autor
19. čer 2025
@bebyna

@laurinka0102 mě hematom trápil cca 3 týdny... Já hlavně jedla hodně dietně, vitamíny beru pořád.. Beru i hlívu ústřičnou. To je za mě úplně super věc..

@bebyna @ellyem Holky a jak velky hematom ste měli ?

ellyem
19. čer 2025
@laurinka0102

@bebyna @ellyem Holky a jak velky hematom ste měli ?

@laurinka0102 cca 10 na 9 cm

laurinka0102
autor
19. čer 2025
@ellyem

@laurinka0102 cca 10 na 9 cm

@ellyem a kde ste ho mela ? ja ho mam nad vnitrni brankou a placenta se tvori na zadni stene tak zatim o nem plod ani nevi ale stejne mam strach

ellyem
19. čer 2025
@laurinka0102

@ellyem a kde ste ho mela ? ja ho mam nad vnitrni brankou a placenta se tvori na zadni stene tak zatim o nem plod ani nevi ale stejne mam strach

@laurinka0102 hned vedle placenty, stačilo, aby se o mm zvětšil a potratila bych

laurinka0102
autor
20. čer 2025
@ellyem

@laurinka0102 hned vedle placenty, stačilo, aby se o mm zvětšil a potratila bych

@ellyem Dekuji za odpoved doufam že je u vas vse v poradku

ellyem
20. čer 2025
@laurinka0102

@ellyem Dekuji za odpoved doufam že je u vas vse v poradku

@laurinka0102 jj, dopadlo to dobře 🙂 dokonce druhé těhotenství bylo úplně bezproblémové 🙂 držím palce i vám!