Krvácení v 7. - 8. tt. Brát jako ms nebo potrat?
Ahojte. Jsem nejspíš na začátku 8.tt.
V středu večer jsem začala lehce špinit.
Ve čtvrtek ráno jsem byla u své Dr. Ta mi řekla že kdyby se to rozjelo nějak moc nebo to dlouho trvalo tak ať dojdu k ní nebo do nemocnice. Dále mi řekla že ta struktura je pořád hrozně malinká. A že pokud se to udrží tak za 3 týdny uvidíme zlepšení. Krvácím už 3. Den. Teď bych nejspíš měla ms. (Mám ji nepravidelnou)
Takže nevím jestli to brát jako ms nebo potrat.
Máte některá zkušenost?
@amazonkajanik bylo to myšleno tak že by mi teď vynechala druhá ms. Jenže je, slabší ale je. Jestli to teda je ms 🤦🏻♀️
@velkatynka a je to čerstvá krev?
@velkatynka tak to potom jo. Fakt záleží na tom, jak vám je, jaká ta krev je. Jestli růžová v prubehu dne, tam to má spousta ženských během celého těhu. I jasně červenou. Ale jak začne tmavnout a vypadat jako menstruacni, tak je to většinou blbé. U mě byl nejhorším signálem ta bolest, to mě poslalo i do kolen. Měla jsem u sebe i papír pro záchranku,kdyby to se mnou seklo,aby věděli co a jak(mudr mě nechala chodit do práce 😟)
@amazonkajanik už se to asi vyřešilo samo :(
V noci příšerné bolesti břicha. Začala jsem i víc krvácet. Ráno ze mě krom té tmavé sraženiny vypadlo něco průsvitného plného vody velikostí bobule hroznu. :'(
@velkatynka jj to jsem mela taky, bez k dr. Ja musela na revizi
@velkatynka 😥 to mě mrzí jestli to takhle dopadlo. Ale zase lepší než revize. Brečela jsem jak želva a doufala, že je to jen špatný sen ...chtěla jsem domů, že bude vše v pohodě a sestry mne držely za ruku, že bude lépe...
Ahoj holky pripojuji se taky s dotazem. Poslední menzes jsem mela 2.12, kdyz mi další MS nepřišla, tak test - negativní, další jsem s dělala 36 dC a zase nic, mirna čarka se objevila až 41 DC, Tak jsem jela k dr na kontrolu a HCG 43 DC pouze 70 jednotek a nic nebylo vidět. nicmene TT silil a MS porad Nikde, tak jsem 48 DC jela opet na kontrolu a HCG stouplo na 134 (vyska sliznice 16 mm oproti předešlým 10mm). - to bylo 18.1. Od té doby mne zacalo pobolívat bricho jako na MS a pobolivají mne kříže, z hnedeho spineni, ktere je teda pouze jen na Wc to přechází do krvavého spinění, pouze na WC. MYslíte, že se mirozjíždí MS, nebo je to problém mimoděložního? S dr jsem domluvená, že pokud se pres vikend MS nerozjede, pujdu na dalsí KO..ale zajimaly by mne vase zkusenosti, jak vam to zacalo?

@velkatynka 8tt a teď by měla být ms? To byste měla být cca 4-5tt. Jinak měla jsem podobnou zkušenost s tím, že z růžového špinění začalo lehké krvácení, silné bolesti a v 8tt revize. Ale to nemusí být váš případ. Jinak kolem toho 5tt to bylo bráno spíše jako biochemické a to odešlo se silnější ms