Mám říct zubařce o těhotenství kvůli bezpečnosti miminka?
Ahoj, zítra mám zubaře bude mi dělat krčky. Mám jí radši říct že jsem těhotná? Mám rizikové a je to buď a nebo a zubařka i sestra mě znají a obě to sou drbny a nechci aby to řekli dál.... Ale zas mi jde o to aby to miminko bylo v pořádku a neublížilo mu něco.
@annoonniimm ja mela jit taky k zubari v 1 trimestru a navstevu mi zrusil , doktor mi rekl at si zavolam v 2 trimestru ze uz je to bezpecnejsi 👍🏼
Byla jsem v 10 týdnu trhat a hlásila jsem to..pokud vám bude chtít umrtvit nebo nevím jestli se dávají na krcky atb.🤔 při rizikovem bych to hlásila radši vsude😉
@annoonniimm
tak lekarka snad musi zachovat lekarske tajemstvi ne?
@zelenaesmolda na vesnici je vše jinak zvlášť když se tu každý s každým zná.. no, ale budu muset doufat že to ani jedna neřekne
@annoonniimm
lekarske tajemstvi plati i na vesnici
Já byla taky v 9.tt u zubaře a nic jsem nehlásila. Až kdyby mi dělal RTG, tak pak bych se zmínila.
@annoonniimm já to řekla a naštěstí tam byla jen doktorka sestra má covid a s tou sem mluvila o tom a řekla mi že ona to neřekne ale ať se v půlce těhotenství zastavím pro razítko do průkazky. A sama řekla že mám štěstí, že tam sestra není, protože ta se plete do všechno..
@annoonniimm Mala som to nejak podobne, sestrička je mama mojej kamarátky a poprosila som ju aby to nikomu nevravela. Mimo to mi zistili zápal a hneď to riešili práve kvôli tehotenstvu. A plus bolo aj to, že ako tehotná som neplatila ani za biele plomby ktoré mi robil 😊

@annoonniimm kdyz ti nebudou delat RTG, tak neni duvod to rikat