icon

Menstruace po kyretáži: Zkušenosti a obavy

nikol198
16. dub 2025

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, jak jste to měli s 2.,3. 4., a dalšíma menstruacema po kyretáži?
Byla jsem 22.1.2025 z důvodu zamlklého těhotenství v 9tt.
První MS přišla 7.3., ale další hned 28.3. a dnes 16.4. přišla další. Myslela jsem, že mam ovulaci a najednou překvápko.

Jsem z toho trochu nesvá, bojím se dost toho Ashermanova syndromu, a tak se sem jdu uklidnit a nebo utvrdit, že bych se měla radši objednat na kontrolu.

Vím, že je dost možné, že se s tím tělo teprve srovnává, a že necelé 3 měsíce po zákroku jsou možná ještě krátká doba, ale jsem trochu nervózní z toho a tak bych ráda zjistila, jestli to měl někdo podobně a nakonec vše bylo ok.

Moc děkuji🤗

felis
16. dub 2025

@nikol198 ahoj, byla jsem na kyretáži 24.6.24... MS přišla do 3 týdnů, pak za 16 dni dalsi a třetí pak za 43 dni. Bylo to proste rozházené a telo se srovnávalo.. dalsi už v listopadu nepřišla a jsem ve 28tt 😁
Muze to být kratka doba. Každé tělo je jiné. Na srovnání cyklu je fajn drmek (caj, kapky). K dr. se klidne objednej, ale na Tvem místě bych tomu ještě dala čas. Hod nožky nahoru, užívej jara, krásných dni a něco dobrého upeč, zasaď, namaluj... prostě takové ty ženské jemné věci a uvidíš, že se cyklus srovná.

nikol198
autor
16. dub 2025

@felis moc moc děkuju za uklidnění, pokusim se to tak nehrotit, asi se zbytečně stresuju.

A děkuju i za tip na srovnání cyklu, vyzkouším😊