Mykóza v 6tt
Holky ,kdo byl na tom podobne?
,vcera me nejak zacal svedet spodek,vytok bez zapachu na intimce
Skrabu se jak..... ted po sprse lepší ,ale porad to citim,ze neco neni ok
Dr ,dneska neordinuje az zitra na gynekologii,tak sestře rano asi zavolam,ale neni neco cp bych mohla koupit v lekarne bez návštěvy u dr ,aby do me necpal léky
@kusanagi87 dekuji zatim nic od toho vecere pred 3 dny.... mozna to bylp kvuli necemunjinenu to svedeni
Ted zas preslo vsechno hhah se jako tehotna ani necítím

Já jsem měla během těhu naštěstí jen 1x zánět. Jinak předtím při užívání antiko jsem jej měla pořád a dlouhodobě 🙄 Za sebe (na doporučení lékařky) můžu doporučit boraxové globule. Stojí 99 kč a je jich tam snad 10. Můžeš si je koupit sama, bez lékařského předpisu a sama za sebe musím říct, že po X vyzkoušených Macromirorech, Clotrimazolech a Canestenech a podobných věcí, tohle byla jediná věc, která mi okamžitě a EFEKTIVNĚ zabrala! I paní v lékárně je chválila - že na ně mají samé kladné ohlasy, přitom složením to není nic speciálního, prostě "obyčejné" boraxové globule. Mají konzistenci jako měkčí želé medvídek 😀 Večer jsem si ji s nepříjemným svěděním a pálením zavedla a ráno nic! Klid, pohoda! A dají se užívat i preventivně 🙂 2x týdně a jsou právě i pro těhotné 🙂