icon

Neustávající krvácení v těhotenství

qanto
7. čer 2017

Jsem 13 tt ,byla jsem na odberu klku pres brisni stenu,za dva dny jsem zacala silne krvacet,tak rychle do nemocnice, uz tady lezim paty den a porad to neprestava.Davaji mi leky,ultrazvuk i mimi je v poradku bolesti nemam,bojim se potratu:'(.Holky zazila jste nektera neco podobneho nebo krvacite v tehotenstvi.Mam velky strach.Diky

tesarovani
7. čer 2017

@qanto Já jsem v prvním trimu taky s přestávkama krvácela, ne teda nějak silně, a všechno dobře dopadlo. Nenervuj se, seš pod dohledem, doktoři ví, co dělají. I když vím, že je to těžký, na to nemyslet. Bude to určitě dobrý!

yerry
7. čer 2017

@qanto ve 13tt jsem začala špinit a jela jsem na pohotovost, vyšetření v pořádku a jela jsem domů ale začala jsem krvácet a chvíli i jasnou krvi.... Jako při MS a tak jsem večer jela znovu a zase vše ok...za dva dny jsem byla na prvotrimestralnim screeningu a vše ok, a za další dva dny jsem měla běžnou kontrolu u svého dr. A zase vše ok.... Krvácela jsem pak už úplně černou krví a trvalo to několik týdnů... Postupně to přecházelo ve špinění a skončili to někdy v 17 TT... nikdo nevěděl pro se to děje, v lékařských zprávách mi psali "hrozící potrat" a přitom tvrdili že miminko je v pořádku a bylo v pořádku... Teď má půl roku a je úžasná 👍😍