Opakovaný genitální opar v těhotenství. Jaké máte zkušenosti?
Ahoj holky, ma nekdo skusenost s oparem tam dolu? 😞 aktualne sem tehu a mam jiz po 4-te puchyrek…. Bojim se o mimco aby to nemelo na nej dosah… lekar se vyjadril pry je to v poradku, ze jen u porodu to ohlidat ale presto mam obavy… o to vice ze je to opakovane, prosim napiste mi sve skusenosti 🤗 dekuji vsem
Jo a brala jsem doplňovala jsem vitamíny mamavit . Opar nemá rád vysoké dávky céčka
@vlasta1981 jo ta psychika, vcera sem se zrovna hodne vystresovala a uz dnes mi vysel ten opar 😞 myslela sem si ze to bude o stresu ach jo… dekuji moc skusim si to namazat a hodit se do klidu 🤗 toto tehotenstvi mi dava od zacatku zabrat 🥺 porod si mela prirozeny?
Ano přirozený a to jsem ještě měla pár puchýřků. Je to opravdu o psycho. Také jak jsem byla v nervu vyjel hned i pak třeba po 5letech . On se dá brát i herpesin tabletky ale to prober s Dr na gyndě . Mne stačili třeba jen 4 zasebou a bylo po oparu . Teď jsem 31tt a zatím žádný opar tuky tuk
Bud v klidu taky mívám i teď mi hned vyskocil po 3 letech v 8tt a vše v pořadku pokud už jsi ho mela před těhotenstvím tak je to ok . V předešlém těhotenství mi vyskočil týden před porodem, dostala jsem tablety herpesin a vyšlo to rodila jsem normálně jinak bych musela na císaře kdyby nebyl zalečený. Nestresuj se 🙂
@bedrunka35 muzu se zeptat jestli si v predeslem tehotenstvi mela vic krat pupinky? Nebo jen jednou pred porodem? Mne to celkem zere ze je toho tolik 🥺 na rtech taky uz podruhe…
jo jo mela jsem ho taky hned na začátku a pak i v průběhu těhotenství vždy když jsem mela nějaký stres . Vážně se neboj malé to nijak neohrozí, zkus to potírat teatree olejem me to urychluje hojení
Já to měla taky 🙂 nástřih hráze by provedly na jiné straně, ale stejně mě teda brali nakonec na CS, jelikož byl fakt hodně u hráze a měla jsem jich víc..

Ahoj . V tehu můžeš engystol a mazat herpesinem . Je to o psychice hod se do pohody .
Někdy to prostě vyjede . Mne 3x v prvním tehu a myslela jsem že mi spodek uhoří. A dcera byla v pořádku . Pomáhalo mi mazat i takovou tou zelenou vodičkou vonící po čaji nevzpomenu si na jméno a měla jsem k opláchnutí rivanol