Pomůže Xonvea s nevolností v těhotenství?
Holky je tady nektera, co bere Xonveu? Vim, ze pomuze se hlavne s castym zvracenim. Ale ja teda nezvracim, pokud vylozene nemusim stat u vareni, jen mam porad takovy pocit na zvraceni a od 16-17h je to cim dal tim horsi. Proste vecer vzdycky hruza 😕 nez usnu.
Myslite, ze by mi Xonvea pomohla i s timto? Ted jsem 11+5 a myslela, jsem si ze uz se to zacne zlepsovat a ono ne 🙄
Mě pomáhá. Jinak bych asi šla dobrovolně na kapačky do nemocnice. Jsem 10+4 a celodenní nevolnost a zvracení mě drží od 6 týdne.
@puglina používala jsem, protože jsem chodila do práce a celý den mi bylo špatně. Zvracela jsem a potřeboval jsem nějak fungovat... Mě pomohly hodně, ale byla jsem zase hooooodně unavená. Ani jsem ne dobrala, v polovině 4 měsíce, mi bylo lépe... Brala jsem jednu denně radši
@puglina používala jsem, protože jsem chodila do práce a celý den mi bylo špatně. Zvracela jsem a potřeboval jsem nějak fungovat... Mě pomohly hodně, ale byla jsem zase hooooodně unavená. Ani jsem ne dobrala, v polovině 4 měsíce, mi bylo lépe... Brala jsem jednu denně radši
@martivit92 diky, a taky postupne vysazovani?
Ja ji brala u 4.tehotenstvi, bylo mi zle kompletne cely den i v noci, hruza. Nezvracela jsem, ale zle mi bylo jak psu. Pomohla, i kdyz ne stoprocentně, ale dalo se fungovat. Vysadila jsem cca ve 20 tydnu uplne, ale nevolnosti se vratily, i kdyz ne tak silne. Uz jsem pak nenasadila.
Ja ji brala u 4.tehotenstvi, bylo mi zle kompletne cely den i v noci, hruza. Nezvracela jsem, ale zle mi bylo jak psu. Pomohla, i kdyz ne stoprocentně, ale dalo se fungovat. Vysadila jsem cca ve 20 tydnu uplne, ale nevolnosti se vratily, i kdyz ne tak silne. Uz jsem pak nenasadila.
@kadla88 super, diky moc za info. Uz jsem si ji nechala napsat, tak dneska vezmu prvni.
@puglina Zvracela jsem jen párkrát, ale brala jsem to primárně na nevolnosti. A že jsem je měla celodenní. Xonveu jsem brala od 10tt snad 3 měsíce. Pokud ji bereš pravidelně, musíš jí pak postupně vysazovat. Já po každém vysazení měla nevolnosti zpět.
Jsem ráda, že mi o xonvee řekli na pohotovosti, jinak bych to asi nedala doma se starším.
@puglina Zvracela jsem jen párkrát, ale brala jsem to primárně na nevolnosti. A že jsem je měla celodenní. Xonveu jsem brala od 10tt snad 3 měsíce. Pokud ji bereš pravidelně, musíš jí pak postupně vysazovat. Já po každém vysazení měla nevolnosti zpět.
Jsem ráda, že mi o xonvee řekli na pohotovosti, jinak bych to asi nedala doma se starším.
@martulka88 vcera jsem vzala poprve. A jak konkretne jsi prosim vysazovala?
@puglina ja byla na xonvea závislá. Bez toho jsem nedala ani den,měla jsem silné nevolnosti a nepomohlo na to nic až xonvea. Balení toho stoje tuším 750,- což neni nejlevější. A já musela mit nejmíň 2 balení měsíčně. Ale je fakt že s tim jsem mohla sníst vše a z ničeho mi nic nebylo. Já xonveu brala az do 9 mesice,nemohla jsem bez ní jinak fungovat vubec. Takze se da rict ze od 2 mesice az do 9 mesice jsem na ní byla závislá.
@puglina ja byla na xonvea závislá. Bez toho jsem nedala ani den,měla jsem silné nevolnosti a nepomohlo na to nic až xonvea. Balení toho stoje tuším 750,- což neni nejlevější. A já musela mit nejmíň 2 balení měsíčně. Ale je fakt že s tim jsem mohla sníst vše a z ničeho mi nic nebylo. Já xonveu brala az do 9 mesice,nemohla jsem bez ní jinak fungovat vubec. Takze se da rict ze od 2 mesice az do 9 mesice jsem na ní byla závislá.
@natalie1709 no ted uz stoji kolem 900Kc 🙈 Ale kdyz to pomuze, tak to clovek za to da. Prece jen, proc se trapit kdyz to jde i jinak.
@natalie1709 no ted uz stoji kolem 900Kc 🙈 Ale kdyz to pomuze, tak to clovek za to da. Prece jen, proc se trapit kdyz to jde i jinak.
@puglina no dokonce😀 ja tusim brala za 750,- a to bylo rok zpátky
@puglina no dokonce😀 ja tusim brala za 750,- a to bylo rok zpátky
@natalie1709 no je to des 😬😄
@puglina protoze nejake nevolnosti k tehotenstvi patri a maji duvod. Brala bych to jen kdyz neni vyhnuti. Ale je to na kazdem, stejne jako pak epidural, sunar a dalsi🙂
@martivit92 diky, a taky postupne vysazovani?
@puglina jojo postupně jsem vysazovala. První mi Dr. Řekla 2 tablety denně, ráno večer, pak jsem to začala brát jen ráno a pak jsem to přestalo brát.. ale fakt mě to pomohlo abych mohla aspoň nějak fungovat v práci.
@martulka88 vcera jsem vzala poprve. A jak konkretne jsi prosim vysazovala?
@puglina Začala jsem vynechánímjednouo dnu, zda se to nevrátí. Pak jsem to měla co 3 dny, pak co 2 dny pak obden a pak konec. Vždy po týdnu.
@puglina Začala jsem vynechánímjednouo dnu, zda se to nevrátí. Pak jsem to měla co 3 dny, pak co 2 dny pak obden a pak konec. Vždy po týdnu.
@martulka88 diky, takze proste vynechavat dny. Zadny puleni prasku nebo tak…?
@martulka88 diky, takze proste vynechavat dny. Zadny puleni prasku nebo tak…?
@puglina Já jsem šla po dnech. 😊 Tak mi to vyhovovalo a i mým nevolnostem 😁

@puglina ahoj, nezvracala som ale bolo mi zle od rana do vecera, hlavne vecer
Brala som Xonveu podla potreby do cca 33tt