Prednison 20 mg v těhotenství. Měl někdo podobně?
Dobrý den, od začátku těhotenství mám strašný celotelovy ekzem, bohužel abych to nějak udržela, mažu už od 16tt třeba dva dny v týdnu Locoidem od kožního. Ten chce abych to mazala pořád. Nicméně nepomáhá nic přírodního, diety atd. Dopracovala jsem se k nějaké infekci po celem těle, takže mi nasadili na 9 dní dní Prednison 20mg. s postupným vysazovanim a masti, že to miminku neublíží. Jsem ve 30TT. měl to někdo podobne? Vrátilo se to? Co vase děti? Strašně se bojím, ale bez zaleceni by to už asi nešlo. Dekuji
@nnikola24 děkuji moc za odpověď, včera jsem byla na poslední genetice. S miminkem vypadá, že je vše v pořádku a i tam mne lékař ujistival, že to není nic hrozného. Člověk má, ale pořád špatný pocit. Snad už se to nevrátí v takové míře. Ještě jednou děkuji.
@mari220118 neni vubec zač☺️ To je dobře že mimi v pořadku , snad už se to nevratí ☺️ Ja se take porad bala alr dr říkala že tyhle prášky mimi nevadí a nijak neublíží ☺️ Max že se muže narodit z větší vahou 😂 ale moje byla prcek i tak ☺️ Asi 2990 takze bych se taky nebala ☺️

@mari220118 ja nevim zda ti pomohu ale asi mozna lepsi nez zadna odpoved ja brala prednison 5 mg teda. A beru nekolik let ☺️ Je to nizsi davka ale brala jsem i vyssi
A miminku to neublizi a urcite je v poradku ,, jinak by ti to nedali ☺️ Urcite chodis i do poradny na gyndu tak se zeptej tam ☺️ Ale s ekzemem ti neporadim snad bude uz pryc