icon

Prednison 20 mg v těhotenství. Měl někdo podobně?

mari220118
16. bře 2021

Dobrý den, od začátku těhotenství mám strašný celotelovy ekzem, bohužel abych to nějak udržela, mažu už od 16tt třeba dva dny v týdnu Locoidem od kožního. Ten chce abych to mazala pořád. Nicméně nepomáhá nic přírodního, diety atd. Dopracovala jsem se k nějaké infekci po celem těle, takže mi nasadili na 9 dní dní Prednison 20mg. s postupným vysazovanim a masti, že to miminku neublíží. Jsem ve 30TT. měl to někdo podobne? Vrátilo se to? Co vase děti? Strašně se bojím, ale bez zaleceni by to už asi nešlo. Dekuji

nnikola24
17. bře 2021

@mari220118 ja nevim zda ti pomohu ale asi mozna lepsi nez zadna odpoved ja brala prednison 5 mg teda. A beru nekolik let ☺️ Je to nizsi davka ale brala jsem i vyssi
A miminku to neublizi a urcite je v poradku ,, jinak by ti to nedali ☺️ Urcite chodis i do poradny na gyndu tak se zeptej tam ☺️ Ale s ekzemem ti neporadim snad bude uz pryc

mari220118
autor
18. bře 2021

@nnikola24 děkuji moc za odpověď, včera jsem byla na poslední genetice. S miminkem vypadá, že je vše v pořádku a i tam mne lékař ujistival, že to není nic hrozného. Člověk má, ale pořád špatný pocit. Snad už se to nevrátí v takové míře. Ještě jednou děkuji.

nnikola24
19. bře 2021

@mari220118 neni vubec zač☺️ To je dobře že mimi v pořadku , snad už se to nevratí ☺️ Ja se take porad bala alr dr říkala že tyhle prášky mimi nevadí a nijak neublíží ☺️ Max že se muže narodit z větší vahou 😂 ale moje byla prcek i tak ☺️ Asi 2990 takze bych se taky nebala ☺️